Nedenfor kan du tage et kig på vores udvalg af Inspiron bærbar serien fra Dell. Skal du bruge en prisvenlig bærbar med alle de fundamentale funktioner så er denne serie et rigtig godt sted at starte. På trods af de skarpe priser, kan Inspiron bærbare fra Dell også fås med mange af de nyeste og mest innovative designløsninger, såsom touchskærm og stemmebaseret interaktioner. Lyder det som noget du kunne tænke dig så se nærmere på hele vores udvalg af Dells Inspiron serie her på siden. Du kan sikkert også finde en model der passer til dine ønsker og behov, når du handler med os.

Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Mange muligheder med Dell Inspiron serien

Hvad end du kunne tænke dig en budgetvenlig bærbar der kan dække dine basale behov, eller en mere avanceret model i et anelse højere prisleje så er Inspiron serien et oplagt valg. Dell Inspiron serien byder på en vifte af lækre features og er fremstillet af grundigt testet hardware så du kan få det optimale ud af din bærbare computer. Disse bærbare kan fås i flere forskellige middel prisklasser og derfor også med varierende ydeevne.

Modellerne i den lavere prisklasse er til dig, hvis behov primært er surfing på nettet, opgaver i Word og andre lignende almindelige opgaver, hvor kraftige specifikationer ikke er et must. De dyrere modeller leveres derimod med blandt andet SSD harddisk, touchskærm, Intel Core i7 processor og masser af RAM, så du er godt rustet til de tungere opgaver. Flere af Inspiron modellerne kan endda fås med forskellige tilstande, som for eksempel bærbar, tablet og stafelli – i én og samme bærbar. Uanset om du vælger et produkt i den lave eller dyre ende, får du dog altid en yderst god batterikapacitet, nyeste version af Windows, USB 2.0/3.0, HDMI indgang og meget mere. Fra touchskærm, USB 3.0 porte og Intel Core processor, til stemmebaseret interaktionssoftware, tablet tilstand og lave priser. Uanset hvad du måtte have brug for så kan du sikkert finde en Dell Inspiron model der matcher dit budget. Vi holder os som altid opdaterede i forhold til de nyeste modeller så du har adgang til Dells bedste produkter, når du handler med os.