Fujifilm har eksisteret som firma i mere end 80 år og det kan i høj grad mærkes på kvaliteten af deres produkter. Det japanske multinationale firma har om nogen erfaring med at udvikle og producere noget af det bedste hardware og udstyr i verdenen når det kommer til kameraer. Mangler du for eksempel et nyt kamera eller udstyr til dit kamera, så er Fujifilm ikke til at komme udenom. Da de virkelig er nogle af de mest førende inden for kamera verdenen. Føniks Computer kan blandt andet tilbyde Fujifilms innovative instant kameraer og digital kameraer der virkelig giver kvalitet for alle pengene. Vi kan også byde på deres flotte og slidstærke kameratasker, der kan fås i ægte læder og til virkelig skarpe priser. Skal du bruge et nyt batteri til dit kamera, så kan den kendte producent også her give dig, hvad du søger. Det er også muligt at finde et bredt udvalg af forskellig kamera film, samt deres populære Instax kameraer, i vores sortiment. Vi får løbende nye produkter til vores sortiment og holder os jævnligt opdaterede i forhold til Fujifilms udvalg. Se hele vores udvalg fra Fujifilm her på denne side.

Resultater:
Resultater: 126


Træd ind i kamera universet med Fujifilm

Fujifilm har været på kamera markedet siden 1934 hvor de startede ud med kun at producere filmruller til kameraer under navnet Fuji Photo Film Co., Ltd. Inden for bare få år, blev de specialister inden for udviklingen af filmruller til blandt andet filmoptagelser og røntgenbilleder. Det var i 1940’erne hvor Fujifilm virkelig udvidede deres sortiment til også at inkludere objektiver, hvor deres første kamera, FUJICA Six I BS 6x6, udkom i 1948. Herefter er det bare gået fremad med produktionen af innovative kameraer og tilbehør der har givet Fujifilm et godt ståsted på kamera markedet. Du kan derfor finde flere af deres kameraer, udstyr og tilbehør til disse lige her hos Føniks Computer. 

Du kan finde flere Fujifilm digitalkameraer i vores sortiment, hvor vi har nogle af de nyeste kameraer af producenten. Du kan blandt andet finde de smarte hybridkameraer der både giver dig et digitalt kamera og et instant kamera i ét som INSTAX mini Evo. Her får du et smart kamera i analog stil der giver dig alverdens muligheder for at udfolde dine kreative evner ved at skabe unikke og smukke billeder.  Det er også muligt at finde flere analog kameraer der fungerer som de klassiske polaroid kameraer og som giver dig et billede med det samme hvor det digitale ikke er involveret. Her får du et kamera der giver unikke billeder. 

Der er selvfølgelig også et stort udvalg af tilbehør i form af tasker, objektiver og meget andet som du kan finde lige her hos Føniks Computer. Vi har altid et stort udvalg af Fujifilm, hvor vi hele tiden udvider vores sortiment, så du altid kan være sikker på at finde lige præcis det du leder efter!

Skal du være retro på den fede måde? Prøv et INSTAX kamera fra Fujifilm

Er du mere interesseret i en af de retro instant kameraer fra Fujifilm, så kan du også finde flere INSTAX modeller hos Føniks Computer. Her får du muligheden for at vælge mellem forskellige modeller af analog kameraer der giver dig både små og brede film, hvor du virkelig kan udfolde dig selv ved at tage billeder af alt du elsker. Du kan fange de små øjeblikke med familie og venner med et INSTAX Mini eller INSTAX Square kamera fra Fujifilm. 

Til de smarte instant kameraer kan du finde polaroid film i forskellige størrelser, farver og rammer hvor du selv kan vælge hvordan du gerne vil have dine billeder skal fremgå, alt efter hvilken model af Fujifilm INSTAX kamera du har. Disse film kan du også bruge sammen med de smarte INSTAX printere, hvor du direkte fra din smartphone kan printe billeder ud, så du kan have billeder der ser retro ud selvom de er taget med en smartphone. 

Fujifilm har formået at lave nogle smarte kompakte modeller af kameraer med deres instant kameraer som er perfekte at tage med sig når man rejser på ferie eller skal til hyggelige begivenheder med familie eller vennerne. 

Tilbehør til dit Fujifilm kamera 

Du kan finde et stort udvalg af forskellig Fujifilm tilbehør til dit kamera her hos Føniks Computer. Vi ved hvor store Fujifilm er på markedet, så vi har sørget for at have et stort udvalg af forskellig udstyr og tilbehør til forskellige analog og digital kameraer. Det er muligt at finde forskellige modeller af objektiver, filter, blitz og farvedias. Så du kan skabe billeder præcist som du gerne vil uden at gå på kompromis. Det er også muligt at finde andet udstyr såsom tasker, mikrofoner og kamerabatterier, så du let kan fragte dit kamera med dig og så du kan have alt du har brug for, lige ved hånden. 

Leder du efter udstyr til dit INSTAX kamera, så har vi også flere tilbehør til disse som instant film i farve og instant film i sort/hvid i forskellige film størrelser. Du kan også finde smart udstyr som kameratasker, så du kan bære rundt på dit INSTAX kamera uden problemer når du er på tur. Du kan finde taskerne i forskellige farver og størrelser, så du har en taske der passer til præcis det kamera du har. 

Valg af Fujifilm INSTAX kamera

Når du skal vælge dit nye instant kamera, så kan det være en god ide at tage nogle overvejelser omkring hvad du gerne vil bruge den til og hvilke præferencer du har, inden du køber dit nye instant kamera. Forneden kan du se hvilke overvejelser du kan tage dig inden du tager dit endelig valg af kamera model. 

#1 Hvilken størrelse af billeder vil du gerne have? 

Du kan finde forskellige modeller af instant kameraer, hvor nogle giver dig muligheden for at tage billeder i størrelser der passer direkte i din pung da de er på størrelse med et hævekort og andre giver dig en noget bredere størrelse. 

Du kan derfor med fordel overveje hvor små eller store dine billeder gerne må være. De kommer ikke til at være samme størrelse som de fremkaldte billeder du kender, så overvej derfor hvilken størrelse der passer bedst. 

#2 Hvad er dit budget? 

Fujifilm giver dig muligheden for at vælge mellem forskellige modeller af instant kameraer til forskellige priser, du kan derfor overveje hvor dit budget skal være for et nyt kamera. Det er muligt at finde Fujifilm instant kameraer i forskellige prisklasser, hvor INSTAX mini er i den laveste ende af skalaen og derfor er perfekt til dig med et lavt budget.

#3 Hvor avanceret skal kameraet være?

Vil du gerne have et instant kamera der er så avanceret som muligt, så skal du nok overveje at gå efter INSTAX mini evo eller en model tilsvarende denne. Med dette kamera fra Fujifilm får du et der har avancerede funktioner, der giver dig muligheden for at vælge mellem forskellige objektiver og filtre, hvor du kan gøre dine billeder endnu mere unikke.

Der er selvfølgelig endnu flere overvejelser at tage sig når der skal vælges et helt nyt instant kamera, især hvis man er ny i gamet, men disse tre kan være en begyndelse når det kommer til hvad der kunne være relevant at tænke over. Du kan også se efter designet og farven på INSTAX kameraet, hvis du er interesseret i et kamera der også æstetisk passer til din smag. Du kan se vores store udvalg igennem på siden, for at finde et kamera der passer til dine præferencer. 

Har du spørgsmål til købet af dit Fujifilm kamera?

Er du interesseret i en af vores Fujifilm kameraer og har spørgsmål til produktet, så er du mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers kundeservice gennem mail, telefon eller over chatte her på siden. Vores kundeservice sidder parate til at rådgive dig med dit køb i hverdagene mellem kl. 11-17.