AMD står for Advanced Micro Devices, og det er da også i forbindelse med gaming hardware, og især grafikkort, at producenten har opnået sin velfortjente popularitet. Firmaet har blandt andet høstet stor anerkendelse i forbindelse med en lang række succesfulde grafikkort i Radeon 300-serien, og fans er også helt vilde med deres processorer i Ryzen serien. Dette er også en af grundene til, at det for os hos Fønik Computer er en stor fornøjelse at kunne tilbyde et bredt udvalg af AMD-produkter som processorer, grafikkort og andet hardware. Vi holder os løbende opdaterede vedrørende de bedste AMD-produkter på markedet, så du kan være sikker på en høj kvalitetsstandard. Hvad end du skal bruge en ny CPU, et bedre grafikkort eller noget helt andet, så tag et kig på vores sortiment fra ADM og oplev hvordan de bedste definerer kvalitet.

Resultater:
Resultater: 241


loader

AMD – Advanced Micro Devices

AMD startede i Silicon Valley i 1969 som en lille startupvirksomhed. Siden da må man sige, at de har rykket sig virkelig langt væk fra at være en lille startup. Det amerikanske firma er nu om dage verdenskendt for deres hardware, som de på innovativ og intelligent vis bliver ved med at udvikle på og gøre bedre år efter år. Det hardware AMD nok er mest kendt for, er deres CPU’er, også kendt som processorer, og i særdeleshed også mere deres epokegørende grafikkort.

Det betyder dog ikke, at techgiganten kun har processorer og grafikkort at byde på. Tværtimod, så har de en bred skare af hardware og hjemmestrikkede PC’er til gaming og andet. AMD har også en række software, du måske kan nyde godt af. De er også kendt for deres FreeSync teknologi, der sammen med deres andre fede produkter, er med til at gøre dem til et af gamerens favoritmærker indenfor hardware.

AMD processor – CPU’er i topklasse

En CPU (Graphics Processing Unit), eller en processor i daglig tale, er en vigtig komponent i din computer. Det er også derfor, at AMD sørger for at udvikle og sælge fantastiske processorer. Grunden til at CPU’en er så vigtig, er fordi, det er den, der styrer din computer. Igennem standard logik, matematik og input/output, instruerer processoren din computer, så alle programmer og apps kører fortrinligt.

Processoren bliver ofte, på grund af at den styrer PC’en, kaldt computerens hjerne. Med sådan en sammenligning er der ikke noget at sige til, at du gerne vil have en god CPU i din computer. For hvis hjernen er helt blød, så bliver det svært for resten af kroppen at følge med – og det gælder selvfølgelig også for en computer. Når man nu faktisk har muligheden for selv at bestemme sin hjerne, sin CPU, i computeren, er der altså ingen grund til at vælge en ringe en af slagsen.

AMD har mange forskellige CPU’er til mange forskellige formål. Om du sidder på kontoret – enten på arbejdet eller derhjemme – eller om du designer og billedredigerer til den helt store medalje, så er der en AMD processor, der passer til dine behov. Man bliver trods alt ikke en af de helt store spillere på markedet, hvis man kun laver produkter til ét bestemt og lille segment. Hvis du er en gamer, er en CPU fra AMD også et godt valg. Mange af producentens produkter er lavet specifikt til gamers, så du behøver ikke bekymre dig om kvalitet og ydeevne.

Det kendte ansigt af CPU’er fra AMD er deres serie af AMD Ryzen processorer. Ryzen serien er kendt og elsket over hele verden. Den høje funktionalitet og gnidningsløse ydeevne gør disse processorer til et favoritvalg blandt gamere og kunstneriske sind. Vil du virkelig oppe dit game? Så overvej en AMD Ryzen 5 5600x eller en AMD Ryzen 9 5900x. Disse to CPU’er er blandt de mest populære af Ryzen modellerne, så du kan være næsten helt sikker på, at du ikke går galt i byen med dem. Selv hvis du vil have enten en lidt svagere eller lidt stærkere processor, så er der stadig rigeligt med andre AMD CPU’er at vælge imellem her ved Føniks Computer – både af Ryzen og andre modeller.

Få et fantastisk skærmbillede med AMD grafikkort

Ligegyldigt hvad du bruger din computer til, så skal der helst være et klart billede på skærmen. Alt efter hvad du laver ved din computer, er det ligefrem nødvendigt med et krystalklart billede. Hvis billedkvaliteten skal være i top, så skal grafikkortet også være blandt de bedste. Det er trods alt grafikkortets opgave at arbejde sammen med skærmen, så billedkvaliteten ikke kan kritiseres.

Hos Føniks Computer har vi massere af grafikkort tilbud, så vi kan hjælpe din skærm og computer med at eksistere i scenisk harmoni. AMD har her nogle af de bedste tilbud på grafikkort, og deres sortiment er derfor altid værd at se igennem. De har en del forskellige serier af grafikkort, så der er noget til hver en smag. Dem der oftest tænker på grafikkort er dog gamere. Derfor er AMD Radeon serien af grafikkort også deres mest kendte grafikkort, da de er designet til at yde alt, hvad der kan trækkes, når man spiller spil på sin gaming PC.

Mange gamere foretrækker NVIDIA’s GeForce grafikkort, når de skal have, eller samle, en ny gaming PC. GeForce serien er også sej, og den giver dig alt det, du har brug for, når gaminguniverset skal opleves til fulde. AMD Radeon grafikkort er dog også en del af grafikkortenes bjergtop. Side om side med NVIDIA sidder AMD og flotter sig, for deres grafikkort er også af den højeste kvalitet. Radeon grafikkortene giver et uovertruffet skærmbillede og hjælper med at sørge for, at billede og farver hurtigt skifter, så alting kører som en velsmurt maskine – hvilket produkterne fra AMD jo i den grad også er.

Radeon eller GeForce

Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvordan man vælger imellem grafikkortene fra de to giganter. Det er heldigvis rimelig overkommeligt at finde ud af. Først og fremmest bør du sørge for, at din skærm understøtter FreeSync, G-SYNC eller begge dele. Hvis skærmen er optimeret til begge dele, så er det ikke sikkert, at det gør den store forskel, hvilken slags grafikkort du køber. Hvis den kun understøtter FreeSync, er det nødvendigt med et AMD grafikkort. Understøtter den kun G-SYNC, er et af NVIDIA’s GeForce grafikkort nødvendige.

Der er et par forskelle imellem FreeSync og G-SYNC. Hovedsageligt fikser G-SYNC problemer med at skærmbilledet fryser stille et øjeblik, samt at billederne overlapper en smule og derved kommer til at se meget underlige ud. FreeSync reducerer derimod kun disse problemer til et minimum, i stedet for at fikse dem helt. GeForce kan derfor virke overordnet bedre end Radeon, og det er det måske også sådan helt teknisk set. AMD’s grafikkort har dog en anden fordel.

Grafikkortene fra AMD, samt monitorsne der faktisk kan gøre brug af FreeSync, er ofte en hel del billigere, end GeForce grafikkort og skærme der kan køre G-SYNC. Det betyder, at du via AMD’s Radeon serie kan få en løsning, der er næsten helt perfekt, samtidig med at du kan undgå at tømme bankkontoen. Det er ikke sikkert, at prisen betyder det store for dig, men hvis den gør, så er det i den grad en faktor, der kan hjælpe med at afgøre, om du skal have et grafikkort fra AMD eller ej. Lige meget hvad du vælger, så ender du dog med et fantastisk produkt, der ikke giver dig årsag til at klage.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket grafikkort du skal købe, er du altid velkommen til at kontakte os ved Føniks Computer. Vi elsker at hjælpe kunderne med vores ekspertise, og vi kan helt sikkert lede dig frem til det bedste valg for dig. Så tjek endelig vores sortiment af produkter fra AMD ud. Grafikkort, processor eller noget helt tredje – hvis du vil have noget fra AMD, så finder du det ved Føniks Computer.