Er du på udkig efter en ny smartphone, tilbehør til Smart Home eller et sæt fede in-ear høretelefoner? Producenten Google har et stort og fedt udvalg af fantastiske produkter til dit hjem, så du kan optimere det, og gøre få alle produkter til at snakke sammen. Gør din hverdag meget nemmere med Smart Home Produkter fra Google.

Her på siden finder du vores store udvalg af Google højtalere, ringeklokker, overvågningskameraer, chromecast og Google Pixels - Google svar på smartphones. 

Google er ikke alene en vanvittig søgemaskine, de laver også Smart Home produkter, som gør din hverdag både nemmere og sjovere. Er du på udkig efter en moderne og billig mobil, så skal du gå efter en Google Pixel. 

Tag gerne et kig her på siden, og find det Google produkt du lige står og mangler. 

Resultater:
Resultater: 113


Hvad er google?

De fleste mennesker kender google, det er faktisk mærkeligt hvis man ikke gør. De fleste tænker dog på, at google er en søgemaskine, og den du bruger, når du skal finde frem til alverdens produkter, billeder, hjemmesider eller andet. Ja nærmest alt kan du finde frem til, på google.

Google blev startet i 1998 af amerikanerne Larry Page og Sergej Brin. De to Phd-studerende oprettede først deres søgemaskine med navnet Backrub, men ændrede senere navnet til Google, som vi kender det i dag.

Google er et verdenskendt firma, som i 2018 havde 114.000 ansatte. 

Google udvider hele tiden, og nu er det ikke længere blot en søgemaskine. Google er mange andre ting, og fysiske elektronikprodukter er de især blevet store på, de senere år. 

Få et Smart Home med Google

Er du også blevet en af dem, som synes idéen med et smart home er fantastisk? Så er du ikke alene. Flere og flere danskere har smart home produkter fra google, som gør deres hverdag meget lettere. Hos Føniks har vi et stort udvalg af Google Smart Home, så du kan få et hjem der bare er super opdateret og funktionelt. 

Har du tit tænkt på, at det kunne være rart at se hvem der ringer på din dør, eller at du kunne få nogen til at skrue op for varmen inden du kommer hjem?

Alt dette kan du få ved Smart Home produkterne fra google. 

Hos Føniks har vi et bredt sortiment af Smart Home produkter, og vi sælger blandt andet Smart Home dørklokker, Google Nest Cam, Smart Home røgalarm og meget mere. Du kan få hele pakken med Google's Smart Home produkter. 

Hvad er Google nest?

Google Nest er Googles svar på produkter til et elektronisk og smart hjem, hvor alle enheder snakker sammen. Ved at købe Google Nest Hub, får du en enhed som kan få alle dine smart home produkter til at snakke sammen. Google Nest Hub er ligesom produkternes hjerne, som du kan snakke til, og få til at styre alle de andre produkter. 

Google nest cam

Har du behov for at kunne overvåge dit hjem, så du kan føle en større sikkerhed? Det kan også være du bare gerne vil se, hvad dine børn laver om natten, eller hvad der sker ude i din have. Der kan være mange fordele ved at have et overvågningskamera med talkback funktion. Har du brug at sige en besked til pakkeposten, så kan det også lade sig gøre, med et Google Nest cam. 

Google Nest Learning Thermostat 

Har du lyst til at få et hjem, som lærer dine behov at kende, og kan indstille temperaturen efter, hvornår på dagen du gerne vil have det varmt, og hvorfor du gerne vil have det koldt? Så skal du gå efter en Nest Termostat fra Google. 

Du kan også spare penge på din elregning, for Google Nest Thermostat kommer nemlig med en tracker på dit elforbrug, og foreslår dig hvordan du kan spare. 

På den måde sparer du både penge og klimaaftryk. 

Google nest Hello

Har du også ofte tænkt over, hvem der ringer på din dør? Måske savner du dørtelefonen fra din gamle lejlighed?

Med en Smart Home ringeklokke fra Google, kan du nu både se hvem der ringer på, og du kan snakke tilbage til dem. Så kan du vurdere om du har lyst til at åbne, eller om folk skal gå igen. De smarte ringeklokker fås i både sort og hvid, så de passer til de fleste hjem.

Chromecast fra Google

De fleste mennesker nu til dags bruger streamingtjenester til at se film og serier, og derfor er du måske allerede bekendt med en Chromecast. Når du skal tilkoble din chromecast til dit fjernsyn, så er der få enkle krav der skal overholdes, for at de kan snakke sammen. Du skal som minimum have et fjernsyn, der kan tage HDCP 1.3 eller nyere.

Vil du gerne kunne se endnu skarpere fjernsyn, så kræver det at du har en HDCP 2.2. De fleste nyere fjernsyn kører med HDCP 2.2. 

Se gerne vores udvalg af de smarte Chromecast fra Google. 

Google earpods

Er du også en af dem, som ikke er særlig vild med at have ledninger i dit headset? Eller du er måske godt træt af headphones der sidder oven på hovedet, og genere dine briller eller din nakke. 

Med earpods fra Google får du helt fantastiske trådløse høretelefoner, som både er sved og vandafvisende. Du kan derfor sagtens både løbe, træne og være udenfor i regnvejr med dine in-ear høretelefoner fra Google. 

Med Google Pixel høretelefonerne, får du god lyd og der er indbygget mikrofon, så du sagtens kan benytte dem til flere forskellige ting. 

Google Earpods kommer i flere forskellige farver, herunder olivengrøn, hvid og sort. 

Google nest wifi router

Hos Føniks Computer sælger vi naturligvis routere fra mange forskellige producenter. Mangler du et wifi router der ser bare lidt smartere ud end de andre, så skal du vælge en fra Google. Sæt en Google nest Wifi router i de rum, hvor du gerne vil have bedre internet, og brug den samtidig som din egen personlige assistent. 

Google nest Wifi Router fungerer nemlig både som router, og højtaler med google assistent, så du kan få den til både at spille musik, fortælle vejrudsigten eller hvad du ellers plejer at bruge google assistent til. 

Køb din nye Google Pixel mobil hos Føniks

Hos Føniks kan du naturligvis også købe de smarte mobiltelefoner Google Pixels. Vi har altid et stort udvalg af både de nye og gamle modeller fra Google Pixel, og du kan stensikkert finde en super smart smartphone til uhyre billige priser.

Google bagside covers til telefon

Hvis du lige har investeret dine penge i en ny telefon, så er det super ærgerligt at smadre den, fordi du ikke har fået købt et cover. Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af covers til Google Pixels, som er Google svar på fantastiske smartphones. Du får et cover lavet af genbrugsmateriale, og du kan vælge mellem mange forskellige farver. 

Google nest audio

Er du på udkig efter en stilren højtaler med fantastisk lyd og en bas uden lige, så skal du gå efter en Google nest højtaler. Du får indbygget stemmestyring, så du kan få højtaleren til at afspille lige præcis den sang, som du gerne vil høre. Hos Føniks Computer finder du altid et stort udvalg af de bedste og nyeste Google højtalere, til utrolig billige priser. 

Har du spørgsmål angående produkter fra Google?

Har du spørgsmål til nogle af Googles produkter, så tag gerne fat i vores kundeserviceafdeling. Vores dygtige personale sidder klar på tasterne, hvad end du sender en mail eller en chatbesked. Har du lyst til at ringe på tlf: 70 60 60 64  så skal du også være meget velkommen.