Sådan sikrer du at din PC er klar til Windows 11

Sidst opdateret: 31-10-2022 13:01:02
Oprettet: 08-10-2021

Sådan sikrer du at din PC er klar til Windows 11

1. Sørg for at din BIOS er opdateret.

ADVARSEL opdatering af BIOS er på eget ansvar og en fejlet BIOS opdatering er ikke dækket af reklamationsretten, hvis du er utryg ved selv at gøre det, kan du komme ind med din computer og så kan vi gøre det mod et servicegebyr betalt.

2. Hvis du selv har installeret Windows skal du være sikker på at den er installeret i UEFI mode. Dette kan du tjekke ved at trykke på Windows tasten + R og skrive msinfo32.exe. Tryk derefter på enter tasten, så kommer der et felt der hedder BIOS tilstand, ud fra denne står der Legacy, eller UEFI. (se billedet her under)

Hvis der står Legacy, anbefaler vi at du tager backup af alle dine vigtige filer, og får Windows installeret på ny, i UEFI-mode. Er dette ikke noget du selv kan klare, så er du naturligvis også velkommen nede hos os og få det håndteret imod betaling. Husk gyldig licens nøgle.

Windows 11 er stadig nyt, og ikke noget vi yder support på endnu. Eventuelle software fejl/bugs som er kommet efter opdatering til Windows 11 er ikke dækket af reklamationsretten.

Ved yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail Service@fcomputer.dk