Herunder kan du finde vores produktudvalg fra M-CAB. Er du på jagt efter et særligt kabel så kan du stort set ikke gøre det bedre end med vores sortiment fra M-CAB. Vi kan blandt andet tilbyde firewire kabler, HDMI kabler, lagrings kabler, monitor kabler, parallel kabler, serielle kabler, strømkabler, USB kabler, video kabler og KVM kabler fra M-CAB. De forskellige kabeltyper fås naturligvis i vidt forskellige prisklasser og du vil derfor sikkert også kunne finde et produkt, der passer til dit personlige budget. Et det et netværkskabel du skal bruge så kan den kendte fabrikant også her imødekomme dine ønsker. Vi fører både fiberkabler, patchkabler, specialiserede netværkskabler og twisted pair-kabler, samt netværkskort som PCI netværkskort og PCI-E netværkskort. Kunne du tænke dig et sæt høretelefoner så byder vi også på et varieret udvalg af flotte M-CAB høretelefoner, med lyd i topkvalitet. Du kan blandt andet finde smarte trådløse høretelefoner med Bluetooth funktion fra det populære mærke, når du handler her hos Føniks Computer. Dette er blot nogle af vores produkter fra M-CAB og vi tilføjer naturligvis løbende nyt udstyr og hardware så du har adgang til deres bedste varer. Tag et kig på hele udvalget nedenfor og find det, du skal bruge.

Resultater:
Resultater: 256


loader

M-CAB - Kvalitets kabler og tilbehør til elektronik

M-CAB er en af Danmarks førende producenter af kabler og tilbehør til elektronik branchen. M-CAB har mere end 20 års erfaring i branchen og har specialiseret sig i at producere kabler og tilbehør i højeste kvalitet. Virksomheden har også en række produkter rettet mod gamer-markedet, herunder gamer-kabelforbinder og USB-kabler.

Fem grunde til at købe M-CAB kabler og tilbehør

M-CAB-produkter er kendt for deres holdbarhed og høje kvalitet. Her er fem gode grunde til at købe M-CAB kabler og tilbehør.

Længere levetid

M-CAB-produkter er konstrueret med fokus på holdbarhed. Kablerne er lavet til at modstå gentagne bøjninger og træk, hvilket forlænger deres levetid.

Bedre signal overførsel

M-CAB's kabler er lavet af materialer af høj kvalitet, der maksimerer signaloverførslen og giver dig en bedre lyd- eller billedoplevelse.

Sikkerhedsgodkendt

M-CAB-produkter overholder alle relevante sikkerhedsstandarder, herunder UL, ETL og RoHS, så du kan være sikker på, at produktet ikke vil forårsage skader eller ulykker.

Stort udvalg

M-CAB har et bredt udvalg af kabler og tilbehør til forskellige brancher, herunder hjemmebiograf, computer- og lydudstyr samt industrielle applikationer.

God værdi

M-CAB's produkter er prissat competitivt og giver dig god værdi for pengene.

Køb M-CAB kabler og tilbehør nu og oplev forskellen.