Nye Hardware Udgivelser

Sidst opdateret: 12-12-2022 09:14:02
Oprettet: 26-10-2020

Vi befinder os i en meget spændende og interessant tid for os gamere, pc entusiaster og nørder.

 

Med Nvidia's nye generation af RTX grafikkort i 3000 serien, lanceret og under release. AMD's Zen 3 5000 serie CPU'er netop launched, med release start november og deres grafikkort i slut oktober, så er computermarkedet under stor omstrukturering; hvem der er på toppen og hvem der halter efter. Dog er det for tidligt at sige hvem som kommer til at sidde på tronen af den ultimative gamer PC, og dette er en rigtig god ting for os alle som interesserer os for computere og bruger lidt for meget tid foran dem.

 

Den tætte kamp mellem Intel og AMD, gør at begge producenter bliver nød til at lave det bedste produkt, til den bedste pris de kan. Det betyder at vi kunder får et bedre produkt til en bedre pris, og det er win win!

 

Før AMD kom med deres Ryzen 3000 serie var Intel de største på markedet og havde den største markedsandel. Det betød at deres innovation ikke var motiveret og deres prissætning var ikke særlig aggressiv. Den nylige konkurrence fra AMD på CPU markedet har lavet et kæmpe skift, og det bliver kun endnu mere spændende at se hvad AMD's 5000 serie kan og hvad Intel bringer os i december med deres 11th Gen CPU.

 

Nvidia ser stadig ud til at have markedsdominansen. Både med det gode ry men samtidig også Ray Tracing i stor udvikling og implementering i større og kendte titler, så vil deres 2nd gen. RTX grafikkort (3000 series) være det åbenlyse valg til en ny High-end gaming PC. AMD skal komme med noget helt specielt, for at kunne konkurrere med Nvidia's nye grafikkort, både grundet den overvældende performance de nye kort har, men specielt til den prissætning de har fået i danske marked.

 

 Med flere produkter midt i lanceringer og andre tæt så er markedet meget uroligt i øjeblikket. Anbefalingen vil derfor lyde på at væbne sig med tålmodighed, hvis det er muligt. Hvis du står og skal have en ny gaming PC, så går alle nye dele i høj kurs lige ved launch, hvorfor det kan betale sig at have og derfor er det værdifuldt at have tålmodigheden til at afvente markedets stabilisering, før den nye gaming PC skal indkøbes.

 

Som en slutnote, så vil vi nævne at alle producenter er meget påpasselige med at udlevere dele information til os forhandlere, så vi ved desværre ikke mere end hvad de deler ved officielle udtalelser. Så vi vil meget gerne hjælpe med alle forespørgsler men vi kan ikke forudse priser, performance eller mængde af tilgængelige eksemplarer af nyligt lanceret hardware.

Vi håber i passer på jer selv i disse tider, og i er altid velkommen til at komme ind på vores chat for en hurtig sludder, eller sende os en mail på salg@fcomputer.dk hvor vi også kan være behjælpelige med at guide, konfigurerer og vejlede omkring køb af ny computer.