Sony KDL-75W855C BRAVIA W855C Series - 75″ LED-bagbelyst LCD TV Sort

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Sony
Produkt nr.: KDL75W855CBAEP
EAN: 4548736002593

Nyd jævne og skarpe detaljer, selv i tempofyldte sekvenser med Motionflow XR. Denne innovative teknologi skaber og indsætter ekstra billeder mellem de originale. Det sammenligner vigtige visuelle faktorer i de eksisterende billeder og beregner derefter splitsekundet af manglende action i sekvenserne.
Nyd kompatible Blu-ray-film, TV-udsendelser og internetvideoer med fint detaljerede 3D-billeder. Se billeder med en mere naturlig dybdeskarphed, og fordyb dig i sport, film og spil som aldrig før. Du kan også oprette forbindelse til en 3D Blu-ray Disc-afspiller og nyde 2D-video opskaleret til simuleret 3D med udvidet dybde og forbedrede billeddetaljer på skærmen.
Dit Smart TV er blevet endnu smartere. Tænk på alle de ting, du elsker at gøre på din smartphone eller tablet, nu på den store, smukke BRAVIA-skærm. Helt nye Sony Android TV giver dig mulighed for at tilslutte og nyde indhold, fra apps til film, mellem forskellige Android-enheder - den enkleste og nemmeste måde nogensinde.
Brug mindre tid på at finde indhold og mere tid på at se det. Med stemmesøgning på Android TV kan du søge efter indhold i forskellige tjenester uden at samle fjernbetjeningen op. Du kan også få anbefalinger: Hvis du f.eks. spørger efter "romantiske komedier", vil du få vist en liste over gode forslag.
Hold styr på din verden af indhold med BRAVIA's hurtige og intuitive brugerflade. Svip opad for at finde TV, internetvideo, apps, fotos og andet indhold, du vil se, eller svip ned for at få vist ekstra funktioner, som forbedrer din TV-oplevelse. Den unikke One-Flick-fjernbetjening muliggør hurtig og intuitiv styring, uden at forstyrre det, du ser.
Interaktion med dit TV har aldrig været mere intuitiv. Med din touchpad kan du behageligt svippe gennem det, der vises på skærmen - du behøver ikke engang at pege fjernbetjeningen mod TV-skærmen. Glem besværlig indtastning af tekst: Alt, hvad du skal gøre, er at tale til One-Flick-fjernbetjeningen. Den fungerer vha. NFC, så du kan også dele fotos trådløst fra din smartphone på TV-skærmen - med et enkelt tryk.
Du skal blot trykke din NFC-aktiverede Xperia-telefon eller -tablet mod TV-fjernbetjeningen for trådløst at spejle din Xperia-mobil på den smukke BRAVIA-skærm. Uden kompliceret opsætning kan du nyde en hurtig og stabil trådløs forbindelse - og endda sende fotos til visning på BRAVIA i 4K-opløsning.
Nyd din smartphones medier og apps på dette TV med MHL (Mobile High-Definition Link). Afspil videoer og fotos i HD, brug dine apps på den store skærm, eller lyt til mp3-musik via TV-højttalerne. Et enkelt kabel tilsluttes til BRAVIA under opladning af telefonens batteri. Du kan endda bruge din TV-fjernbetjening til at navigere rundt i kompatible smartphones via HDMI-CEC.
Find, optag og tal om dine foretrukne TV-serier ved hjælp af TV SideView-app'en. Brug din tablet eller smartphone (Android eller iOS) til at se TV-programoversigter samt til at få vist de mest populære programmer i øjeblikket. Når du har fundet det, du vil se, kan du indstille en alarm, så du aldrig går glip af dine yndlingsprogrammer. Live-tweet dine reaktioner, og se, hvad andre seere siger.
Gem dine foretrukne TV-serier på en ekstern USB-harddisk for at nyde dem, når du vil. USB-harddiskoptager giver optagelse med ét tryk eller tidsindstillet optagelse af en digital udsendelse på en hvilken som helst USB-harddiskenhed med op til 2 TB kapacitet. Mens du får vist serien, skal du bare tryk på REC for at starte optagelsen, som stopper automatisk ved slutningen af programmet.
Gør din lytteoplevelse lige så virkelighedstro som din TV-oplevelse. ClearAudio+ finjusterer TV-lyd for en medrivende, følelsesmæssigt berigende oplevelse, som fornemmes, som om den er hele vejen rundt om dig. Hør musik, samtale og surroundeffekter med større klarhed og adskillelse, uanset hvad du ser.
Lavopløsnings internetvideo, TV-tjenester og andre stærkt komprimerede lydfiler lyder ikke altid godt. En stor mængde oplysninger mistes, når digital lyd komprimeres. Med Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) teknologi gendannes mistede frekvenskomponenter (især høje frekvenser), hvilket giver naturlig lyd med en mere rummelig fornemmelse.
Glæd dig over et fascinerende lydbillede, der trækker dig helt ind i hjertet af handlingen. S-Force Front-surroundlyd efterligner den måde, hjernen sætter lydkilder sammen på for at skabe den rette lydstyrke, tidsforskydning og bølgespektrum - kun med højttalerkanaler i venstre og højre side. Den naturlige efterligning af tredimensionelle lydfelter betyder, at du kan nyde fyldig Hi-Fi-lyd i et større lytteområde.
BRAVIA bruger en kraftfuld computermodel til at analysere og kompensere for unøjagtigheder i højttalerrespons. Det sker ved at "sample" højttalerfrekvensen med højere præcision. Disse oplysninger sendes tilbage for at udjævne toppe og dyk i højttalerens naturlige respons - hvilket resulterer i ren, naturlig lyd med jævn gengivelse af alle frekvenser.
Det slanke design passer ind i dit hjem, så det er nemmere at montere på en væg. Skærmen har en smal ramme, fremhævet med minimale rammekanter i aluminium, så du kan fokusere på underholdningen med billeder helt ud til kanten. Det er en perfekt blanding af form og funktion, der giver en medrivende underholdningsoplevelse.
Hør klar, fuldspektret lyd, der kommer fra en lang kanal inde i højttalerdesignet med høj kapacitet. Lydfrekvenserne resonerer præcist gennem den udvidede, rørlignende struktur, der leverer ren, solid bas til al din yndlingsunderholdning.
Hør mere fra et kompakt højttalerkabinet med intens og fokuseret lyd. Basreflekshøjttaleren leverer klar og fyldig lyd lige fra den højeste diskant til den dybeste bas. Det isolerede kabinet sikrer højeffektiv lydgengivelse, så alle detaljer høres tydeligt.
Få stadionfornemmelsen med alt, hvad du behøver til fodbold. Lydindstillinger justeres automatisk for at genskabe en autentisk stadionoplevelse.
Lad alle dele de særlige fotominder på den store skærm. Op til ti personer i rummet kan sende fotos og korte videoklip trådløst fra deres smartphone direkte til BRAVIA, og de kan nydes med et udvalg af din egen baggrundsmusik. Dit TV skaber endda sit eget dedikerede Wi-Fi-netværk - ideelt til gæster.
Nyd dit foretrukne digitale indhold fra en hvilken som helst USB-nøgle. Afspil musik, videoklip og vis fotosamlinger på dit TV med super multiformat USB-afspilning. Med understøttelse af et bredt udvalg af codecs kan du opleve den ultimative alsidighed for formater. Du skal bare tilslutte den, og du er klar med det samme.

Tilføj til kurv

DKK 23.260,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Leveringstid: 1-3 dage


Læs mere
Løbetid år
KUN ,-


SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseSony KDL-75W855C BRAVIA W855C Series - 75" 3D LED TV
ProdukttypeLED-bagbelyst LCD TV - Smart TV
EnergiklasseKlasse A+
Strømforbrug ved drift297 Watt
Strømforbrug (Til-modus)163 W
Energiforbrug om året226 kWt
Diagonal klasse75"
Dimensioner (B x D x H) - uden stander167.7 cm x 7.9 cm x 96.9 cm
Vægt33.7 kg
FarveSort
3DJa ( 3D briller solgt separat )
3D-teknologiAktiv
PlatformAndroid TV
Opløsning1920 x 1080
Display Format1080p (Full HD)
Input Video Formater1080/24p, 1080/60i, 480/60p, 720/60p, 1080/50i, 576/50p, 1080/50p, 1080/60p, 1080/30p, 480/60i, 576/50i, 720/24p, 720/30p
Motion Enhancement TeknologiMotionflow XR 800
24p teknologi24p True Cinema
Video GrænsefladeKomponent, komposit, HDMI, SCART
HDMI Port Antal4 porte
KonnektivitetWi-Fi, LAN, Bluetooth
PC grænsefladeMobile High-Definition Link (MHL)
HDCP-kompatibelJa
LCD-baggrundsbelysningsteknikLED baglys - direkte belyst LED
Billedformatforhold16:9
Tv-tuner1x analog, 2x digital
Digital TV TunerDVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
MultikanaleksempelSidestillede billeder (picture-and-picture (PAP))
EgenskaberAdvanced Contrast Enhancer circuit (ACE), Mercury Free, BRAVIA Sync Function, i-Manual, X-Reality PRO Engine, Opera browser, Wi-Fi Direct, USB videooptagelse, Screen Mirroring, Tv SideView, CineMotion, Cinema Drive, Dynamic Backlight Control, Illumination LED, One-Flick Entertainment
Højttalersystem2 højttalere
LydeffekterS-FORCE Front Surround Sound
StereomodtagesystemNICAM, A2
USB PortYes , 3 porte
FjernbetjeningFjern (standard)
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeLED-bagbelyst LCD TV - Smart TV
EnergiklasseKlasse A+
Strømforbrug ved drift297 Watt
Strømforbrug (Til-modus)163 W
Energiforbrug om året226 kWt
Diagonal klasse75"
SerieBRAVIA W855C Series
3DJa ( 3D briller solgt separat )
3D-teknologiAktiv
PlatformAndroid TV
Tv-tuner1x analog, 2x digital
SensorsLight sensor
Video GrænsefladeKomponent, komposit, HDMI, SCART
HDMI Port Antal4 porte
PC grænsefladeMobile High-Definition Link (MHL)
HDCP-kompatibelJa
ModesFilm Mode, backlight off mode, Live Football Mode
TimerfunktionerDvale, aktiver
DimensionerUden stander
Bredde167.7 cm
Dybde7.9 cm
Højde96.9 cm
Vægt33.7 kg
Fås i farverneSort
Opløsning1920 x 1080
Display Format1080p (Full HD)
Billedformatforhold16:9
Motion Enhancement TeknologiMotionflow XR 800
24p teknologi24p True Cinema
LCD-baggrundsbelysningsteknikLED baglys - direkte belyst LED
Widescreen-modiZoom 14:9, Auto Wide, Fuld, Wide Zoom, Zoom, Normal
Synsfeltsvinkel178 grader
Synsvinkel (vertikal)178 grader
EgenskaberScene Select
StanderInkluderet
Stativ DesignTabletop
Stativ FarveSølvspejl
Standardmontering af fladt panelJa
Betingelse for AdgangCommon Interface Plus (CI+) sprække
MultikanaleksempelSidestillede billeder (picture-and-picture (PAP))
StereomodtagesystemNICAM, A2
Digital TV TunerDVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Input Video Formater1080/24p, 1080/60i, 480/60p, 720/60p, 1080/50i, 576/50p, 1080/50p, 1080/60p, 1080/30p, 480/60i, 576/50i, 720/24p, 720/30p
Elektronisk programguideDigital EPG
Kanallås for forældreJa
Understøttede Video FormaterMPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Motion-JPEG, Xvid, WMV, AVI, MKV, MOV, AVCHD, TS, 3GPP, PS, WebM
Understøttede Audio FormaterMP3, WMA, FLAC (Free Lossless Audio Codec), LPCM
Understøttede Billed FormaterJPG
USB PortYes , 3 porte
TypeFjern (standard)
Fjernbetjenings ModelSony RMT-TX100D
Digital lydformatDolby Digital-output, Dolby Digital Plus output, Dolby Pulse output
Surround-modusJa
LydeffekterS-FORCE Front Surround Sound
LydkontrollerLydtilstand
Højttalersystem2 højttalere
Udgangseffekt/i alt20 Watt
Ekstra egenskaberBass-reflex, S-Master Digital Amplifier, Clear Phase Speaker, Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), Long Duct Speaker, Clear Audio+
Højttalere2 x hovedkanalhøjttaler - indbygget - 10 Watt
FunktionalitetDigital lydafspilning, digital foto-afspilning, digital videoafspilning, WEB-browsing, Internet video playback
KonnektivitetWi-Fi, LAN, Bluetooth
LAN protokolEthernet
DLNAJa
Forbindelsestype4 x HDMI-indgang
SCART - bagside
3 x USB
Netværk - bagside
Komposit- / komponentvideoindgang
2 x lydindgang
SPDIF-udgang - bagside
Audio linje-ud / hovedtelefoner / subwoofer - side
Fjernstyring - nederst
Udstyr inkluderetBatterier
StrømenhedStrømforsyning
Strømforbrugs-stand by0.5 Watt
Dimensioner & vægt detaljerPanelskærm uden stander - 167.7 cm x 7.9 cm x 96.9 cm x 33.7 kg
Panelskærm med stander - 167.7 cm x 33 cm x 101.6 cm x 34.9 kg
Bredde (forsendelse)177.5 cm
Dybde (forsendelse)22.4 cm
Højde (forsendelse)106.8 cm
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x