Føniks Computers guide til Fortnite - køb det helt rigtige udstyr hos os!

Sidst opdateret: 19-02-2024 10:10:25
Oprettet: 16-07-2018

Sommerklar titel

Føniks Computers guide til Fortnite!

Der er et spil som for tiden er på alles læber, nemlig Fortnite. I skrivende stund har spillet opnået over 125 millioner spillere fordelt på samtlige platforme, og rapporterer at der hver måned logger over 40 millioner spillere på, for at være med på denne populære dille. Hvis du er blandt de mange ivrige gamere der gerne vil i gang med at spille Fortnite på PC, kræver det naturligvis at din computer har de nødvendige muskelkræfter. Med denne blog vil vi her hos Føniks Computer gerne hjælpe dig med at skabe et overblik over præcis hvilken type maskine du skal bruge for at kunne spille Fortnite, og finde lige den Fortnite gamer pc du leder efter. 

 

 

Bedste gaming PC til prisen.

Hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg bredt udvalg af færdigbyggede gamer computere, og vi anbefaler kraftigt at du anskaffer dig en lækker gamer stationær for at sikre dig at du altid har stabil ydeevne og får mest muskelkræft til prisen. Lad os først tage et kig på systemkravene til Fortnite:


Fortnite systemkrav 2018

Fortnite er et super populært spil, men heldigvis har det ikke enorme krav til din gamer pc. Faktisk hvis du handler her hos Føniks Computer, kan du for blot 4.499,- få vores billige men stadig absurd stærke færdigsamlede Ryzen baserede gamer computer.

Dette er en fantastisk budgetcomputer og vi har naturligvis testet maskinens ydeevne inden vi anbefaler den. Billedet nedenunder viser resultatet af vores tests i fem forskellige populære titler, heriblandt Fortnite.

ryzen færdigsamlede pc

Som det fremgår kan du altså spille Fortnite i Fuld HD med grafikken på høj, med 60 frames i sekundet, helt uden at sprænge budgettet. Hos Føniks Computer går vi højt op i altid at anbefale et produkt der passer til kundens behov, så hvis det du leder efter er en Fortnite gamer PC kan vi klart anbefale denne stærke model. Bemærk dog at denne model kommer uden Windows, hvilket naturligvis har en indvirkning på prisen. Hvis du mangler en budgetcomputer til at spille Fortnite, med Windows installeret, kan vi varmt anbefale vores færdigbyggede PC, den Intel baserede Exclusive Banshee I.

Med denne budgetcomputer får du, for blot 5999,- en gamer pc der uden problemer kører de mest populære titler. Dette er selvfølgelig ikke blot tomme ord, ligesom med den forrige har vi naturligvis testet den og du kan se resultaterne på billedet her:

føniks exclusive banshee i gamer computer

Udover en budgetcomputer, der uden problemer kan konkurrere om at være den bedste gaming PC til prisen, er denne model, ligesom alle vores færdigbyggede pc’er i Exclusive serien, fuldt ud testet med Windows 10 installeret og klargjort af vores dygtige teknikere. Hvis du leder efter en stærk Fortnite PC, med Windows, hvor du praktisk talt kan komme i gang med at spille så snart du får din computer ind ad døren, kan vi varmt anbefale denne lækre sag.

Til dig der skal have lidt mere: Selvom Fortnite er et yderst populært spil, og ikke uden grund, det er jo vanvittigt sjovt, er det jo ikke det eneste spil på markedet. De modeller vi indtil videre har anbefalet kører skam også de andre mest populære titler fuldstændig problemfrit, men der er jo nogen der skal bruge lidt mere. Til dig der har lidt ekstra på budgettet og leder efter en færdigbygget gamer PC, som også kan køre de nye titler kommer her en ekstra anbefaling, Føniks Chimera II denne lækre færdigbyggede gamer computer er en fantastisk maskine der giver dig rigeligt med hestekræfter til at dominere slagmarken i de populære titler, samt at kunne køre de nyere AAA titler som ofte kræver lidt mere på grafikken. På billedet her kan du se vores testresultater på nogle af de mest populære spil:

føniks exclusive chimera ii gamer computer

Computeren står til 9.999,- og kvalificerer sig altså stadig som en budgetcomputer. Den brillerer som Fortnite PC, da den opnår hele 125 frames i sekundet. I et skydespil som Fortnite hvor der er meget action og alting går hurtigt, kan det være en kæmpe fordel at have en høj og stabil framerate. Desuden opnår den hele 90 frames i sekundet i GTAV, med grafikken på høj, hvilket burde være en meget god indikator for computerens ydeevne i nyere spil. Bemærk at Bashee II modellen hører under vores Exclusive modeller og kommer derfor også med Windows 10 installeret, testet og klargjort af vores dygtige folk. Hvis du leder efter en Fortnite computer der gerne må kunne lidt ekstra og stadig være god for budgettet, burde denne skønne model bestemt kunne opfylde dine behov.

 

 

Til slut:

Hos Føniks Computer håber vi at du efter at have læst denne blog føler dig bedre oplyst omkring hvad du har brug for i en færdigbygget Fortnite PC. Hos Føniks Computer går vi højt op i at vejlede vores kunder så godt som muligt efter deres behov, og vi mener bestemt ikke at det behøver koste kassen at game med sine venner. Hvis du ikke har fundet et produkt der var lige dig i denne blog, kan du med fordel tage et kig på vores produktside over færdigbyggede gamer pc’er.

Se vores gaming stationære med Windows
Se vores gaming stationære uden Windows


På stort set alle modeller kan du se resultaterne af vores ydeevne tests på de mest populære spil, og vi har masser af modeller til både AMD og Intel entusiaster. Hos Føniks Computer har vi tiltro til at hvis du ikke allerede har fundet den, så kan du helt sikkert finde den bedste gaming PC til prisen hos os. Vi ønsker dig en god dag, og god gaming!