Er du på udkig efter et hårdført og stilsikkert hylster til din smartphone, så kan du tage et kig på siderne her. Her finder du vores produktudvalg fra det populære mærke, Case-Mate, der bl.a. tilbyder smartphones covers og Apple Watch remme der har gennemført design og kvalitet til det yderste! Så søger du covers eller Apple Watch remme, der beskytter dit dyrebare udstyr og samtidig har et stilrent design, er det bestemt værd at tage et kig på vores udvalg her! Vi holder os opdaterede på nye produkter, så du altid vil kunne finde de nyeste og bedste produkter fra Case-Mate på vores hjemmeside! Har du spørgsmål angående valg af produkt, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til os - vi er altid glade for at kunne hjælpe vores kunder.

Resultater:
Resultater: 10


Case-Mate - Beskyttende Etuier til Smartphones og Tablets

Case-Mate er en amerikansk producent af smartphone- og tabletbeklædning. Siden virksomhedens start i 2006 har Case-Mate målrettet sig mod at beskytte forbrugernes elektroniske enheder med stilfulde og funktionelle etuier.

Med base i Atlanta, Georgia har Case-Mate udviklet sig til en af verdens førende producenter af mobilcovers. Intet er overladt til tilfældighederne, og det er tydeligt, når man ser på virksomhedens design og funktionelle egenskaber på produkterne.

Case-Mate kombinerer kreativitet og innovative teknologier, hvilket skaber en fantastisk blanding af etuier. De tilbyder et væld af beskyttende produkter, herunder ultra-slanke letvægts-cases, stødsikre, slidstærke og vandtætte etuier.

Fem ting du bør vide om Case-Mate

Fashion-forward designs - Case-Mate har et omfattende udvalg af unikke og trendigt designede etuier, der passer perfekt til alle mærker og modeller af smartphones og tablets. Fra glitter-, metallic- og læderfinish til håndværksmæssige detaljer er Case-Mate det eneste sted at finde de mest trendy etuier.

Ultimate drop protection - Case-Mate er kendt for deres stødsikre produkter, hvilket gør dine enheder praktisk talt uimodståelige over for fald og stød. Med deres patenterede teknologi giver beskyttelsen dig den nødvendige ro i sindet, og du kan nyde din enhed uden bekymring.

Krystalklar kvalitet - Case-Mate's produkter er ikke blot funktionelle, de er også designet med en høj kvalitet og enestående klarhed. De ultra-slanke etuier giver utrolig allround beskyttelse til din enhed, uden at skjule dens design.

Brugervenlighed - Case-Mates etuier både ser godt ud og er også utrolig brugervenlige. De er ikke for store eller tunge til at bære på, og giver adgang til alle enhedens porte og knapper.

Prisvindende godt - En længere række af priser og anerkendelser er udelt til Case-Mate for deres kreative design, innovative teknologi og den ultimative beskyttelse, som de tilbyder deres kunder.