Conceptronic

På siden her finder du vores omfattende udvalg fra den anerkendte producent, Conceptronic. Det erfarne firma har længe stået bag kvalitetsprodukter i verdensklasse. Hos Føniks Computer er vi derfor glade for at kunne tilbyde et varieret sortiment af disse. Uanset om du skal bruge harddisk docking, eller måske et flot headset, så er du helt sikkert kommet til det rette sted. Vi tilføjer selvfølgelig ofte nye produkter fra Conceptronic, således at du har det bedste udstyr at vælge mellem, når du handler hos os. Tag et kig på udvalget her på siden og gør et godt køb.

Resultater:
Resultater: 176


loader

Kompromisløs teknologi fra Conceptronic

Conceptronic er en af ​​Europas førende producenter af eksterne harddiske, NAS-enheder, trådløse routere og andre digitale produkter. Virksomheden har mere end 20 års erfaring i branchen og har fokus på at skabe højtydende, brugervenlige og pålidelige produkter.

Nem dataoverførsel med høj hastighed

Conceptronic producerer eksterne harddiske, som er blandt de hurtigste i branchen med op til 10 Gb/s overførselshastighed. Disse enheder er ideelle til store filstørrelser og hurtig backup af data.

Fjernadgang og deling af filer

Conceptronic NAS-enheder gør det nemt at oprette en personlig sky til fjernadgang og deling af filer og dokumenter. Dette er en ideel løsning til både private og erhvervsbrugere.

Kraftfulde trådløse routere

Virksomheden producerer også avancerede trådløse routere, som har kraftige antenner og dækning, der kan forbedre din internetoplevelse. Disse routere er ideelle til både private og virksomheder, der stiller krav til høj internetkapacitet og god dækning.

Miljøvenlige produkter

Conceptronic lægger stor vægt på at producere miljøvenlige produkter med minimalt energiforbrug. Deres enheder har en automatisk strømsparefunktion, der slukker for enheden, når den ikke bruges, og reducerer dermed CO2-udslippet.

Let at bruge og installere

Alle produkter fra Conceptronic er designet med brugervenlighed og nem installation i tankerne. Deres Plug-and-Play-funktioner gør det let for brugere at tilslutte og tage produkter i brug på få minutter.

Conceptronic er en pålidelig og professionel enhedsproducent med højteknologiske produkter til enhver digital opgave.