Her på siden kan du se nærmere på vores udvalg fra Barco. Den populære producent står blandt andet bag en serie af display- og visualiseringsløsninger, hvilke du kan finde et bredt udvalg af, her hos Føniks Computer. Vi opdaterer løbende vores sortiment fra den belgiske fabrikant. Derudover er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os, skulle du have spørgsmål angående vores udvalg. Vi er altid glade for at kunne hjælpe vores kunder med at finde det helt rigtige produkt. Tag et kig på siden her og find det, der passer til dine behov og ønsker, allerede i dag.

Resultater:
Resultater: 37


Barco tilbyder brancheførende teknologi inden for visuel kommunikation og produktionstilbehør, herunder videovægge og storskærme, projektorer og billedbehandlingssoftware

Med base i Belgien har dette førende teknologifirma siden 1934 leveret avancerede løsninger til kunder i hele verden.

Stærke projektorer til indendørs og udendørs brug

Barcos projektorer imødekommer ethvert visuelt behov og er specielt designet til brug både indendørs og udendørs. Deres lysstyrke og høje opløsning gør dem ideelle til biografbrug, auditorier og mødelokaler. Hvis du har brug for at vise dit indhold udendørs, kan du stole på Barco-projektorerne, der også klarer sig fremragende i sollys.

Præcise billedbehandlingssoftware

Barcos software til billedbehandling er designet til at forbedre og fremhæve dit indhold. Deres software bruges i teknologiindustrien til at skabe stilfulde videovægge, der bruger indhold fra flere forskellige kilder for at skabe et enkelt, imponerende billede. Billedbehandlingssoftwaren er også essentiel i medicinsk teknologi og til live events.

Avancerede storskærmsløsninger

Barco tilbyder også brugervenlige og avancerede løsninger til at oprette et storskærmsdisplay. Deres storskærme og videovægge er skabt til at vise indhold i høj kvalitet på et større område, og deres mulighed for tilpasning gør dem velegnede til offentlige arrangementer, auditorier og konferencecentre.

Fleksible trådløse præsentationsløsninger

Barcos ClickShare-løsning er den ideelle løsning til præsentationer, der kræver at flere mennesker nemt skal dele indhold. Med denne trådløse enhed kan du let dele dit indhold på dit eget device og skifte mellem forskellige enheder under præsentationen for at skabe et stressfrit møde.

Avancerede løsninger til medicinsk teknologi

Barco er førende inden for medicinsk teknologi og deres avancerede skærme og billedbehandlingssoftware er nødvendige for en lang række procedurer og processer inden for medicinsk videnskab. Deres produkter kan bruges inden for både radiologi og patologi og er designet til præcision og nøjagtighed, og har en høj grad af brugervenlighed.