Sony PS-HX500 - Pladespiller

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Sony
Produkt nr.: PSHX500.CEL
EAN: 4548736016859

Du skal bare tilslutte den til en PC via USB og konvertere analoge plader til DSD 5,6 MHz oprindelige filer. DSD fanger de fine nuancer af gamle mesterværker, herunder vinylens glathed. Arkiver filer på en musikserver, tag dem med ud på din Walkman, eller nyd dem i din bil. Med en intern phono EQ-forstærker kan du høre analogt gennem et lydsystem i høj kvalitet.
Pust nyt liv i analoge mesterværker med DSD. Du skal bare slutte din PS-HX500-pladespiller til din PC via USB, afspille en plade, og indfange alle aspekter af vinylen via oprindelig konvertering med DSD 5,6 MHz. Konverter din dyrebare pladesamling til lyd i høj opløsning, tag den med ud på en tur med din Walkman, eller læn dig bare tilbage og nyd dine originale vinylplader.
PS-HX500 er udstyret med en A/D-konverter i høj kvalitet. Du skal bare slutte den til din PC med et USB-kabel og optage din vinyl som lydspor i høj opløsning. Dette er en fantastisk måde at sikkerhedskopiere dine dyrebare vinylsamling, eller endda tage musiknumrene med dig udendørs på din Walkman.
Den autentiske lyd af vinyl, med al dens varme og glathed, kan nydes når som helst og hvor som helst med digital bekvemmelighed - hjemme, udendørs og i din bil. DSD-filer, du har optaget, kan overføres til en kompatibel Walkman og nydes udendørs. Du kan have den autentiske analoge lyd med dig når som helst, hvor som helst.
Du skal blot slutte PS-HX500 til USB-porten på en PC og konvertere dine vinylmusiknumre til digitale i høj kvalitet. Den medfølgende PC-app lader dig kopiere, redigere og gemme numre fra dine vinylplader.
Den interne A/D-konverter understøtter oprindelig konvertering fra analog til DSD 2,8 MHz eller 5,6 MHz digitalt. DSD-filformatet gengiver de fineste nuancer af lyd, herunder forestillingens atmosfære. Denne renhed gør det til en ideel måde at indfange og afspille vinylens varme udtryk.
Når du tilslutter PS-HX500 til en lydkomponent i høj kvalitet, giver det dig mulighed for at nyde alle dine vinylplader med al den rå realisme, de kan tilbyde.
Nyd alle de glatte og varme lydudtryk, din vinyl er i stand til. PS-HX500 er udstyret med lydteknologi i høj kvalitet for at gøre det muligt.
Den integrerede skal forbedrer holdbarheden og stabiliserer pickuppen, så den skaber overlegen fokusering og dimensionalitet i lyden, mens dens lette struktur forbedrer sporbarheden.
Pladespilleren bruger de nyeste teknikker til at levere en yderst stabil rotation for at levere optimal og naturlig musik. Den optimerede konstruktion med tapleje stabiliserer remtrækket til at opnå naturlig lydgengivelse. Fremragende kontakt til pladens overflade minimerer unødvendig resonans og giver ren lyd.
Det trykstøbte aluminiumsplade med høj inerti giver fremragende balance mellem styrke og vægt. Det 30 mm tykke MDF-kabinet har fremragende lydmæssige egenskaber til nøjagtig gengivelse af lydbilledet.
Grundigt isoleret med medfølgende gummidæmpere for at eliminere vibrationer fra stativer og andre eksterne enheder. Ved at bruge glasepoxyharpiks til printpladen øges lydkvaliteten og stabiliteten.

Tilføj til kurv

DKK 5.128,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 29/5 2017


Læs mere
Løbetid år
KUN ,-

Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseSony PS-HX500 - pladespiller
ProdukttypePladespiller
LydudgangsmodusStereo
DekodereDSD dekoder
Understøttede digitale audiostandarderWAV, DSD
PladespillerRemdrev - 33,3 o/m, 45 o/m
EffektAC 230V
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypePladespiller
LydudgangsmodusStereo
DekodereDSD dekoder
FunktionerPladespiller
Understøttede digitale audiostandarderWAV, DSD
Ekstra egenskaberHigh-Resolution Audio
Understøttede hastigheder33,3 o/m, 45 o/m
DrevtypeRemdrev
PladetallerkenAluminum diecast
EgenskaberLøs støvdække med hængsler, indbygget USB-audioadapter
Forbindelsestype1 x lydudgang (RCA phono x 2) - bagside
1 x USB (4-PIN USB type B) - bagside
Udstyr inkluderet45 rpm vinyl adapter, USB-kabel (2 m), audiokabel (1.5 m)
Nødvendig spændingAC 230V
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x