Sony KDL-48W705C BRAVIA W705C Series - 48″ LED-bagbelyst LCD TV

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Sony
Produkt nr.: KDL48W705CBAEP
EAN: 4548736002173

Oplev detaljerne i Full HD 1080p for al din underholdning. Fra Blu-ray Discs til TV-arkiver til smartphone-foto - du kan se det hele klart og tydeligt på den store skærm med dette BRAVIA TV.
Opdag en spændende verden af ekstraordinær klarhed, uanset hvad du ser. Hver enkelt pixel opskaleres smukt med Sonys kraftfulde billedbehandlingsprogram, mens de enkelte dele af hver scene analyseres og matches med en speciel billeddatabase, som uafhængigt behandler struktur, kontrast, farve og kanter. Nyd væsentligt reduceret billedstøj, uanset hvad du ser.
Nyd jævne og skarpe detaljer, selv i tempofyldte sekvenser med Motionflow XR. Denne innovative teknologi skaber og indsætter ekstra billeder mellem de originale. Det sammenligner vigtige visuelle faktorer i de eksisterende billeder og beregner derefter splitsekundet af manglende action i sekvenserne. Nogle modeller kan også indsætte en sort ramme for at undgå sløring og give et biograflignende udseende.
Del fotos via BRAVIA, og giv dine venner mulighed for at gemme deres favoritter. Trådløs overførsel er hurtig og stabil over netværket. Fotos kan deles i deres oprindelige størrelse med din Android- (Android 2.3 og nyere) eller iOS-smartphone (iOS5 og derover). Der er intet behov for en internetforbindelse eller apps.
Gem dine foretrukne TV-serier på en ekstern USB-harddisk for at nyde dem, når du vil. USB-harddiskoptager giver optagelse med ét tryk eller tidsindstillet optagelse af en digital udsendelse på en hvilken som helst USB-harddiskenhed med op til 2 TB kapacitet. Mens du får vist serien, skal du bare tryk på REC for at starte optagelsen, som stopper automatisk ved slutningen af programmet.
Gør din lytteoplevelse lige så virkelighedstro som din TV-oplevelse. ClearAudio+ finjusterer TV-lyd for en medrivende, følelsesmæssigt berigende oplevelse, som fornemmes, som om den er hele vejen rundt om dig. Hør musik, dialog og surroundeffekter med større klarhed og adskillelse, uanset hvad du ser.
Glæd dig over et fascinerende lydbillede, der trækker dig helt ind i hjertet af handlingen. S-Force Front-surroundlyd efterligner den måde, hjernen sætter lydkilder sammen på for at skabe den rette lydstyrke, tidsforskydning og bølgespektrum - kun med højttalerkanaler i venstre og højre side. Den naturlige efterligning af tredimensionelle lydfelter betyder, at du kan nyde fyldig Hi-Fi-lyd i et større lytteområde.
BRAVIA bruger en kraftfuld computermodel til at analysere og kompensere for unøjagtigheder i højttalerrespons. Det sker ved at "sample" højttalerfrekvensen med højere præcision. Disse oplysninger sendes tilbage for at udjævne toppe og dyk i højttalerens naturlige respons - hvilket resulterer i ren, naturlig lyd med jævn gengivelse af alle frekvenser.
Hør mere fra et kompakt højttalerkabinet med intens og fokuseret lyd. Basreflekshøjttaleren leverer klar og fyldig lyd lige fra den højeste diskant til den dybeste bas. Det isolerede kabinet sikrer højeffektiv lydgengivelse, så alle detaljer høres tydeligt.
Det slanke design passer ind i dit hjem, så det er nemmere at montere på en væg. Da skærmen har minimale rammekanter, kan du fokusere på din underholdning med billeder næsten fra kant til kant. Det er en perfekt blanding af form og funktion, der giver en medrivende underholdningsoplevelse.
Nyd din smartphones medier og apps på dette TV med MHL (Mobile High-Definition Link). Afspil videoer og fotos i HD, brug dine apps på den store skærm, eller lyt til mp3-musik via TV-højttalerne. Et enkelt kabel tilsluttes til BRAVIA under opladning af telefonens batteri. Du kan endda bruge din TV-fjernbetjening til at navigere rundt i kompatible smartphones via HDMI-CEC.
Find, optag og tal om dine foretrukne TV-serier ved hjælp af TV SideView-app'en. Brug din tablet eller smartphone (Android eller iOS) til at se TV-programoversigter samt til at få vist de mest populære programmer i øjeblikket. Når du har fundet det, du vil se, kan du indstille en alarm, så du aldrig går glip af dine yndlingsprogrammer. Live-tweet dine reaktioner, og se, hvad andre seere siger.
Hold styr på din verden af indhold med BRAVIA's hurtige og intuitive brugerflade. Svip opad for at finde TV, internetvideo, apps, fotos og andet indhold, du vil se, eller svip ned for at få vist ekstra funktioner, som forbedrer din TV-oplevelse.
Få stadionfornemmelsen med alt, hvad du behøver til fodbold. Lydindstillinger justeres automatisk for at genskabe en autentisk stadionoplevelse.
Hør stemningen og følelserne til hvert billede, fra selfies til feriebilleder, med Sound Photo på udvalgte Xperia-smartphones og kameraer fra Sony. Det tilføjer en ekstra dimension til dine stillbilleder ved at genskabe den præcise lyd, der hørtes på det tidspunkt, billedet blev taget. Se og hør dine lydbilleder på dit TV ved ganske enkelt at forbinde dit kamera via USB, HDMI eller trådløst med DNLA.
Send dit foretrukne smartphone-indhold til den store skærm med Miracast. Du skal bare parre dit TV med din enhed for at se onlinefilm og TV-serier, gemte fotos og videoer samt dine foretrukne apps. Da tilslutningen sker via Wi-Fi Direct, behøver du ikke engang adgang til et Wi-Fi-netværk.
Dit TV er stærkt nu. Lynbeskyttelse skærmer TV'et i tilfælde af lynnedslag, mens en primær kondensator beskytter mod ustabil elektricitet. En antifugt-belægning på printkortet forhindrer kortslutninger forårsaget af høj fugtighed.
Nyd dit foretrukne digitale indhold fra en hvilken som helst USB-nøgle. Afspil musik, videoklip og vis fotosamlinger på dit TV med super multi-format USB-afspilning. Med understøttelse af et bredt udvalg af codecs kan du opleve den ultimative alsidighed for formater. Du skal bare tilslutte den, og du er klar med det samme.

Tilføj til kurv

DKK 7.244,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 12/6 2017


Læs mere
Løbetid år
KUN ,-

Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseSony KDL-48W705C BRAVIA W705C Series - 48" LED TV
ProdukttypeLED-bagbelyst LCD TV
Diagonal klasse48"
Opløsning1920 x 1080
Display Format1080p (Full HD)
Input Video Formater1080/24p, 1080/60i, 480/60p, 720/60p, 1080/50i, 576/50p, 1080/50p, 1080/60p, 1080/30p, 480/60i, 576/50i, 720/24p, 720/30p
Motion Enhancement TeknologiMotionflow XR 200 teknologi
24p teknologi24p True Cinema
Video GrænsefladeKomponent, komposit, HDMI, SCART
HDMI Port Antal4 porte
KonnektivitetWi-Fi, LAN, NFC
PC grænsefladeMobile High-Definition Link (MHL)
HDCP-kompatibelJa
LCD-baggrundsbelysningsteknikLED baglys
Billedformatforhold16:9
Tv-tuner1x analog, 1x digital
Digital TV TunerDVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Internet Streaming ServicesSony Entertainment Network
Højttalersystem2 højttalere
LydeffekterS-FORCE Front Surround Sound
StereomodtagesystemNICAM, A2
USB2 porte
FjernbetjeningFjern (standard)
EnergiklasseKlasse A++
Strømforbrug ved drift92 Watt
Strømforbrug (Til-modus)46 W
Energiforbrug om året64 kWt
Dimensioner (B x D x H) - uden stander108.9 cm x 5.7 cm x 63.2 cm
Vægt11.3 kg
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeLED-bagbelyst LCD TV
EnergiklasseKlasse A++
Strømforbrug ved drift92 Watt
Strømforbrug (Til-modus)46 W
Energiforbrug om året64 kWt
Diagonal klasse48"
SerieBRAVIA W705C Series
Tv-tuner1x analog, 1x digital
SensorerLyssensor
Video GrænsefladeKomponent, komposit, HDMI, SCART
HDMI Port Antal4 porte
PC grænsefladeMobile High-Definition Link (MHL)
HDCP-kompatibelJa
TilstandeFilm Mode, bagbelysning fra-tilstand, Live Football Mode
TimerfunktionerDvale, aktiver
DimensionerUden stander
Bredde108.9 cm
Dybde5.7 cm
Højde63.2 cm
Vægt11.3 kg
Opløsning1920 x 1080
Display Format1080p (Full HD)
Billedformatforhold16:9
Motion Enhancement TeknologiMotionflow XR 200 teknologi
24p teknologi24p True Cinema
LCD-baggrundsbelysningsteknikLED baglys
Dynamisk kontrastforhold1000000:1
Widescreen-modiZoom 14:9, Auto Wide, Fuld, Wide Zoom, Zoom, Normal, Undertekst
Synsfeltsvinkel178 grader
Synsvinkel (vertikal)178 grader
SprogmenuskærmDansk, Hebraisk, Ungarsk, Tjekkisk, kroatisk, slovensk, slovakisk, Ukranisk, Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Norsk, Portugisisk, Polsk, Finsk, Svensk, Russisk, Spansk, Hollandsk, Græsk, Tyrkisk, Bulgarsk, Lettisk, Litauisk, Estisk, Serbisk, Rumænsk, Catalansk, Kazakhisk
EgenskaberAdvanced Contrast Enhancer circuit (ACE), tids-skifte, hudnaturaliserer, X-Reality PRO Engine, Tv SideView, CineMotion, Cinema Drive, Dynamic Backlight Control, One-Flick Entertainment
StanderInkluderet
Stativ DesignTabletop
Stativ FarveSølvmatteret
Standardmontering af fladt panelJa
Betingelse for AdgangCommon Interface Plus (CI+) sprække
StereomodtagesystemNICAM, A2
Digital TV TunerDVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Input Video Formater1080/24p, 1080/60i, 480/60p, 720/60p, 1080/50i, 576/50p, 1080/50p, 1080/60p, 1080/30p, 480/60i, 576/50i, 720/24p, 720/30p
Elektronisk programguideDigital EPG
Kanallås for forældreJa
Understøttede Video FormaterMPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Motion-JPEG, Xvid, WMV, AVI, MKV, MOV, AVCHD, TS, 3GPP, PS, WebM
Understøttede Audio FormaterMP3, WMA, LPCM
Understøttede Billed FormaterJPG, MPO
USB PortJa
USB Port Antal2
TypeFjern (standard)
Fjernbetjenings ModelSony RM-TX101D
Digital lydformatDolby Digital-output, Dolby Digital Plus output, Dolby Pulse output
Surround-modusJa
LydeffekterS-FORCE Front Surround Sound
LydkontrollerLydtilstand
Højttalersystem2 højttalere
Udgangseffekt/i alt20 Watt
Ekstra egenskaberS-Master Digital Amplifier, Clear Phase Speaker, Clear Audio+, Bass Reflex Box Speaker
Højttalere2 x hovedkanalhøjttaler - indbygget - 10 Watt
FunktionalitetDigital lydafspilning, digital foto-afspilning, digital videoafspilning, WEB-browsing, Internet video playback
KonnektivitetWi-Fi, LAN, NFC
LAN protokolEthernet
Forbind og delWi-Fi Direct, Screen Mirroring
Internet Streaming ServicesSony Entertainment Network
Supported Consumer Electronics Control (CEC)BRAVIA Sync Function
DLNAJa
ForbindelsestypeHDMI-indgang - side
3 x HDMI-indgang - nederst
Komposit- / komponentvideoindgang - bagside
SCART - bagside
Netværk - bagside
2 x USB - side
Lydindgang - bagside
SPDIF-udgang - bagside
Audio line-out / hovedtelefoner - side
Udstyr inkluderetBatterier
StrømenhedStrømforsyning
Strømforbrugs-stand by0.5 Watt
Dimensioner & vægt detaljerPanelskærm uden stander - 108.9 cm x 5.7 cm x 63.2 cm x 11.3 kg
Panelskærm med stander - 108.9 cm x 19.5 cm x 67.1 cm x 11.7 kg
Bredde (forsendelse)118.7 cm
Dybde (forsendelse)15.8 cm
Højde (forsendelse)73.2 cm
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x