Glemt adgangskode?
Opret konto

Windows 8 licens

Producent: Microsoft
Produkt nr.: WN7-00367
EAN: 0885370412666
Varenummer: 455245
Den dynamiske og farverige startskærm er det første, du ser. Hvert eneste felt på startskærmen er forbundet til en person, app, website, playliste eller alt, hvad der ellers betyder noget for dig. Felterne viser dig de nyeste info, så du hele tiden er opdateret. Og med et enkelt blik kan du se de fotos, du lige er blevet tagget i, hvordan vejret bliver i morgen, og nye beskeder fra dine venner.
I Windows er hver eneste detalje designet til dig. Som f.eks. den skærm, der kommer frem, når din pc er låst. Den kan vise dit favoritfoto lige nu. Og du kan se meddelelser og opdateringer på låseskærmen. Uden at være logget ind eller have åbnet én eneste app. Med foto password kan du logge ind ved at tegne et mønster på et af dine billeder - i stedet for at skrive et kedeligt kodeord. Zigzag over din hunds ansigt? Eller tryk tre gange på dit barns næse? Valget er dit.
Brug din nye tablet eller laptop til underholdning, arbejde eller begge dele. Chat med en ven, mens du tjekker et kort. Eller spil et spil, mens du får klaret din to-do-liste. Gå fra regneark til video med et enkelt swipe. Eller hav begge dele åbne, side om side, så det bliver lettere at multitaske.
Med indbyggede apps som People, Mail, Photos og Beskeder kan du klare dine opgaver hurtigere og enklere - med en strømlinet brugeroplevelse. Og der er en hel verden af nye apps i Windows Store. Klar til at gå på opdagelse i.
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
  0 stk. Fjernlager
Forventet levering ved bestilling: 30-11-2017
Mere info
1.378,- DKK
Produktbeskrivelse Windows 8 - licens
Operativsystem Windows 8 - 32-bit
Produkttype Licens
Licenstype 1 PC
Licensprisfastsættelse OEM
Sprog Engelsk
Medie DVD-ROM
Operativsystem Windows 8 - 32-bit
Produkttype Licens
Medie DVD-ROM
Sprog Engelsk
Licenstype 1 PC
Licensprisfastsættelse OEM
Min. processortype 1 GHz
Min. RAM-størrelse 1 GB
Min. harddiskplads 16 GB
Yderligere krav Grafikkort kompatibelt med DirectX 9.0