AVerMedia er et meget populært mærke, især for streamere og andre med behov for optagelsesmuligheder. Med AVerMedia får du en række smarte og brugervenlige produkter til blandt andet optagelse og streaming. Vi tilbyder produkter fra den populære producent som grafikkort, controller kort og gamer udstyr m.m. På den måde får du adgang til deres bedste udstyr, når du handler her hos Føniks Computer. Har du spørgsmål i forhold til vores sortiment eller specifikke produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Find det du skal bruge på siderne her og gør et godt køb.

Resultater:
Resultater: 21


loader

Avermedia - Teknologiske Streamingløsninger

Avermedia blev grundlagt i 1990 og har siden da været en ledende producent indenfor teknologiske streamingløsninger. Med hovedkvarters beliggende i New Taipei City, Taiwan, har Avermedia skabt et navn som en innovativ leverandør samt engineering excellence i feltet for streaming teknologi.

Med et dedikeret fokus på at skabe teknologiske løsninger, som er designet til at hjælpe folk med at kommunikere og samarbejde på tværs af hele verden, har Avermedia udviklet et sortiment med markedsledende produkter, der dækker alt fra live streaming og optagelse til video konferencer og IPTV.

Avermedia’s produkter er kendt for deres innovative design, brugervenlighed samt holdbarhed. Produkterne er produceret med det formål, at de skal hjælpe brugerne med at kommunikere og dele deres oplevelser på tværs af landegrænser, og de er derfor populære blandt både professionelle samt private brugere.

Streamingløsninger

Med Avermedias live streaming og optageprodukter kan du dele dine oplevelser med andre i realtid. Deres produkter er designet til at være intuitiv og let at anvende fra din computer eller mobiltelefon.

Video konferencer

Avermedia tilbyder en lang række teknologiske løsninger indenfor video konferencer. Deres produkter er designet med det formål, at de skal give brugeren en seamless kommunikation på tværs af tværs af hele verden.

Gaming

Avermedias streaming løsninger er meget populære blandt gaming industrien, og med deres billige og enkle setups er det nemt for enhver gamer at dele sine gaming oplevelser med andre.

Digitalt TV

Avermedia tilbyder en lang række produkter, der er designet til at give et ekstra touch til dit TV setup. Deres IPTV produkter er robuste og meget pålidelige.

Overvågning

Avermedia's produkter til overvågning er højt beskyttede og giver en robust overvågning, som gør dem ideelle til alle typer af sikkerhedsopgaver.