Samsung

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Samsung
Produkt nr.: HT-D455/XE
EAN: 8806071246369

Med HT-D455 får du en lyd, der vil noget, takket være hele fire tallboy-højttalere og Samsungs Power Bass. Du får en langt mere storslået oplevelse, når du viser dine dvd'er med en afspiller, der opskalerer billedet til Full HD. Den kan afspille et væld af filformater som f.eks. MP3, DivX og WMA, og HDMI-udgangen gør den dejligt nem at tilslutte. Du skal heller ikke være bange for at skulle holde styr på en bunke fjernbetjeninger – via Samsungs Anynet+ styrer du samtlige enheder i systemet med én eneste fjernbetjening.

Virkelighedstro billeder og lyd hver gang
Hvis du gerne vil se en fantastisk billedkvalitet streamet direkte til dit tv, giver HDMI-tilslutningen, som passer perfekt til et digitalt Samsung-tv, dig det, dine øjne gerne vil se. Dvd'en skiller sig ud ved at kunne streame lynhurtigt til tv'et og levere resultater i topklasse. Samtidig gør opskalering det muligt at se film optaget i Standard Definition i High Definition, og BD Wise-teknologien skaber automatisk kommunikation mellem afspilleren og dit Samsung TV og tilpasser indstillingerne til optimal visning. Det sikrer, at din synsoplevelse altid er optimal, uden at det er nødvendigt at finindstille dit TV manuelt.

Legende let overførsel og afspilning af indhold uanset filformat
Nem tilslutning gør dvd'en til krumtappen i dit hjemmeunderholdningssystem. Med USB-tilslutningen kan du streame optagelser på din digitale enhed – uden
først at skulle kopiere dem til en pc. Til dvd-afspilleren kan du tilslutte enheder, der benytter en lang række filformater og nyde indholdet hjemme i den trygge dagligstue.

Power Bass sætter turbo på dit anlæg
Dit Samsung hjemmeunderholdningssystem er udviklet til at levere en bedre baslyd med en større rumklang. Du kan ligefrem føle, hvordan baslyden fylder mere i det samme højtaleranlæg ved uændret udgangseffekt.

USB
Du behöver ikke brænde cd'er eller dvd'er for at kunne gengive musik, film eller billeder på dit hjemmebiografsystem. Du tilslutter ganske enkelt din bærbare digitale enhed til USB-porten, og underholdningen er hjemme.

Tilføj til kurv

DKK 3.111,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 21/11 2016


Læs mere
Løbetid år
KUN ,-

Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseSamsung
* Der tages forbehold for trykfejl.
Type- digital radiotuner
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x