Logitech Harmony Companion

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Logitech
Produkt nr.: 915-000240
EAN: 5099206052901

Du kan styre komponenter og automatiserede komponenter til hjemmet ved hjælp af en enkel Harmony-fjernbetjening eller Harmony-app. Du kan styre automatiserede komponenter i hjemmet individuelt eller i grupper ved hjælp af særlige knapper til hjemmebetjening. Du kan tilpasse knapperne til medieafspilning, kabel/satellit og DVR-kontrol så de passer til dine ønsker. Det er nemt og hurtigt at starte én af op til seks Aktiviteter på flere enheder ved at trykke en eller to gange.
Du kan kombinere underholdning, lys, gardiner, låse og meget mere, for at skabe unikke oplevelser, f.eks. "Velkommen hjem" eller "Godnat". Du kan styre tilsluttede hjemmekomponenter så som Philips og LIFX-lys, intelligente låse fra August, Nest- og Honeywell-termostater med mere. Fungerer med følgende platforme til det intelligente hjem: SmartThings, INSTEON og IFTTT. Kompatibelt med avancerede komponenter til hjemmebiografen, så som Apple TV, Roku og Sonos. Kan bruges med populære spilkonsoller der bruger IR eller Bluetooth, så som Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, Playstation 3 eller Wii. Du kan erstatte op til otte fjernbetjeninger.
Med Harmony-appen bliver din smartphone eller tablet-pc med iOS eller Android til en personlig, universel fjernbetjening. Du kan starte aktiviteter på flere komponenter med en enkelt berøring. Juster lydstyrken, skift kanal og styr både film og serier med bevægelser på skærmen. Med op til 50 valgte Favoritter kan du hoppe direkte til din yndlingsserie. Du kan kontrollere status på de forbundne komponenter så som lys og låse - selv når du ikke er i hjemmet.
Harmony Hub sender kommandoer fra fjernbetjeningen eller appen til komponenter ved hjælp af trådløse IR-, Wi-Fi- eller Bluetooth-signaler. Kompatibel med mere end 270.000 komponenter til hjemmebiografer fra over 6.000 mærker. Betjening af komponenter som opbevares i lukkede skabe og sidder i døre.
Det er nemt at installere Harmony Companion ved hjælp af den gratis Harmony-app til iOS eller Android. Hent Harmony-appen fra App Store eller Google Play. Indtast modelnumre og producentnavne for at tilføje komponenter. Du kan tilpasse oplevelsen i hjemmet med komponentgrupper, programmeret opstart og Aktiviteter på flere komponenter med en enkelt berøring.

Tilføj til kurv

DKK 1.049,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Leveringstid: 1-3 dageSpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseLogitech Harmony Companion - universal fjernstyring
EnhedstypeUniversal fjernstyring
ForbindelsesteknologiInfrarød
Antal understøttet enheder270000
Understøttet udstyrStyringssystem til brug i hjemmet, Spilkonsol
Trådløs teknologiIEEE 802.11b/g/n, Bluetooth
Producentgaranti2 års garanti
* Der tages forbehold for trykfejl.
EnhedstypeUniversal fjernstyring
ForbindelsesteknologiInfrarød
Trådløs teknologiIEEE 802.11b/g/n, Bluetooth
Antal understøttet enheder270000
Understøttet udstyrStyringssystem til brug i hjemmet, Spilkonsol
OperativsystemMS Windows 7, MS Windows Vista, Windows 8, Apple Mac OS X 10.6 eller senere, Windows 10, Android 4.2 eller senere, iOS 8.0 eller senere
Udstyr inkluderetVekselstrømsadapter, USB-kabel, Harmony Hub, IR Blaster
Service & SupportBegrænset garanti - 2 år
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x