Creative iRoar Mic

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Creative
Produkt nr.: 70SB167000000
EAN: 5390660188138

Creative iRoar Mic er designet til arbejde og leg. Transformér Creative iRoar (sælges separat) eller Sound Blaster Roar Pro (sælges separat) til en bærbar offtentlig adresse (Public Address PA) system, når du danner par med iRoar Mic. Det fungerer også sammen med Sound Blaster Roar Pro (sælges separat) til at levere klar og høj stemme, som er fantastisk til kraftfulde præsentationer, offentlige taler og undervisning, historiefortælling eller karaokesessioner!
iRoar Mic er en lydløsning i lommeformat fyldt med høj ydelse og bekvemmelighed. Klips den til tøj, hold eller hæng den for en alsidig og bekvem levering af din præstation. Uanset hvad, vil du blive hørt smukt.
Den bærbare iRoar Mic er designet til tale og sang - perfekt til præsentationer, offentlige taler, foredrag eller endda dine karaokesessioner!
RapidTalk er en patentanmeldt intelligent trådløs teknologi, der muliggør hurtig og nem, højtydende lydtransmission. Den udsender impulser til at finde og parre med den nærmeste enhed, derefter scanner den efter flere ledige frekvensbånd til at transmittere ultra korte udbrud af lydindhold. Takket være RapidTalk oplever du minimale forsinkelser mellem tidspunktet, hvor du taler ind i mikrofonen og tidspunktet, det bliver sendt trådløst til Creative iRoar- (sælges separat) eller Sound Blaster Roar Pro- (sælges separat) højttaleren. RapidTalk transmitterer ikke kun din stemme, den transmittere også lyd i høj kvalitet via line-in-stikket. Med minimale forsinkelser og interferencer i lydgengivelse kan du sætte trumf på dine præsentationer, foredrag eller endda din karaoke sessioner!
Find glæde i at synge med tre inputindstillinger at vælge imellem. Du skal blot afspille sange direkte via Creative iRoar (sælges separat) eller Sound Blaster Roar Pro (sælges separat) via micro USB, line-in-stik eller microSD-kort. Alternativt kan oprette forbindelse for din musikafspiller og afspille musik via iRoar Mic. Hvis du tager din sang alvorligt, kan du oprette forbindelse til en ekstern dynamisk eller electret kondensatormikrofon for at nyde en fantastisk sangoplevelse.
Hav det sjovt med dine venner og ændre din stemme på sjove og fantastiske måder med Voice Morph. Med Emotion Amplifier kan du give din stemme intensitet og klang til at udtrykke følelser med blot et tryk på en knap. Vælg mellem mange skøre lydeffekter til at ændre din stemmes tonehøjde. Der er ikke noget sjovere end at lyde som en alien eller en skør jordegern. Denne funktion fungerer med din iRoar så du kan nyde forudindstillede lydeffekter som Emo, Dwarf, Demon, Robot og meget mere!
Hør og bliv hørt med en ensrettet mikrofon, der fokuserer på din lydkilde.
Krystalklar lydkvalitet med minimal forsinkelse fra mikrofon til højttaler.
Nyd karaokesessioner med lav latenstid hvor som helst, når du afspiller musik gennem iRoar Mic.
Tilslut din egen ekstern mikrofon til nogle alvorlige sangsessioner eller håndfrie præsentationer.
Det aftagelige hætte glider let på med en indbygget magnet og reducerer 'poppe'-lyde forårsaget af vokale lukkelyde og vindstøj.

Tilføj til kurv

DKK 675,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Leveringstid: 3 dageSpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseCreative iRoar Mic - mikrofon
ProdukttypeMikrofon
KompatibilitetiPhone, iPad, Android-telefon
Producentgaranti1-års garanti
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeMikrofon
KompatibilitetiPhone, iPad, Android-telefon
Bredde3.48 cm
Dybde7.05 cm
Højde2.03 cm
Vægt30 g
ForbindelsesteknologiTrådløs
LydindgangsdetalljerEnvejs
Transmissionsområde10 m
ForbindelsestypeMikrofon (3,5 mm stereo mini jack)
Lydindgang (3,5 mm stereo mini jack)
Medfølgende ledningerUSB opladerkabel
Udstyr inkluderetLanyard, skumskærm
BatteriBatteri til mikrofon genopladelig
Kapacitet240 mAh
Driftstid (op til)10 timer
Genopladningstid3 timer
Service & SupportBegrænset garanti - 1 år
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x