Skal man bruge udstyr til sit netværk, så er det vigtigt med pålidelige produkter. Derfor fører vi her hos Føniks Computer et omfattende udvalg fra de absolut bedste mærker på markedet. I den forbindelse producerer Devolo en lang række produkter af ekstraordinær kvalitet, hvilke du kan se nærmere på, på denne side. Skal du for eksempel have fat i et dial-up modem eller en router, så er Devolo et rigtig godt sted at starte. Vi fører både routere og trådløse routere i mange forskellige prisklasser. Hvad end du leder efter en budgetvenlig eller mere avanceret model, kan du sikkert finde den her. Devolo står også bag pålidelige overvågningskameraer så vil du føle dig mere tryg i hjemmet, kan Devolo også her imødekomme dine behov. Faktisk byder den kendte fabrikant på en lang række effektive sikkerhedssystemer og andet sikkerhedsudstyr til hjemmet. Vi kan for eksempel tilbyde smarte alarmer fra Devolo, der advarer beboere og naboer om uautoriseret indtrængen i dit hjem. Du kan i den forbindelse også finde deres populære sensorer blandt vores udvalg. Vi fører både vinduessensorer, fugtighedssensorer, bevægelsessensorer, samt vandsensorer der hjælper dig til at reagere hurtigt, skulle dit hjem være truet af oversvømmelse. Hvad end du står og skal bruge videoovervågning, routere, sensorer eller andet udstyr, så har det tyske firma sikkert lige noget for dig. Vi gør vores yderste for at holde os opdaterede vedrørende de seneste udviklinger fra Devolo og tilføjer løbende nye produkter. På den måde sikrer vi os at du har et spændende og varieret sortiment til rådighed, når du handler hos os. Derudover er du naturligvis meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du for eksempel har spørgsmål i forhold til særlige produkter. Kunne du også tænke dig at se hvad Devolo kan gøre for dig så tag et kig på siden her og find det, du skal bruge.

Resultater:
Resultater: 13


loader

Devolo - Langt rækkevidde og højt ydelses el-netværk

Devolo er en førende innovation inden for produktion og design af el-netværk med høj ydelse og lang rækkevidde. Med 15 års erfaring har virksomheden fået et ry for at levere produkter i høj kvalitet, hurtighed og enkelhed som brugeren får straks glæde af. Devolo fokuserer på at tilbyde netværksløsninger, som er nemme og tidsbesparende i brug, og som er designet til at give kunderne en problemfri oplevelse.

Overlegne hastighed

Devolo-produkter tilbyder overlegne hastigheder, hvilket betyder, at dine enheder kan oprette forbindelse til internettet med høje hastigheder og ubegrænsede muligheder. Virksomhedens Powerline-teknologi giver mulighed for at oprette en stærk forbindelse, der kan håndtere mere end blot surfing på nettet. Brugere kan streame film, musik, spil og samtidig downloade store filer uden nedsat hastighed.

Plug and Play

Det er hurtigt og nemt at opsætte Devolos netværksløsninger takket være plug-and-play-teknologien. Det er intet behov for at konfigurere adskillige enheder eller installere software for at lave en onlinedækning. Bare tilslut adapteren til en stikkontakt og presse knappen – så er du klar til at surfe på nettet.

Sikkerhed og privatlivets fred

Devolo har indbygget flere sikkerhedsfunktioner i deres produkter. Det gør det let at bevare dit privatliv, mens du er online. Produkter indeholder en krypteringsfunktion, der giver den nødvendige beskyttelse mod hacking og andre sikkerhedstrusler.

Overall pålidelighed

Devolo-produkter er kendt for deres pålidelighed i hele Europa. Brugerne har tillid til virksomhedens produkter til at opbygge et stabilt netværk uden nogen forsinkelse eller afbrydelser. Virksomhedens patenterede Powerline-teknologi giver meget høj præstation og effektivitet, der kan håndtere selv de mest krævende internettjenester.

Fremtidssikret teknologi

Devolo’s produkter er målrettet mod fremtiden og kan tilpasses til at arbejde med ny teknologi og internettjenester. Man kan tilføje produkt enheder til sit netværk for at forbedre forbindelseshastigheden, styrke sikkerheden og øge dækningsområdet.