Nyd sommeren med haveleg og andet sjov

Sidst opdateret: 11-08-2023 14:56:25
Oprettet: 26-05-2023

top banner haveleg blog kroket

Sommeren er over os, og vejret er blevet varmt med masser af sol. Det betyder selvfølgelig, at danskerne rykker udenfor. Der er mange sjove aktiviteter, som man kan nyde i haven, på stranden og andre sommersteder.

Det er tid til grill, leg i solen og meget mere, og her kan du læse vores guide til sjove aktiviteter til sommeren, og forslag til udstyr.

Knap der linker til grill

Køl hele familien af med en smart pool

Nogle er heldige nok til at have en klassisk, permanent pool, men det er ikke udbredt i Danmark. Men det er der heldigvis råd for! Her ved Føniks fører vi nemlig alt fra små soppebassiner til ungerne til større, oppustelige pools med plads til hele familien.

Det smarte ved disse pools er også, at de kan pakkes sammen, når man ønsker det. Det betyder, at man ikke behøver at have en fast plads til det i haven, og det er især rart, hvis man har en mindre have. Så man kan altså have poolen fremme, når den er i brug, men hvis man så skal bruge pladsen til at grille med venner og familie, så kan man pakke den sammen, mens der er brug for ekstra plads.

Er du klar til kamp?

En klassisk haveleg om sommeren er at lege med vand og vandpistoler. Med Nerf finder du endnu flere muligheder. Der er både de vildeste vandpistoler og de klassiske Nerf Guns som skyder med skum-patroner. De er sjove for både børn og voksne, og de egner sig rigtig godt til leg i haven på en varm sommerdag.

Knap der linker til udendørs leg.

Havespil til alle aldre

Der er selvfølgelig også muligheden for at spille sjove spil, som er lavet til udendørs leg. Her ved Føniks finder du udstyr til udendørs leg som frisbees og andet sjovt. Andre sjove havespil er ting som kroket, vikingespil og boldspil. Der er muligheder for børn og voksne, og der er masser af havespil, som man kan spille sammen på tværs af generationer.

Den danske sommer er selvfølgelig lidt utilregnelig, når det kommer til vejret. Derfor kan det også være en god idé at tage et kig på vores store udvalg af indendørs spil, som kan spilles, lige meget hvordan vejret arter sig. En del brætspil kan endda tages med udenfor, hvis vejret er godt og der er vindstille, så de kan bruges dobbelt.

Få det bedste ud af din have

Er du nu blevet inspireret til at nyde sommeren i din have, så kan det være, at du også kom i tanke om, at det godt kunne trænge til en kærlig hånd efter vinteren. Om det er en plæneklipper, redskaber eller noget helt tredje, du leder efter, så kan du med fordel tage et kig i vores kategori med udstyr til din have - der er nemlig noget til alle problemer og løsninger, samt noget til alle budgetter. Gør haven klar til leg, spil og anden sjov og ballade, så I kan nyde sommeren og det gode vejr i ro og mag.