Her finder du vores omfattende udvalg af kabler m.m. fra Digitus, der for længst har etableret sig som en vigtig producent af kvalitetshardware. Hos Føniks Computer er vi derfor glade for at kunne tilbyde Digitus produkter som f.eks. netværkskabler, kabler og kabinetter. Iblandt vores sortiment finder du bl.a. en lang række kabler til forskellige formål. Har du spørgsmål vedrørende dette udvalg, eller specifikke produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Find det du søger her hos Føniks Computer og gør et godt køb.

Resultater:
Resultater: 2117


loader

Digitus - Din data- og netværkspartner

Digitus er en førende producent af data- og netværksprodukter med mere end 30 års erfaring. Virksomheden er baseret i Tyskland og betragtes som en af de mest innovative producenter på markedet. Deres sortiment inkluderer alt fra kabler og adaptere til server- og netværksløsninger. Alt hvad en virksomhed og privatperson har brug for indenfor data og netværk kan findes hos Digitus.

Kabelløsninger til enhver brug

Digitus kabelløsninger er kendetegnet ved høj kvalitet og fuld understøttelse af gældende standarder. Uanset om det er HDMI-, USB-, eller netværkskabler, så kan man være sikker på at få en pålidelig forbindelse med en Digitus løsning. Produktserien tæller et bredt udvalg af længder, farver og tilslutningstyper, så du altid kan finde en løsning, der passer til dit formål.

Trådløse nettverksløsninger

En trådløs netværksløsning fra Digitus er garantien for stabile og hurtige forbindelser. Med produkter, der understøtter både WiFi-5 og WiFi-6, kan man være sikker på en hurtig, stabil og sikker trådløs forbindelse, i overensstemmelse med de nyeste standarder. Deres sortiment omfatter alt fra trådløse routere, access points og modemer til USB-adaptere og antenner, der sikrer en optimal forbindelse.

Indblik i serverne

Digitus serverprodukter er yderst pålidelige og designs tilbyder en professionel løsning til enhver virksomhed. Uanset om dit behov er rackskabe eller serverbrug, har Digitus en løsning, der kan opfylde dine krav. Serverne imødekommer alle kravene i de gældende standarder og er udstyret med pålidelige komponenter, som sikrer optimal driftstid og effektivitet.

USB-hubs og dockingstationer

En USB-hub eller en dockingstation fra Digitus kan hjælpe med at samle al hardwaren i din arbejdsstation og gøre arbejdspladsen enklere og mere effektiv. Med USB-hubs kan man tilslutte flere enheder til én og samme USB-port, mens en dockingstation kan være din bærbare computers alt i én løsning og tilbyde optimal udvidbarhed.

Multimedia tilbehør

Digitus tilbyder en hel verden af tilbehør til multimedia, der kan gøre dit digitale liv mere glædeligt og nemt. Deres sortiment omfatter alt fra projektorskærme, højttalere, webkameraer og lydkabler, som sikrer en optimal oplevelse ved film- og musikafspilning, gaming og videokonferencer. Digitus tilbehør kombinerer høj kvalitet, lækkert design og funktionalitet.