Activision

Med flere årtiers erfaring med at udvikle spil, er langt de fleste gamere bekendte med Activision. Activision står bag nogle af spilmarkedets mest populære titler, og vi er glade for at kunne tilbyde en lang række spil fra den anerkendte producent. Her hos Føniks Computer kan du få spil fra Activision til både PC og konsoller, heriblandt til Nintendo Wii, PlayStation 3 og Xbox One m.fl. Hvad end du er til action, RPG, skydespil eller noget helt fjerde, så giver den succesfulde spiludvikler dig et varieret udvalg af fede spiltitler. Tag et kig på vores udvalg og find din næste uforglemmelige spiloplevelse.

Resultater:
Resultater: 3


Activision - Skabere af Enestående Videospiloplevelser

Activision er en amerikansk videospilproducent, der har skabt mange af de mest populære og succesrige spilserier på markedet. Siden virksomhedens start i 1979 har Activision skabt innovative titler og udviklet teknologier, som har ændret videospilbranchen.

Unikke spilindhold til konsoller

Activision er kendt for at skabe unikke og underholdende spiloplevelser til konsoller, såsom PlayStation og Xbox. Fra deres tid i 1980'erne, hvor de lancerede den berømte spilserie Pitfall, til de senere år, hvor de har udviklet forskellige Call of Duty- og Destiny-spil, har Activision altid været i front, når det kom til at skabe fantastiske spilindhold på konsoller.

Masser af spilindhold for PC

Activision producerer også et stort udvalg af spil til PC. Fra de episke Call of Duty-spil, som introducerer nyt indhold hver sæson, til deres e-sportstitler i Overwatch og StarCraft, har Activision formået at sælge millioner af spil til PC-brugere over hele verden og er blevet en af de mest anerkendte producenter af sådant indhold.

Originalt og underholdende mobilindhold

Activision er også involveret i mobilspilverdenen med titler som Candy Crush Saga, der er kendt over hele verden. I 2016 købte Activision desuden King Digital Entertainment, som står bag Candy Crush, for op mod $5,9 milliarder. Activision er dermed stærkt til stede på både konsoller, PC'er og mobiltelefoner og skaber fortællinger, der er tilpasset det respektive publikum.

Fantastiske film til spil-fans

Activision har også bidraget til filmindustrien med spil som The Amazing Spider-Man og Transformers: Rise of the Dark Spark, hvor de har bragt populariteten fra deres mange titler ud på det store lærred. Deres film-til-spil-fortællinger har vundet priser og er blevet anerkendt for at levere en fantastisk oplevelse både for fans af spil og af de pågældende film.

Samarbejder med andre producenter af spil

Activision er kendt for at samarbejde med andre producenter af spil for at skabe endnu mere indhold. Blizzard Entertainment er et eksempel på dette, idet de har skabt nogle af de mest anerkendte og populære titler på markedet, herunder World of Warcraft og Overwatch. Genstande fra Blizzard bringes også ind i Activisions udgivelse af Destiny-spillene og giver spillere yderligere indhold til deres spiloplevelser.