I årtier har GIGABYTE været med til at sætte dagsordenen på det elektroniske marked. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt sortiment fra det anerkendte mærke. Vi forhandler GIGABYTE hardware som bl.a. grafikkort, bundkort og interne harddiske. Så hvad end du står og mangler et grafikkort eller et nyt bundkort, kan du finde en passende model fra det kendte mærke hos Føniks Computer. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forhold til vores sortiment. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så er du til kvalitet i verdensklasse, bør du tage et kig på vores mange produkter fra GIGABYTE.

Resultater:
Resultater: 387


loader

Stort udvalg af hardware produkter fra GIGABYTE hos Føniks Computer

GIGABYTE Technology er en teknologivirksomhed fra Taiwan. GIGABYTE blev stiftet af Pei-Chen Yeh i 1986, og er nu et verdenskendt firma indenfor hardware. GIGABYTE udvikler computer hardware både til privatpersoner og til erhverv. Du kan derfor finde et produkt der matcher dine behov. 

Hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg fra GIGABYTE, der spænder over grafikkort, bundkort til intel processer, ATX kabinetter, kablede mus, gamer mus og trådløse netværkskort. Du kan altså både finde elementer til at bygge din egen computer, eller som ekstra udstyr til din gamerstation. 

Byg selv gamer pc med hardware fra GIGABYTE

Har du fået mod på at bygge din egen gamer pc, så er der flere forskellige steps du skal igennem. Hos GIGABYTE finder du et stort udvalg af produkter, så du kan designe din helt egen gamer pc. Hvor fedt er det ikke lige at kunne sige, at man har bygget sin egen computer, selv valgt hvordan den skal se ud, selv samlet den, og selv valgt alle de fede funktioner den skal have? Det synes vi i hvert fald er ret sejt, og så får man det også lige som man vil have det. 

De fleste gamere har præferencer for kabinetter, gamer grafikkort, processer og bundkort. Derfor er det genialt at du selv kan sammensætte de elementer, du gerne vil, så du kan få den perfekte gamer computer til dine behov.

GIGABYTE samarbejder med NVIDIA Geforce

I gamerverden er der mange store spillere på markedet, som alle sammen producerer virkelig gode produkter. Det ved GIGABYTE godt, og derfor har de besluttet at gå sammen med NVIDIA om at lave det allerbedste grafikkort på markedet. Du kan derfor hos Føniks Computer få GIGABYTE Geforce i verdensklasse, som indeholder de bedste komponenter fra NVIDIA, samtidig med GIGABYTES ekspertise. 

Hvad er et PC kabinet? 

Et PC kabinet er den kasse du ser rundt om computeren. Det er meget vigtigt at have et stabilt ATX kabinet, så du kan beskytte din computer bedst muligt. Når du har valgt alle dine indre komponenter til at bygge din computer med, så skal det selvfølgelig passes godt på inde i et pc kabinet. 

Når du skal vælge hvilket kabinet du skal bruge, kan du tage udgangspunkt i størrelsen. Hos Føniks forhandler vi Full tower og tower pc kabinetter fra GIGABYTE. Og hvad er forskellen tænker du måske? 

Et fulltower kabinet fra GIGABYTE har dimensionerne  B: 30.1 cm x D: 71.4 cm x H: 67.1 cm. Du får altså her det største pc kabinet, så du kan sætte større kompenenter. Det kan være en fordel, hvis du gerne vil have det største grafikkort, processer eller lign. 

Et tower kabinet fra GIGABYTE har målene: B: 21.1 cm x D: 46.9 cm x H: 45.8 cm. Så ved køb at dette ATX kabinet får du en mindre model, som ikke fylder helt så meget under dit skrivebord. Selvom det er et mindre pc kabinet, får du stadig god plads til alle de andre komponenter. 

Hvilket pc kabinet du skal vælge, har også stor betydning for hvilket bundkort du vælger. Gamer bundkort fås i mange forskellige størrelser, og vælger du det største bundkort, skal du også vælge et større pc kabinet. 

Hvad er et gamer bundkort? 

Et bundkort er computerens fundament, så at sige. Det er her du bygger alt computerens hardware op fra, og hvor alle andre komponenter og enheder bliver forbundet. Et bundkort, eller et motherboard som det også kaldes fås i forskellige størrelser, alt efter hvilket kabinet du har. GIGABYTE producerer micro ATX bundkort, mini ITX bundkort, ATX bundkort, som er den mest typiske samt udvidet ATX. Der er altså et bundkort til alles behov, afhængig af hvordan du gerne vil bygge din pc. 

Et bundkort er ikke det samme som en processor, også kaldes en CPU. Hvor bundkortet er hele computerens "rygrad", er CPU'en hjernen. 

Hvad er et netværkskort? 

For at din computer kan gå på internettet skal der bruges et netværkskort, også kaldet en netværksadapter. Du kan både få netværkskort som er med USB eller indbyggede netværkskort. Du skal købe et netværkskort, hvis din computer ikke har et netstik. 

Et netværkskort er altså en rimelig uundværlig komponent i en gamer pc, hvis du anvender den til online spil. Mange spil foregår i dag online, så du samtidig kan være et del af et gaming community og snakke med dine venner online. 

Hvilket grafikkort skal jeg vælge?

Grafikkort, skærmkort, Geforce, ja det har mange navne. Mange computere har et indbygget grafikkort. Skal du bruge din pc til grafiktunge spil eller grafisk arbejde, har du ofte brug for et meget kraftigere grafikkort. Hos Føniks computer har vi et meget bredt udvalg af grafikkort, så du kan vælge et der passer til dit behov. Skal du bruge din pc til meget tunge spil som for eksempel Assasin's Creed Odyssey eller Creed Unity, skal du vælge et grafikkort der kan trække de helt tunge spil. Er du mere til et almindelig spil SIMS, kan du sagtens nøjes med et billigere et. 

Hos Føniks sælger vi grafikkort fra GIGABYTE til priser fra 884 kr og op til det bedste på markedet fra Gigabyte til 21.649 kr. Du kan altså virkelig få grafikkort til hvert et behov. 

Derfor skal du vælge en kablet gamer mus fra GIGABYTE

Om du er til trådløse mus eller kablede mus er ofte en smagssag. GIGABYTE har valgt at producere kablede gamer mus, da de er meget tydelig omkring at de mener det er det bedste til gamere. Hos Føniks anbefaler vi også en kablet gamer mus, hvis du skal game meget professionelt. De kablede mus skal naturligvis aldrig lades op, så du sikret at du ikke lige pludselig løber tør for strøm under dit game, fordi du glemmer at oplade din mus. Derudover er du altid garanteret en stabil forbindelse mellem computer og mus, så du ikke pludselig mister styringen på din gamer mus. En kablet gamermus er derfor et meget oplagt valg, hvis du vil være sikker på altid at have den bedste forbindelse. 

Har du nogle spørgsmål angående GIGABYTE ?

Som du garanteret allerede har læst, har vi et stort udvalg af især hardware fra GIGABYTE. Vi er eksperter i byg selv pc og gamer pc'er, og derfor vil vi altid gerne hjælpe med et godt råd.

Du skal være velkommen til at sende os en mail eller skrive til vores chat.