Køb refurbished elektronik fra Apple og pas på kloden og kontoen

Sidst opdateret: 12-02-2024 11:40:38
Oprettet: 06-02-2023

Refurbished elektronik fra Apple passer på kloden og kontoen

Er du en af dem, som gerne vil have lækre produkter fra kendte mærker som Apple, men som samtidig gerne vil passe på miljøet og din egen pengepung? Så skal du kigge på brugt elektronik fra upcycle it

Her ved Føniks Computer er det nemlig vigtigt for os, at vi også passer på miljøet. Vi ved, at det kan være svært at undvære IT og andet elektronik i dag, men der er heldigvis produkter, som er mere miljørigtige valg.

Når du for eksempel køber en brugt iPhone eller iPad, så skal der produceres færre nye produkter. Det er desuden også billigere for dig at købe dine produkter fra Apple brugte.

Brugt elektronik smides ofte ud, men vi går ind for, at det sættes i stand og får nyt liv, så det ikke bare ender som affald, når det stadig har mange gode år i sig.

Lækre produkter til en god pris

Det er lækkert at bruge produkter som iPads og iPhones, men det kan være lidt dyre at købe for mange. Er du for eksempel studerende, så kan det være fristende at købe en brugt iPhone. Køber du privat, så kan det være svært at vurdere, hvilken stand den brugte iPhone faktisk er i. 

Når du køber Apple fra upcycle it gennem os, så kan du være sikker på, at produkterne er tjekket helt igennem og sat i stand, så de fungerer optimalt.

En brugt iPhone eller iPad kan sagtens have masser af gode år i sig, og du kan få dem langt billigere end de nye produkter fra Apple. Vi inddeler upcycle it-produkter i A, B og C, så du nemt kan vurdere deres stand.

Gammelt kan være nyt

Selvom det kan være lækkert at få de nyeste modeller på markedet, så kan man ofte sagtens få noget rimelig nyt, som stadig er brugt. Har du haft en gammel iPhone 6, så kan en opgradering til bare en iPhone 8 føles som et stort spring, og du får fornemmelsen af en ny telefon, uden at du skal betale den højere pris. 

Da mange hele tiden køber nyt, så er vores brugte iPhones fra Apple ofte i super fin stand, så du kan være sikker på, at du modtager et lækkert produkt.

Brugt er bedst til børn

I dag har mange børn også både iPads og iPhones fra Apple, og det kan være rart, at de er nemme at ringe og skrive til, når de er ude. Med en iPad kan de også underholdes på lange køreture eller lære matematik på en smart app. Der er mange muligheder. Fælles for elektronik til børn er dog, at det ofte får en hård medfart. 

Det er derfor smart, at man køber dem brugt, så det er billigere i længden. Det er ikke helt så irriterende, hvis ungerne taber en brugt iPad som en splinterny.

God kvalitet og god samvittighed

Fremfor at købe et billigere nyt produkt, så kan du med refurbished produkter fra Apple få den samme gode kvalitet, som du er vant til, til en meget lavere pris. Samtidig ved du, at du er med til at passe på miljøet, når du køber brugt. Det er rent win-win!

 

- Skrevet af Inna