GoPro er på kort tid blevet et verdenskendt navn, blandt andet på grund af deres mange innovative kameraløsninger. Derfor kan du hos Føniks Computer finde et bredt udvalg af kameraer m.m. fra det anerkendte mærke. Kunne du tænke dig nye og interessante måder til at filme spændende oplevelser på, så er dette stedet for dig. Vi opdaterer regelmæssigt vores udvalg med nye, spændende produkter fra GoPro, så du får de fedeste produkter på markedet. Vi har altid de nyeste modeller på markedet, til de skarpeste priser, så kig gerne videre på siden her. Vi er sikre på, at du kan bruge et nyt actionkamera, hvad end du er skiløber, surfer, skater eller elsker at flyve med drone. Har du spørgsmål til vores produktudvalg eller specifikke produkter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Resultater:
Resultater: 50


Hvad er GoPro?

GoPro er mest kendt for deres vanvittige kameraer, som især bruges af sportsudøver, eventyrlystne og mennesker der har aktivt søger vilde adrenalinkicks. Man har ofte set skiløbere filme deres tur ned af pisten, hvad end det er offpist eller vanvittige skihop. Skatere, surfere og mange andre har stor glæde af gopro kameraer, og det skyldes især deres høje billedkvalitet. 

GoPro er virksomheden bag de berømte actionkameraer, og blev stiftet i 2002 af amerikanske Nicholas Woodman. Han var selv en dygtig surfer, og manglede et kamera som kunne bruges på vandet og til at filme hans surfing. Mange almindelige kameraer har ikke høje nok opløsninger, og derfor valgte Nicholas Woodman at stifte firmaet. GoPro er actionkameraer, der kan optage i meget høj kvalitet og som er blevet nærmest uundværlige for . 

Hvilke produkter laver GoPro?

Hvis du synes det lyder spændende, men ikke helt er sikker på, hvilke produkter du kan få, så skal du læse videre her.

GoPro har specialiseret sig i kameraer, og derfor er det også primært de produkter du finder her hos Føniks. Du kan dog naturligvis også finde et stort udvalg af tilbehør til GoPro kameraerne, herunder sikkerhedsudstyr, holdere, batterier mm. Her hos Føniks kan du vælge mellem 4 forskellige typer af kameraer, som dog stadig minder om hinanden, men som har lidt forskellige features og prisklasser. Derudover har vi naturligvis beskyttelseshylstre til forskellige formål, og forskellige holdere, om det er til at sætte på din taske, eller du vil have en stang til dit kamera. Her hos Føniks kan du finde et godt sortiment til super skarpe priser. 

Hvilke kameraer laver GoPro?

GoPro bliver hele tiden klogere på deres kunders behov, og teknologien udvikler sig med lynets hast. Derfor bliver der ofte produceret nye modeller af de populære actionkameraer fra Go Pro. 

Du kan blandt andet vælge mellem GoPro Hero 10, GoPro Hero 11 og GoPro MAX. Der er altså mange forskellige, og den nyeste model er GoPro 11. Du får derfor mulighed for at købe et nyt kamera, som hele tiden har nye og vilde funktioner.  

Køb de populære kameraer hos Føniks

Er du på udkig efter et nyt GoPro kamera, eller leder du efter tilbehør dertil, så kig videre på siden her. Vi fører naturligvis et stort udvalg af produkter fra den populære producent. Med de vandtætte og robust kameraer, kan du fange selv de vildeste ting på dine optagelser - og få dem direkte over på din telefon. 

GoPro har mange funktioner; Betjen dit GoPro hurtigt med et enkelt klik eller med stemmestyring, livestreaming, touch, oploader direkte i skyen og meget mere. Der er nok nærmest ikke en funktion på et GoPro kamera, som du kan tænke på, som de ikke har. GoPro har tænkt på det hele. Om du skal filme under vand, på skipisten, på skaterbanen eller som droneflyvning, så kan de anvendes, og du kan købe dem lige her hos Føniks. 

Hvilket GoPro skal jeg vælge?

Hvilken model du skal vælge, kommer an på din økonomi og dit behov for forskellige funktioner. Der er ingen tvivl om, at jo nyere end model du vælger, jo flere funktioner har den. Det drejer sig især om kameraet, hvor den nyeste model har et kamera på 5.3K60 + 4K120, hvilket er 4 gange højere end Full HD 1080p opløsning, som mange andre kameraer har. Du får derfor et utrolig stærkt og detaljeret billede, så du kan få de bedste optagelser. 

Hvor meget koster et GoPro?

De nyeste modeller (10 og 11) koster fra 4.000 kr og opefter. Det er derfor ikke de billigste kameraer på markedet, til gengæld findes der ingen som dem. 

Er GoPro vandtæt?

Ja ned til 10 meters dybde. Har du behov for at kunne dykke længere ned, så kan du naturligvis tilkøbe et ekstern kabinet, så dit kamera bliver godt beskyttet. 

Tilknyt dit GoPro til forskellige apps

Vidste du, at du kan tilknytte dit nye actionkamera til forskellige apps, som gør det meget sjovere at bruge? Når du downloader appen Quik får du adgang til mange sjove redigeringsmuligheder, ingen begrænsninger på mængde af billeder, og du vil altid have dine billeder og videoer lagret ét samlet sted. 

Livestreamer du? Så skal du koble dit kamera sammen med Live4 GoPro. Den smarte app giver dig mulighed for at se det, som dit publikum ser. Derfor kan du nemt indstille den rette vinkel, så dit publikum får den bedste oplevelse med dit livestream. 

Med appen bluetooth-fjernbetjeninger til GoPro, får du mulighed for at styre flere kameraer på én gang. Det er smart, hvis du gerne vil optage flere vinkler af samme billede. Så kan du redigere dem bagefter i en anden af app der er kompatibel med de smarte kameraer. 

Hvilket udstyr kan jeg købe fra GoPro?

Hvis du først har valg at investere i et actionkamera, så kommer du næsten ikke udenom, at du også skal have fat i det tilhørende udstyr - i hvert fald hvis du vil have mest muligt ud af dit køb.

Hos Føniks kan du købe forskelligt udstyr. Du kan købe forskellige beskyttelsesomslag i forskellige farver, så dit kamera bliver passet godt på.

Derudover kan du få forskellige objektivdæksler, monteringssæt, stativer og holder + meget mere. Det kan sættes på skihjelmen, sættes fast over brystet, sættes på forskellige stativer, og du kan endda sætte det på din hund med en speciel sele. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge det til.

Nogle spørgsmål til producenten eller produkterne? 

Er du også faldet pladask for de super gode produkter, eller gerne vil vide mere om producenten bag? Intet problem. Du skal altid være velkommen til at kontakte os her i Føniks med alle dine spørgsmål.

Vores kundeservicemedarbejdere vil hellere end gerne hjælpe dig, og guider dig til at gøre det rigtige køb. 

Har du nogle spørgsmål, skal du derfor altid bare kontakte os. Vi er klar ved telefonen på tlf.nr: 70 60 60 64, eller på tasterne hvad end det gælder mail eller chatbeskeder. Vi svarer så hurtigt vi kan.