Bliv klar til sommer i haven

Sidst opdateret: 12-02-2024 11:44:34
Oprettet: 15-05-2023

sommerhave blog

Gør haven klar til sol og sommer

Hvis man er så heldig at have en have, så ved man, at det er skønt at være i den, når det er sommer. Man ved dog også, at det kan kræve noget vedligeholdelse, men med udstyr fra Føniks kan du nemt få haven klar til sommer.
I denne blog kan du læse mere om, hvordan du nemt og hurtigt gør din have klar til sommer, og hvad vi tilbyder til sommerlivet i haven med grill og leg.

Hold den flotteste plæne i nabolaget

En flot græsplæne starter med en god plæneklipper. Ved Føniks har vi selvfølgelig et stort udvalg af både klassiske græsslåmaskiner og robotplæneklippere. En klassisk maskine kan være god, hvis du godt kan lide at være med hele vejen og hygger dig med at gå i haven. En robotplæneklipper er fantastisk til dig, der har travlt, er dårligt gående, eller bare hellere vil bruge din tid på noget andet. Maskinen klarer selv det hele, og så kan du altid gå efter den i kanterne med en græstrimmer, hvis du virkelig går op i detaljerne.

Tid til sommerleg i haven

Når plænen er slået, er det tid til at nyde haven. Har du børn, eller er du bare en voksen, der elsker at lege? Så tag et kig på vores lækre udvalg af badebassiner. Du finder både store og små, så der er både det lille til leg for de mindste, og de store, hvor hele familien kan køle af på de varme dage.

Vi tilbyder også et godt udvalg af legetøj som frisbees, vandpistoler og meget mere, så der er noget til alle slags leg og alle aldre.

grill blog

Tid til grill og hygge

Så snart danskerne mærker de første varme solstråler, så plejer grillen at komme frem. Hvis du endnu ikke har en grill, eller hvis den gamle trænger til udskiftning, så finder du et stort udvalg af forskellige modeller og udstyr af grill her. Griller du mest til dig selv og måske en partner, så kan du sagtens klare dig med en lille kuglegrill. Har du en stor familie, og kan du godt lide at have gæster til mad i haven om sommeren, så er det fedt med en stor grill, så man ikke hele tiden skal vente på, at den næste ting er færdig. Det er op til dig, om det skal være en grill til kul eller gas. Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker.

Hvis du elsker at grille, så kan det være en god idé at vælge en grill, som kan stå ude hele året. Selvom det er koldt, så kan man sagtens grille om vinteren, og så nyde den lækre mad indendørs.

Plant lækre ting i haven

Med en have har du mange muligheder for at plante. Det kan være alt fra frugttræer og bi-venlige blomster til krukker med krydderurter eller en kæmpe køkkenhave. Har du ikke de grønneste fingre, så er det smart at starte med krukkerne og nogle nemme urter, og så kan du efterhånden begynde at anlægge bede, hvis du får smag for det. Nyd en skøn sommer i haven med udstyr fra Føniks.

 

- Skrevet af Inna