Grandview Screens

Her på denne side kan du se nærmere på vores udvalg fra Grandview Screens. Den anerkendte producent står blandt andet bag projektor tilbehør i høj kvalitet. Hos Føniks Computer fører vi naturligvis et varieret udvalg af disse. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du har det bedste udstyr og tilbehør at vælge mellem, når du handler hos os. Skulle du have spørgsmål i forhold til vores udvalg eller spørgsmål angående specifikke produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Tag et kig på sortimentet lige her på siden og find det, du står og mangler.

Resultater:
Resultater: 16


Grandview Screens – Hele verden på det store lærred

Grandview Screens er en førende producent af high-end projektorskærme og tilbehør til hjemmebio, virksomheders præsentationer, undervisningsinstitutioner og events. Virksomheden blev grundlagt i 2002 og i dag er produkterne solgt i mere end 100 lande verden over.

Virksomheden lægger stor vægt på kvalitet og innovation. De har allieret sig med førende producenter af kvalitetskomponenter, og de har et stærkt forsknings- og udviklingsteam, som sikrer at produkterne er opdaterede og følger tidens tendenser.

Grandview Screens producerer en bred vifte af projektorlærreder heriblandt fastspændingslærreder, manuelle rullegardiner, motoriserede lærreder og rammerlærreder. Desuden også tilbehør som ophæng og kabelsystemer, der sikrer installationen og brugen af ​projektorskærmene.

Hos Grandview Screens er deres mantra: "Hele verden på det store lærred" og de forbliver dedikeret til at producere enestående projektorlærreder, der sikrer de bedste billed- og lydoplevelser. Uanset om det er til hjemmebiografen eller til professionelle præsentationer, har Grandview Screens en løsning, der imødekommer kundernes behov.

Høj kvalitet

Grandview Screens er dedikeret til at producere kvalitetsprodukter. Virksomheden har allieret sig med førende producenter af kvalitetskomponenter og har et stærkt team af forskere og udviklere, der sørger for at produkterne er førende og opdaterede på markedet.

Til en højtydende præsentation

Grandview Screens' produkter er perfekte til virksomhedens professionelle præsentationer, fra store salgsfremstød, til mindre mødelokaler. Med produkter som motoriserede lærreder og rammerlærreder er der en bred vifte af muligheder for den helt rigtige præsentation.

Til hjemmebio

Grandview Screens' produkter er perfekte til hjemmebiografen. Fra fastspændingslærreder, manuelle rullegardiner og motoriserede lærreder er der en bred vifte af muligheder for at oprette den perfekte visuelle og lydmæssige oplevelse.

Til undervisning

Grandview Screens har også den rigtige løsning til undervisningsinstitutioner. Med deres enestående projektorlærreder sikrer Grandview Screens, at undervisningsoplevelsen er i top.

Gør livet nemt

Grandview Screens har også et stort udvalg af tilbehør som ophæng og kabelsystemer, der gør installationen og brugen af projektorlærrederne nem og effektiv.