Her på siden kan du se nærmere på vores udvalg fra mærket B-TECH. Står du for eksempel og skal bruge montering og beslag til dit TV, eller et stativ til dit audio udstyr, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Føniks Computer gør vi os meget umage med at kunne tilbyde vores kunder det bedste udstyr på markedet. Derfor fører vi selvfølgelig også et omfattende sortiment fra B-TECH, der om nogen er kendte for deres høje kvalitetsstandarder. Har du spørgsmål i forhold til vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte os. Se hele udvalget på siden her.

Resultater:
Resultater: 4


loader

B-TECH: Alt-i-en løsninger til alle dine tv-ophængsbehov

B-TECH er din one-stop-shop for tv-ophængsinstallationer. Med mere end 45 års erfaring og ekspertise inden for branchen, er de førende inden for tv-ophængsløsninger og audiovisuel tilbehør. B-TECH er kendt for at levere høj kvalitet, pålidelige og innovative produkter til installeringsbranchen.

Højde med fleksibilitet

B-TECH har en bred vifte af produkter, der giver dig mulighed for at hæve og sænke dit tv efter behov. Deres løsninger, såsom BT7840, er velegnede til skoler, konferencecentre og sportsklubber, hvor forskellige personer med forskellige højdepunkter skal bruge skærmen. BT7840 kan let indstilles til den ønskede højde, nemt og hurtigt.

Letvægtsinstallationer

B-TECH tilbyder letvægtsinstallationer, der giver dig mulighed for at hænge dit fjernsyn sikkert på væggen. Deres prægeteknologi sikrer maksimal sikkerhed og stabilitet, og deres løsninger spænder fra enkel til dobbelt arminstallation. Vælg deres BT7518-model til enkel installation eller BT7514 som er en dobbelt arminstallation.

Velegnet til AV-installationer

B-TECH har udviklet et AV-monteringsbeslag til tv-ophængsløsninger. BT7841 monteringsbeslag bevæger sig tilsvarende som fjernsynet, og følger dine bevægelser. Ideel til mødelokaler, uddannelsesmæssige miljøer og kontrolrum.

Skræddersyet til din stil

B-TECH har en stilfuld og elegant produktlinje, der passer til enhver hjemmeindretning. Med deres BT8310-vægmonteringssystem kan du gemme kablerne væk og opnå et rent og sofistikeret udseende. Deres løsninger kan også skjule stik overfor væggen så de ikke er synlige.

Ser altid perfekt ud

B-TECH har utrolige produkter, der passer til enhver hjemmeindretning. Deres BT8200 Ultra Low Profile tilbyder en næsten usynlig skærminstallation kun 8 mm fra væggen. Det er ideelt til skærme i store størrelser op til 65 ". Skærmen vil altid se perfekt ud, mens den hænger på væggen i dit hjem eller kontor.