Elite Screens

Hvis du er ude efter den ultimative film-, tv- og spiloplevelse, så kan du få stor glæde af Elite Screens og deres mange populære projektorlærreder, samt deres tilbehør hertil. Det kendte mærke har længe leveret den ultimative hjemmebiografsoplevelse direkte hjem i stuerne, hos utallige mennesker verden over. Derfor glæder det os her hos Føniks Computer, at kunne tilbyde dig et omfattende og varieret sortiment fra Elite Screens. Under kategorien hjemmebio og surround kan du tage et nærmere kig på vores mange kvalitetsprodukter og finde lige nøjagtig det, der passer til dine behov og ønsker. Er du i tvivl i forhold til valg af produkt, eller har du spørgsmål vedrørende vores generelle udvalg, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi er nemlig altid glade for at stå til rådighed med vejledning. Find dit næste produkt på disse sider og gør et godt køb hos os.

Resultater:
Resultater: 236


Elite Screens er en verdensledende producent af projektorlærreder

Med mere end 15 års erfaring har de leveret produkter af høj kvalitet til kunder over hele verden.

Glasfiber materiale

Elite Screens producerer lærreder fremstillet af glasfiber materiale, som giver en høj lysrefleksion og et skarpt billede. Det gør det muligt for brugerne at nyde høj kvalitets film og fotos i hjemmet eller på kontoret.

Brugervenlighed

Elite Screens står for brugervenlige og nemme håndterbare projektor lærreder. De leveres med brugsanvisninger og nem installation på væggen eller loftet. De fleste af deres lærreder er også roll-up, hvilket gør transport og opbevaring nemt.

Forskellige størrelser

Elite Screens har et omfattende sortiment af projektor lærreder i forskellige størrelser og formater, såsom 16:9, 4:3, 2.40:1, 2.35:1 m.fl., og lærred størrelser fra 21 til 300 tommer. Der er altså lærredsstørrelser for alle behov.

Design

Elite Screens er kendt for deres enkle og stilrene design, der passer ind i de fleste rum. De har et omfattende udvalg af farver og materialer, såsom hvidt stof, sort stof og gråt stof. Der er lærred designs for forskellige typer af rum og brugere.

Miljøvenlige materialer

Elite Screens producerer også lærreder med miljøvenlige materialer, der er certified på standard MIL-STD-810G. Det er en amerikansk standard for militært udstyrssikkerhed, og betyder at lærredsamlingen kan modstå kravene fra militæret.