Er man interesseret i at anskaffe sig en ny computerskærm eller eventuelt tilbehør til TV og Hi-Fi, så har AG Neovo en lang række produkter, der bestemt vil kunne pirre ens interesse. Det anerkendte firma har for længst etableret sig som en annerkendt designer og producent. Deres produkter vidner om deres mange års erfaring inden for områder som skærmenheder og beslag til TV og højtalere. Vi holder os altid opdaterede på nye produkter fra AG Neovo, så vi altid har det bedst mulige udvalg at tilbyde! Er du netop på udkig efter en ny computerskærm, en storformats skærm eller beslag til skærme, så kan du med stor fordel tage et kig på dette mærke! Vi nyder at kunne assistere vores kunder med rådgivning og vejledning, så har du spørgsmål angående valg af produkt, er du velkommen til at kontakte os. Find det, du står og mangler, lige her hos Føniks Computer.

Resultater:
Resultater: 122


loader

AG Neovo - Overlegen skærmteknologi

AG Neovo er en førende leverandør af skærmteknologi. Virksomheden blev etableret i 1999 og har i dag kunder i mere end 80 lande verden over. AG Neovo leverer højkvalitets skærme til en bred vifte af markedet, herunder sundhedssektoren, detailhandelen og transportsektoren.

Skærme til sundhedssektoren

AG Neovos skærme er designet til at imødekomme de strenge krav i sundhedssektoren. Skærmene har antimikrobielle overflader for at minimere spredning af bakterier og er udstyret med beskyttelsespaneler for at beskytte mod slag og ridser.

Skærme til detailhandlen

AG Neovos digitale skilte og touchskærme er ideelle til detailhandlen. Skærmene kan tilpasses til individuelle behov og er udstyret med hurtige responstider og høj lysstyrke til at gøre det muligt for butiksejere at præsentere deres produkter på den bedst mulige måde.

Sikkerhedskontrolcenter-skærme

AG Neovo har specialiseret sig i skærme til sikkerhedskontrolcentre. Skærmene har en bred betragtningsvinkel og understøtter multi-videoindgang til at overvåge flere kameraer på samme tid. Virksomheden tilbyder også redundansløsninger for at sikre kontinuerlig drift.

Transport skærme

AG Neovos transportkærme er designet til at imødekomme betingelserne i det offentlige rum. Skærmene er udstyret med høj lysstyrke for at imødegå udfordringerne ved direkte sollys og har også en bred betragtningsvinkel for at sikre, at passagererne kan se skærmen fra enhver position.

Kontorskærme

AG Neovos kontorskærme er ideelle til både små og store virksomheder. Skærmene er udstyret med lysstyrkeregulering for at minimere øjentræthed og stråling, og har også paneler med anti-reflekterende egenskaber for at sikre den bedst mulige visning.