Lav sjove påskeaktiviteter og flot pynt med hobbyartikler fra Føniks

Sidst opdateret: 12-02-2024 11:48:24
Oprettet: 23-03-2023

Prøv påskeaktiviteter for hele familien

Påsken er lige om hjørnet, og det er altid smart at have nogle sjove og kreative aktiviteter klar til børn og voksne. Det er både fedt at lave tingene, men det er ekstra sjovt, når de også kan bruges som påskepynt i hjemmet. Derfor har vi her ved Føniks Computer samlet en række gode råd og sjove DIY-projekter, som er perfekt til påskeferien for børn og barnlige sjæle. Det er sjovt med nogle aktiviteter, som man kan lave sammen på tværs af aldersgrupper, og meget af pynten kan gemmes og bruges år efter år.

Et stort udvalg af håndværks- og hobbyforsyninger

Til trods for vores navn, så har vi ved Føniks Computer et stort udvalg af lækkert udstyr til hobbyer, klippe-klistreprojekter og meget mere. I vores håndværks- og hobbyforsyninger finder du alt fra lim til hobbyknive, farveblyanter og maling. Det er vigtigt, at man har noget godt udstyr, når man går i gang med nye DIY-opgaver. Med udstyr i god kvalitet er det nemmere at lave tingene, og de holder også bedre i længden. 

Flotte dekorationer til påskebordet

Skal I holde påskefrokost, så er det oplagt at lave dekorationer til bordet. Det kan være søde bordkort, hvor I tegner påskeharer og æg på, påskeblomster af papir eller måske skal I til at puste og male æg? Alt til at tegne kan findes i vores håndværks-og kunstforsyninger kategori, og vi har selvfølgelig også lim og andre klæbemidler til at sætte tingene nemt og sikkert sammen. Med farverne kan man også tegne flotte tegninger eller dekorere udprintede tegninger, hvis børnene er helt små.

Lav de flotteste gækkebreve

En klassiker til påske er selvfølgelig gækkebreve, og vi har selvfølgelig også sakse til både børn og voksne til dette formål. Slip fantasien løs, eller find fine skabeloner til klipperiet online. Man bestemmer helt selv, hvordan ens gækkebrev skal se ud. Når de er færdige, kan man enten hænge dem på på vægge og ruder, eller man kan sende dem til venner og familie, i håb om at de ikke gætter, at du er afsenderen, og de således skal give dig et lækkert påskeæg. Husk bare, at hvis de gætter det, så er det dig, der skylder ægget!

Origami til de avancerede

Skal det være lidt mere udfordrende, så kan man også lære origami, hvor man kan lave søde påskefigurer som harer, kyllinger og blomster. Der er mange muligheder, og færdighederne kan udvikles og bruges året rundt. Du finder både billedguides og youtube-videoer online, som nemt viser dig, hvordan du laver origami i alle niveauer.

Nyd familien i påsken

Man får hurtigt travlt, selvom man har ferie i påsken. Husk at sætte farten ned og sætte tid af til samvær og hyggelige aktiviteter for hele familien. Dæk bordet op med papir, lim, sakse og meget mere, og så er det bare med at komme i gang. Det skal nok være et stort hit for alle fra tumlingen til teenageren og de voksne. Fællesskabet er altid hyggeligt, og det er sjovt at skabe sammen.

 

- Skrevet af Inna