Når du er ved at bygge PC, er det vigtigt med det helt rigtige udstyr. Det er selvfølgelig vigtigt med den helt rette hardware, men det er lige så vigtigt med det, det hele er pakket ind i. Her hos Føniks Computer har vi et udvalg af Aerocool PC kabinetter, så du kan give din PC den indpakning, den fortjener. Vores Aerocool PC kabinetter giver dig den plads, du har brug for, så du kan få plads til alle dine komponenter. Udover tilstrækkelig plads, sikrer vores kabinetter også et stilet look til din PC, så det kommer til at passe perfekt ind i din gamer station. Du er altid velkommen til at skrive til os her på siden, hvis du skulle være i tvivl om noget.

Resultater:
Resultater: 93


loader

Aerocool - Specialister i kølingsløsninger og computerkabinetter

Aerocool har i mere end et årti været førende inden for design af førsteklasses kølingsløsninger og computerkabinetter. Med hovedkvarter i Taipei, Taiwan, har firmaet leveret innovative og effektive løsninger til bygnings- og hardwareindustrien i hele verden.

Optimeret køling af din computer

Aerocools kølingsløsninger er perfekt afstemt efter de krav, som dine interne hardwarekomponenter stiller, for at sikre en optimal ydelse af din computer. Firmaet tilbyder både luftkølings- og væskekølingssystemer, som er perfekt afstemt efter forskellige krav og arbejdsmiljøer. De fleste af deres kølere har blæsere, der kan skrues op og ned afhængigt af CPU-belastningen.

Bliv imponeret af Aerocools flotte designs

Aerocool har et af de mest imponerende sortimenter af computerkabinetter på markedet, og du kan være sikker på, at du vil finde et, der passer til din smag. Kabinetterne har nogle rigtig flotte designs og giver brugeren mulighed for at tilpasse og personalisere sit skrivebordsmiljø. Nogle af deres kabinetdesigns har også indbygget RGB-belysning, og deres minimalistiske stil gør dem perfekte til gaming-computeropsætninger.

Minimal støj, maximal ydelse

Aerocool har fokus på at skabe produkter, der ikke genererer unødvendig støj, og som samtidig yder optimalt. De har udviklet en række ventilatorer, der er særligt støjsvage, og som giver en pålidelig køling i dit system, uden at du mærker noget til den.

Fremragende produktkvalitet

Aerocool arbejder kun med de bedste materialer, ligesom de investerer betydeligt i forskning og udvikling for at sikre, at deres produkter er af højeste kvalitet. Dette betyder, at du kan stole på, at deres kølingsprodukter vil beskytte din hardware og opretholde en høj ydelse i mange år fremover.

Miljøvenlige produkter

Hos Aerocool tager de ansvar for miljøet seriøst, og de har derfor fokus på at skabe miljøvenlige produkter. Deres kølesystemer bruger f.eks. kulstofneutralt kølemiddel, som minimerer den miljømæssige påvirkning og reducerer det samlede CO2-aftryk.