Her på denne side kan du se nærmere på vores sortiment fra det populære mærke, ActiveJet. Står du og mangler blækpatroner til din printer, så er du uden tvivl kommet til det rette sted. Vi gør os meget umage med at tilbyde de bedste produkter, fra de bedste producenter på markedet og i den forbindelse er ActiveJet bestemt ingen undtagelse. Har du spørgsmål angående valg af produkt, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid glade for at hjælpe vores kunder med at finde det helt rigtige produkt. Tag et kig på siden her og find dine blækpatroner nu og her.

Resultater:
Resultater: 5


ActiveJet - Premium Quality Printing Solutions

ActiveJet er en ledende producent af højkvalitets printer-løsninger. Siden 2003 har de leveret en lang række løsninger til både privat- og erhvervskunder. ActiveJet lægger stor vægt på at levere produkter, der er pålidelige og nemme at bruge. AktiveJet fremstiller printerpatroner og tonere af høj kvalitet, og garanterer et perfekt resultat hver gang.

Pålidelige og holdbare patroner til alle typer printere

ActiveJet har et bredt udvalg af printerpatroner og tonere til alle kendte printerbrands. Produkterne er kendetegnet ved deres holdbarhed og er samtidig økonomiske i brug. ActiveJet er eksperter i at producere kompatible patroner og tonere til markedets mange forskellige printermodeller. Med et køb af en ActiveJet printerpatron eller toner, er man sikker på at få en kvalitetsløsning til, hvad enten det er en hjemmeprinter eller en professionel virksomhedsprinter.

Laser-printer tonere i høj kvalitet

ActiveJet tilbyder produkter i den absolutte topklasse, når det kommer til laser printer-tonere. Deres sortiment omfatter tonere til alle kendte laserprintere - både monokrome og farveprintere. Produktegenskaberne er pålidelighed og optimal ydeevne samt høj kapacitet på patronerne. Farverne og sorten er klare og leverer et professionelt tryk hver gang.

Udskiftning af patroner og tonere er enkel og nemt

ActiveJet har produceret printerpatroner og tonere til at være lette at skifte ud. Der er ingen grund til at bekymre sig om, hvordan man skifter en patron eller toner næste gang, den løber tør, ActiveJets patroner og tonere kan udskiftes hurtigt og nemt.

Miljøvenlig produktion af printerpatroner og tonere

ActiveJet tager deres miljøansvar yderst seriøst. Derfor er deres produktportefølje designet med udgangspunkt i miljøvenlige løsninger. Dette betyder, at de producerer tonere og patroner af genbrugsmaterialer og genanvender tomme patroner og tonere. Dette minimerer affald og bidrager positivt til miljøet.

ActiveJet kvalitetsgaranti

Som førende producent af printerpatroner og tonere, er ActiveJet meget sikre på deres produktkvalitet. Derfor tilbyder de alle deres kunder en kvalitetsgaranti på deres produkter. Kunden kan returnere patroner eller tonere, hvis de ikke er tilfredse med resultatet. Med ActiveJet er det altid kunden først i jagten på produktiviteten og kvaliteten af print.