Philips Hue PC-gaming

Sidst opdateret: 12-12-2022 08:48:01
Oprettet: 18-02-2022


Phillips Hue Surround-belysning til dit gaming setup

Opgrader din gamingoplevelse til et helt nyt niveau med intelligent surround-belysning fra Philips Hue!

Multifarvede lyseffekter, der er perfekt synkroniseret med de skiftende farver på dit skærmbillede, skaber en altomsluttende spiloplevelse, der lader dig synke dybere ind i spillets verden.
 

Køb en Bridge + en doublepakke med Philips Hue Play og få op til 25% rabat

Køb en Bridge + 2 Lightstrips og få op til 25% rabat

Køb to Philips Hue Go og få op til 15% rabat
 

Kender du til Hue Entertainment?

Philips Hue er det mest omfattende intelligente belysningssystem på markedet – og tilbyder en unik integration af smart home-belysning og hjemmeunderholdning. Med Hue Entertainment er det muligt at synkronisere alle farvekompatible pærer og lamper fra Philips Hue med TV-underholdning, musik fra Spotify og PC-gaming. Resultatet er fordybende surround-belysning, der forstærker din underholdningsoplevelse og lader dig blive fuldkomment opslugt af det, du ser, spiller eller lytter til.

 

PC-gaming med Philips Hue

Der findes massevis af udstyr og tilbehør, der kan give dit gamingsetup en seriøs opgradering. Intelligent belysning er et af dem.

Når du opsætter Philips Hue belysning omkring din PC og i det rum, du gamer i, kan du forvandle din base og løfte den til nye højder. Du oplever allerede en stor forskel blot med mulighederne for at dæmpe lyset, indstille det til stemningsgivende farver og justere lysstyrken for hver enkelt lyskilde. Det er imidlertid i synkroniseringen mellem lyset og skærmbilledet, at magien opstår.

Du parrer dine farvekompatible Philips Hue lyskilder med indholdet på din computerskærm ved hjælp af den gratis Hue Sync app til PC. Når lyset synkroniseres med skærmbilledet, skabes der en enestående lysoplevelse, hvor indholdet på din skærm gengives, forstærkes og udbredes igennem fantastiske reaktive lyseffekter. Lyset reflekterer i realtid farverne på skærmen; det skifter farve, blinker, dæmpes og pulserer i takt med det, der udspiller sig i den virtuelle verden på din computerskærm.

 

Du skal bruge

  • En Philips Hue Bridge. En Hue Bridge er hjernen i det intelligente belysningssystem fra Philips Hue. Den kan enten købes separat eller som en del af et startsæt i sampak med lyskilder og eventuelt smart tilbehør.
  • Intelligente farvekompatible Philips Hue lyskilder. Philips Hue White and color ambiance lyskilder tilbyder farvet lys i over 16 millioner farver og er den serie, der er kompatibel med Hue Entertainment. De intelligente pærer fås i forskellige former og størrelser, der passer til hjemmets standardfatninger. Dertil findes der lamper og lighstrips, der kan opsættes omkring din skærm og skabe helt unikke lyseffekter til din gaming.
  • Den gratis Hue Sync app til PC. Du synkroniserer dine Hue lyskilder med din computer via Hue Sync appen til PC, som du kan downloade gratis til både Windows og Mac. Appen gør det muligt for dig at synkronisere dit indhold og tilpasse lyseffekternes intensitet, hastighed og lysstyrke.

 

Kom godt i gang

Det tager få minutter at opsætte din Hue Bridge og tilslutte den til din router. Du tilføjer også nemt Hue lyskilder og lamper ved hjælp af vejledningen i Hue appen, som downloades til din smartphone eller tablet. Hue appen byder på et hav af muligheder for at justere dit lys og indstille brugerdefinerede lysscener, rutiner, timere og meget mere. Det er også i appen, at du opretter et Hue underholdningsområde, hvori du tilføjer alle de lyskilder, der skal være med til at opgradere dit gaming setup. Når det er gjort, er det bare om at åbne din computer og Hue Sync appen. Så er du klar til at synkronisere og låse op for helt nye dimensioner af din gamingoplevelse!


Køb en Bridge + en doublepakke med Philips Hue Play og få op til 25% rabat

Køb en Bridge + 2 Lightstrips og få op til 25% rabat

Køb to Philips Hue Go og få op til 15% rabat


Find produkterne på tilbud ved at klikke her