Attitude One

Her hos Føniks Computer ved vi hvor vigtigt det er med det rigtige hardware og udstyr. Vi har derfor samlet et varieret sortiment af det bedste hardware fra de mest populære mærker på markedet. I den forbindelse fører vi selvfølgelig også et bredt udvalg fra den anerkendte producent, Attitude One. Producenten, der også er kendt som A1, byder blandt andet på en lang række gamer udstyr i høj kvalitet. Skal du for eksempel bruge et headset med lyd i særklasse, så er Attitude One ikke til at komme udenom. Vi byder på mange forskellige headsets fra Attitude One, der alle har en høj komfort og en lav pris tilfælles. Deres headsets sidder tæt omkring ørene så du nemt kan lukke baggrundsstøjen ude, mens mikrofonen får dig til at gå tydeligt igennem til dine holdkammerater. Vi fører Attitude One headsets og høretelefoner i mange forskellige farver og designs, og du vil sikkert også kunne finde et, der passer til dig. Er det en gamer mus eller et tastatur til gaming du mangler, så kan Attitude One også her imødekomme dine ønsker. Deres gamer mus er kendte for deres ergonomiske designs, hvilket kan skåne dig for gener i muskler og led. Dette er også tilfældet for deres tastaturer, der kan fås med flot LED baglys og programmerbare taster. Du kan også finde gamer musemåtter i forskellige størrelser, når du handler hos os. Vi tilbyder Attitude One gamer musemåtte i både den dyre og billige ende af prisskalaen så alle kan være med uanset budget.  Skulle du have spørgsmål angående valg af produkt eller vedrørende vores sortiment generelt, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Undgå at gå på kompromis med kvalitet når det kommer til hardware - se nærmere på vores udvalg fra Attitude One og find det, der passer til dine ønsker.

Resultater:
Resultater: 2


loader

Attitude One er en førende producent af tilbehør til gaming-verdenen

Virksomheden blev grundlagt i 2011 og har siden da forsynet gamere med højkvalitets tilbehør, der er designet til at forbedre spiloplevelsen. Deres hold af eksperter har et fælles mål om at udvikle produkter, der er innovative, stilfulde og af høj kvalitet.

Fremragende lydkvalitet

Med Attitude Ones gaming-headsets får gamere en fordybende oplevelse i spillet, takket være den fremragende lydkvalitet. Deres headsets er designet til at levere en lydprofil, der er afstemt til spildesignernes ønsker og til at forbedre gaming-oplevelsen.

Ergonomisk design

Attitude Ones mus og tastaturer har et ergonomisk design, der giver gamere en afslappet og tryg spiloplevelse. Tastaturer har en perfekt afstand mellem tasterne og musene er formet til at give en god og behagelig greb.

Komfortable materialer

Attitude One bruger bløde og åndbare materialer, der giver ekstra komfort, selv under lange spilsessioner. Fra deres headsets til deres musemåtter stræber de efter at skabe en afslappet og behagelig oplevelse for gamere.

Holdbart og solidt design

Attitude One produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at tåle selv de mest intensive spilsessioner. De er bygget til at holde i lang tid, hvilket er ideelt til gamere, der spiller regelmæssigt.

Stilfuldt og moderne design

Attitude Ones produkter skiller sig ud fra mængden takket være deres stilfulde og moderne design. Deres produkter er formet til at se godt ud og til at matche gameres stil, hvad end de foretrækker et mere diskret eller et mere iøjenfaldende look.