EVGA har for længst gjort sig bemærket som en af hardwaremarkedets største og mest innovative producenter. Derfor har det været særligt vigtigt for os her hos Føniks Computer at sikre vores kunder adgang til EVGA produkter. Mangler du for eksempel et moderne grafikkort til videoredigering, Photoshop eller til at kunne spille de nyeste spil, kan vi tilbyde EVGA grafikkort, som kan klare de store redigering opgaver eller tunge spil. Derudover fører vi også et bredt udvalg af strømforsyninger og opladere, så uanset om du skal bruge 430W, 750W, 1000W, 1600W, eller noget derimellem, kan du finde det i EVGA produkter her på siden. Vi har altid det nyeste EVGA hardware og tilbehør og skulle du have spørgsmål i forhold til vores sortiment, er du som altid meget velkommen til at kontakte os.

Resultater:
Resultater: 61


loader

Masser af EVGA produkter hos Føniks Computer

EVGA er en traditionsrig producent, der siden 1990’erne har leveret kraftige grafikkort baseret på Nvidias GPU’er. Den amerikanske virksomhed sælger nu om dage også strømforsyninger, bundkort, kabinetter, kølesystemer, videooptagere og meget andet hardware og computertilbehør. Du kan finde et stort udvalg af effektive og prisvenlige EVGA produkter hos Føniks Computer, og vi opdaterer løbende vores sortiment. Filosofien hos EVGA er baseret på kløgtig innovation, markedsindsigt og en dynamisk operation, hvilket gør dem i stand til at møde kunders behov inden for adskillige segmenter. Deres produkter egner sig blandt andet til:

  • Gaming
  • Video- og billedredigering
  • Kontorarbejde og IT

EVGA grafikkort og strømforsyninger til gamere

Som gamer kan man med god samvittighed være kræsen omkring sin hardware. Computerens hardware er nemlig af afgørende betydning, når det handler om at køre de nyeste spil med flot grafik. Samtidig kan den rette hardware også sikre den lynhurtige og stabile ydelse, der skal til for at sikre sejren i intense onlinespil. EVGA var med dengang, at 3D-grafik lignede abstrakt billedkunst, og hvor spil udkom på CD-rom. EVGA har således mange årtiers erfaring med at levere gaming hardware til et kvalitetsbevidst publikum. Og takket være konstant udvikling er de stadig relevante nu om dage, hvor spillere med rette forventer fotorealistisk grafik, tårnhøj fps og knivskarpe billeder.

EVGA specialiserer sig i Nvidia-grafikkort. Hos Føniks Computer finder du både prisvenlige kort i den udbredte GeForce-serie samt de seneste flagskibsmodeller som RTX 3080, RTX 3080 Ti og RTX 3090. Det vil sige, du kan finde grafikkort fra EVGA til næsten alle typer af behov – uanset om kun det bedste godt nok, eller du spiller på et budget. EVGA producerer også fabriks-overclocked grafikkort. Dermed får du den maksimale ydelse, uden selv at skulle fifle med avancerede indstillinger og risikere at gøre skade på din hardware. Med grafikkort fra EVGA får du:

  • Kraftige GPU’er fra Nvidia
  • Softwaren EVGA Precision X1 der monitorer overclock og strømforbrug
  • 3 års garanti på langt de fleste produkter

Den høje ydelse, som de moderne grafikkort fra EVGA leverer, kræver i sagens natur en stabil strømforsyning. Den prisvindende producent har i mange år produceret strømforsyninger til ATX kabinetter. Med kapaciteter på alt mellem 500W og 1000W kan du helt sikkert finde den rette model i vores store udvalg.

Stabil hardware til kontorbrug

Til professionelt arbejde er stabilitet nøgleordet. Knaser den med udstyret, og lukker programmerne ned i tid og utide, sænkes produktiviteten. Grundigt arbejde risikerer at gå til spilde, og værdifuld arbejdstid bliver tabt. Med hardware fra EVGA kan man være sikker på at få et stabilt produkt installeret i sin arbejdscomputer. De billige, men samtidigt ekstremt kraftige, grafikkort fra EVGA sikrer den optimale ydelse til flere forskellige arbejdsopgaver: Til når man skal lave regneark, arbejde med komplicerede udregninger eller operere med flere dokumenter og internetfaner på én gang.

EVGA har i mange år specialiseret sig i hardware og tilbehør med et fokus på at holde prisen i bund og kvaliteten i top. Særligt lægger den anerkendte producent vægt på strømforsyning og afkøling – to ekstremt vigtige områder, når det kommer til hardwarens stabilitet. Et for varmt grafikkort kan begynde at larme og dermed forstyrre. Hvad der er endnu værre, kan det også føre til ustabil ydelse. Det samme gør sig gældende, hvis strømmen ikke udnyttes optimalt.

Grafikkortene fra EVGA er derfor designet til at levere en stabil ydelse, hvor strømmen udnyttes mest muligt. Samtidigt kan man være så godt som sikker på at kortet ikke overophedes. Producentens grafikkort leveres med EVGA Precision X1-softwaren, der skubber hardwaren lige til kanten uden at overbelaste systemet. Samtidigt leverer de indbyggede faner iskold køling. Til de mest krævende arbejdsopgaver er det også muligt at købe et EVGA væskekølesystem til eksempelvis de nyeste Nvidia GPU’er eller CPU’er fra Intel.

Få gang i det kreative arbejde

Flere og flere arbejder med grafik. Det kan være for fornøjelsens skyld. Eller det kan dreje sig om professionelt arbejde med billede og lyd til eksempelvis sociale medier. Uanset ens behov skal der dog hukommelsestung software til for at realisere visionerne. Med den rette hardware fra EVGA kan du roligt kaste dig over billedprogrammer som Photoshop eller videoredigering uden at skulle døje med forsinkelser. Blandt deres mest populære produkter er:

  • Grafikkort
  • Bundkort
  • Strømforsyninger

Arbejder du med billedbehandling, animation eller video, har computerens CPU og RAM selvfølgelig stor betydning. Men det er bestemt også vigtigt med et kraftigt grafikkort til at stå for de mange visuelle beregninger, der kendetegner denne form for kreativt arbejde. Hos Føniks Computer fører vi et bredt udvalg af EVGA grafikkort til grafisk arbejde, og du kan altid kontakte vores kundesupport for kyndig rådgivning.

EVGA har stor erfaring med nedkøling og strømforsyning

I løbet af de sidste år er kravene til hardware steget voldsomt. EVGA produkter lever op til nutidens forventninger om hurtig og gnidningsrig ydelse, uanset om der er tale om tunge programmer eller detaljeret 3D-grafik. Men i takt med den gradvise forbedring af hardware er behovet for pålidelig nedkøling og strømforsyning steget. På det punkt har EVGA mange års erfaring med at producere nogle af markedets mest effektive løsninger.

De modulære strømforsyninger fra EVGA lever op til den effektive standard ATX12V. Der er beskyttelse mod overstrøm, overspænding, overbelastning og underspænding, og produkterne er gennemtestede, så der kan leveres op til 100.000 timer MTBF (forventet tid mellem fejl). Hos Føniks Computer fører vi et bredt udvalg af EVGA strømforsyninger, så du altid kan finde den rette løsning til din gamer PC eller arbejdsstation.

EVGA producerer også mange forskellige slags nedkølingssystemer. En lav temperatur sikrer, at PC’ens hardware fungerer optimalt, og at ydelsen ikke automatisk sænkes for at holde temperaturen nede. Med producentens flydende kølesystemer kan selv de kraftigste processorer og grafikkort yde deres optimale, uden at temperaturen påvirker stabiliteten. Herover kan du se alle vores produkter fra EVGA. Du kan selvfølgelig også vælge at udforske de enkelte kategorier som grafikkort eller strømforsyninger for at spore dig ind på det helt rette produkt.