Mangler du en specifik strømforsyning til en skarp pris, så er dette siden for dig. Med hovedkvarter i Taiwan har FSP i årtier produceret nogle af markedets bedste strømforsyninger, opladere og strømadaptere. Derfor har vi hos Føniks Computer selvfølgelig også et bredt udvalg fra det populære mærke, og vi opdaterer løbende vores udvalg med nye og spændende FSP produkter. Har du spørgsmål til valg af produkt eller generelle spørgsmål vedrørende vores udvalg, er du som altid meget velkommen til at kontakte os. Se sortimentet på siderne her.

Resultater:
Resultater: 83


loader

FSP - Effektivitet til enhver computer

FSP er en førende producent af strømforsyningsenheder til computere og elektronisk udstyr. Grundlagt i 1993 og med hovedkvarter i Taiwan er FSP kendt for deres høje effektivitet og pålidelighed i deres produkter.

Det er FSP's tilgang, at en effektiv strømforsyning ikke kun kan forbedre computerens ydeevne, men også spare energi og penge i det lange løb. Deres avancerede teknologi og strenge kvalitetskontrol sikrer, at alle produkter er stabile og pålidelige.

Høj effektivitet

FSP's strømforsyningsenheder er designet til at have en effektivitet på op til 94%, hvilket betyder mindre varme og mere energibesparelse.

Silent Solutions

Med avancerede teknologier og støjreducerende design er FSPs produkter ekstremt stille, hvilket gør dem perfekte til lyd-følsomme miljøer.

Kompakte størrelser

Med en lille og kompakt størrelse er FSP's enheder ideelle til både desktop og mini-ITX computere, hvor pladsen er en begrænsning.

Overlegne sikkerhedsforanstaltninger

FSPs produkter er bygget med omhyggelige sikkerhedsforanstaltninger, herunder beskyttelse mod overstrøm og overophedning, for at sikre en lang levetid og beskytte din computer.

Konkurrencedygtige priser

FSP tilbyder højkvalitets strømforsyning til konkurrencedygtige priser. Med en FSP enhed i din computer, kan du være sikker på, at du får det bedste produkt til prisen.