Glemt adgangskode?
Opret konto

Windows 8.1 Pro licens

Producent: Microsoft
Produkt nr.: FQC-06976
EAN: 0885370636277
Varenummer: 565645
Det skrivebord, du kender - med de velkendte mapper og ikoner - er her stadig. Og det her ikke bare stadig - det er faktisk bedre end tidligere med ny jobliste og strømlinet filhåndtering. Og du kan altid komme til skrivebordet - og tilbage til startskærmen igen - med et enkelt tryk eller klik.
Brug dem, som du altid har gjort det. Word, Excel, PowerPoint og andre programmer, du stoler på, fungerer, som du er vant til. Brug mus og tastatur, og organiser dine ting i mapper på skrivebordet.
Windows Defender og Windows SmartScreen kan hjælpe med at beskytte din pc mod virus, spyware og anden skadelig software i realtid. Family Safety giver dine børn en vis uafhængighed, samtidig med at du stadig kan holde øje med dem.
Du kan bruge mus og tastatur til at arbejde på skrivebordet i Windows, nøjagtigt som du plejer. Og ting, du udfører med berøring, f.eks. at bruge apps fra Windows Store og flytte omkring på startskærmen, kan også udføres med mus og tastatur.
Billeder, nyheder fra venner, dine favoritapps og favoritwebsteder - placer det, der er vigtigst for dig, på startskærmen. Vælg dine farver, og flyt tingene rundt, indtil det ser ud, præcis som du vil have det.
Dine foretrukne apps, websteder og personer: Gør hver af dem til et felt, du kan tilpasse størrelsen på, flytte rundt med og organisere, som du ønsker det. Nogle felter animeres med de seneste oplysninger, så du straks får øje på de dynamiske opdateringer. Få statusopdateringer, vejrudsigter og tweets, så snart du logger på.
Din låseskærm viser et slideshow med dine yndlingsbilleder. Desuden kan du besvare Skype-opkald og tage billeder, før du overhovedet har låst pc'en op.
Du kan låse pc'en op ved at tegne figurer på et billede med fingeren eller musen i stedet for at skrive en adgangskode. Tre tryk eller klik på dit hunds næse? Før en finger rundt langs smilet i dit barns ansigt? Valget er dit.
Med Bing Smartsøgning får du resultater fra din pc, dine apps og internettet. Resultaterne vises på en stilren og illustrativ måde, så du hurtigt kan finde frem til det, du leder efter. Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle områder.
Med Windows 8.1 kan du arbejde på din egen måde og nemt skifte fra den ene ting til den anden. Træk en Wikipedia-artikel frem under en chat med en ven for at afgøre en diskussion. Afspil en musikvideo, mens du lægger sidste hånd på dit cv. Afhængig af størrelsen på skærmen kan du se op til fire apps på skærmen samtidig.
Brug din Microsoft-konto til at logge på enhver af dine enheder, der kører Windows 8.1, og du ser samme layout, apps og indstillinger. Når du logger på med din Microsoft-konto (som er en mailadresse og en adgangskode, du selv vælger), får du adgang til en verden af apps fra Windows Store, og du kan gemme, se og redigere dine dokumenter og billeder online med SkyDrive.
SkyDrive er et gratis onlinelager, der er indbygget i Windows 8.1. Gem automatisk dokumenter, billeder og andre filer i SkyDrive, og få adgang til dem når som helst fra en af dine pc'er eller enheder. Og du kan bruge SkyDrive til at beskytte filerne, hvis der sker noget med din pc. Du kan også bruge SkyDrive til at dele og samarbejde med andre og se dine ting på mobilenheder og enheder, der ikke kører Windows.
Internet Explorer 11 er bygget til berøring - nu med større faner, mere enkle indstillinger og flydende reaktion på berøringer. Internet Explorer har bl.a. hardwareacceleration, så websteder bliver indlæst hurtigere og mere flydende.
Appen, der altid er slået til og gør det nemmere end nogensinde at holde forbindelsen til alle dine kontakter. Hold forbindelsen med videoopkald, taleopkald og chat - alt sammen fra samme app. Ring hurtigt og nemt til enhver telefon. Alle video- og taleopkald fra Skype til Skype er gratis, og dine meddelelser leveres direkte til dig, uanset hvad du er i gang med. Fastgør Skype til venstre eller højre, og få mere fra hånden, mens du chatter, foretager videoopkald eller holder øje med startskærmen.
Åbn Windows Store direkte fra startskærmen for at gennemse og downloade apps til madlavning, billeder, sport, nyheder og meget mere - og mange af dem er gratis. Sortér efter pris, klassificering, bedømmelse og kategori. Find gamle favoritter og hotte nye apps.
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
  0 stk. Fjernlager
Forventet levering ved bestilling: 02-12-2017
Mere info
1.777,- DKK
Produktbeskrivelse Windows 8.1 Pro - licens
Operativsystem Windows 8.1 Pro - 32-bit
Produkttype Licens
Licenstype 1 PC
Licensprisfastsættelse OEM
Sprog Norsk
Medie DVD-ROM
Operativsystem Windows 8.1 Pro - 32-bit
Produkttype Licens
Medie DVD-ROM
Sprog Norsk
Licenstype 1 PC
Licensprisfastsættelse OEM
Min. processortype 1 GHz
Min. RAM-størrelse 2 GB
Min. harddiskplads 20 GB
Yderligere krav DVD-ROM, grafikkort kompatibelt med DirectX 9.0