Glemt adgangskode?
Opret konto

Windows 10 Pro bokspakke

Producent: Microsoft
Produkt nr.: FQC-09114
EAN: 0885370927177
Varenummer: 825415
Windows 10 er så velkendt og nemt at bruge, at du straks føler dig som ekspert. Menuen Start er tilbage i en udvidet form. Det starter og fortsætter hurtigt, har mere indbygget sikkerhed, så du er godt beskyttet, og det er designet til at fungere med software og hardware, du har i forvejen.
Windows 10 leveres med Microsoft Edge, en helt ny browser, der er designet til at give dig en bedre weboplevelse. Skriv eller indtast noter direkte på websider, og del dem med andre, læs onlineartikler uden forstyrrelser, og gem din favoritlæsning til et senere tidspunkt. Og når Cortana er aktiveret, kan du udføre handlinger, for eksempel foretage reservationer eller læse anmeldelser, uden at forlade den side, du befinder dig på.
Fastgør nemt op til fire apps, og se alle åbne opgaver i én enkelt visning. Du kan endda oprette virtuelle skriveborde, når du har brug for mere plads eller vil gruppere tingene efter projekt.
Tilpas menuen Start ved at fastgøre stort set alt - for eksempel apps, personer og afspilningslister - så du nemt kan få adgang til det, du bruger mest. Brug felter til at hoppe direkte til dit indhold uden først at skulle åbne appen.
Windows 10 sikrer, at dine apps ser flotte ud og fungerer optimalt i alle tilstande, på alle enheder. På hybridenheder kan din skærm optimeres til at fungere med touch eller tastatur og mus.
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
  0 stk. Fjernlager
Forventet levering ved bestilling: 31-01-2018
Mere info
1.995,- DKK
Produktbeskrivelse Windows 10 Pro - bokspakke
Operativsystem Windows 10 Pro - 32/64-bit
Produkttype Bokspakke
Licenstype 1 licens
Sprog Norsk
Medie Flashdrev
Operativsystem Windows 10 Pro - 32/64-bit
Produkttype Bokspakke
Medie Flashdrev
Sprog Norsk
Licenstype 1 licens
Min. processortype 1 GHz
Min. RAM-størrelse 1 GB
Min. harddiskplads 16 GB
Yderligere krav USB-port, grafikkort kompatibelt med DirectX 9.0, 800 x 600 skærmopløsning