Sony Walkman NWZ-WS613 - 4GB Sort

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Sony
Produkt nr.: NWZWS613B.CEW
EAN: 4905524980639

Hop i vandet med dine yndlingsnumre i ørerne. Denne Walkman er vandtæt ned til 2 meters dybde, så den kan klare mere end et par stænk. Opbevar dine afspilningslister til træning på din Walkman, og lyt, mens du svømmer eller dyrker vandsport.
NFC-teknologi (Near Field Communication) eliminerer behovet for ledningsforbundet tilslutning og komplekse opsætningssekvenser. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod N-mærket på kabinettet for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame indhold via Bluetooth. Ingen NFC? Intet problem. Du kan også oprette forbindelse og streame direkte via Bluetooth.
Bluetooth-teknologi, der er baseret på radiobølger, giver dig mulighed for at oprette en hurtig og trådløs forbindelse med kort rækkevidde, der ikke bliver afbrudt af genstande i signalvejen. Når de er parret, kan du frit streame alt dit foretrukne indhold - herunder film, billeder og musik - fra din smartphone eller tablet til en kompatibel enhed. Bluetooth-funktionen virker ikke ved nedsænkning i vand
Bevar kontrollen, uanset vejret, med en praktisk splashproof fjernbetjening. Tilslut blot denne kompakte fjernbetjening på din finger eller i dit armbånd, så vil du kunne springe numre over og skrue op for lyden uden problemer - så du kan koncentrere dig om din træning.
Få en Walkman, som er designet til at følge med dig. Et alt-i-et design giver dig mulighed for at koncentrere dig om din træning i stedet for bøvle med et virvar af ledninger. Denne Walkman er indbygget i et headset med masser af nemme og intuitive måder at bevare kontrollen på. Du kan springe numre over og justere lydstyrken med den medfølgende fjernbetjening, bruge SongPal-app'en på din smartphone eller bruge betjeningsknapperne på selve headsettet.
Nyd friheden til at bevæge dig med et sikkert tætsiddende headset. Dette lette headset er designet til at passe perfekt til dit hoved og bliver siddende, så du kan løbe, hoppe og træne endnu hårdere.
Du behøver ikke at holde pause fra træningen for at besvare et vigtigt telefonopkald. Takket være en indbygget mikrofon og Bluetooth-tilslutning kan du foretage og besvare opkald trådløst fra din smartphone.
Frisk dit musikmiks til træningen op. Din Walkman har et system med træk og slip-overførsel af filer, så det er nemmere at tilføje og fjerne numre. Du skal blot sætte headsettet i den medfølgende USB-dock, tilslutte den til din PC eller Mac og begynde at trække og slippe dine yndlingssange.
SoundMix mikser uden problemer din musik og dine apps, så du ikke behøver at afbryde din træning. Afspilning af lyd sættes automatisk på pause, så du kan høre app-alarmer og tekstbeskeder, der bliver læst op, før der skiftes tilbage til musikken - på den måde kan du blive ved med træne og samtidig blive løbende orienteret om de seneste nyheder, beskeder m.m.
Få den bedste lyd til din træning med et udvalg af almindelige eller vandtætte ørepuder. Standard ørepuder giver dig en komfortabel pasform og afbalanceret lyd. Skal du i poolen? Skift til de vandtætte ørepuder. En tynd film dækker hver øretelefon, hvilket hindrer vandskade i din Walkman og optimerer lydniveauerne til lytning under vandet.
Når du er i poolen og svømmer baner, kan du vælge tilfældig afspilning af numre, skrue op for lydstyrken og nemt skifte mellem afspilningslister med indbyggede betjeningsknapper på dit Walkman-headset.
Download SongPal til din smartphone eller tablet, og få styr på din musiksamling. Du skal blot tilslutte via Bluetooth, så får du problemfri adgang til alle dine yndlingsnumre, musik-apps og meget mere.
Der er ingen ventetid. 3 minutters opladning giver 60 minutters lyttetid: Sæt den til, mens du skifter til træningstøj.
Undgå at løbe tør for strøm halvvejs gennem træningen. Et indbygget litiumionbatteri giver op til 8 timers afspilning og er genopladeligt via den medfølgende dock, så du kan træne i længere tid uden afbrydelser.
Gør lyden bedre på dine yndlingsnumre. Clear Phase-teknologi justerer, som noget helt enestående for Sony, den lyd, der kommer fra hovedtelefonernes højttalere, for at opnå en afbalanceret gengivelse af lave, mellem- og høje toner.

Tilføj til kurv

DKK 1.659,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 2/5 2017


Læs mere
Løbetid år
KUN ,-


SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseSony Walkman NWZ-WS613 - digital afspiller med USB-dock til walkman
ProdukttypeDigital afspiller med USB-dock til walkman - flashbaseret
Fås i farverneSort
Vægt37 g
Forbindelses-interfacesBluetooth
Digitale standarder for playbackWMA, MP3, AAC-LC, LPCM
LydudgangsmodusStereo
LydeffekterKlar bas, Dynamic Normaliser
Ensretter5 bånd
Flashhukommelse4 GB
HovedtelefonerHovedtelefoner - binaural - i øret - stereo
Interface understøttetUSB
BatteriAfspilningsbatteri genopladelig
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeDigital afspiller med USB-dock til walkman
Type digital-afspillerFlashbaseret
Vægt37 g
Fås i farverneSort
Forbindelses-interfacesBluetooth
Interface understøttetUSB
Bluetooth-profilerHands Free Profile (HFP), Headset Profile (HSP), Serial Port Profile (SPP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
Understøttede digitale audiostandarderWMA, MP3, AAC-LC, LPCM
Flashhukommelse4 GB
LydudgangsmodusStereo
LydeffekterKlar bas, Dynamic Normaliser
EqualizerJa
VandtætJa
Equalizer antal bånd5 bånd
HovedtelefontypeHovedtelefoner - binaural - i øret
ForbindelsestypeBluetooth
Udstyr inkluderetFjernstyring, øre-knopper, svømmeørepropper
OverensstemmelsesstandarderIEC 60529 IPX5, IPX5, IPX8
BatteriAfspilningsbatteri genopladelig
BatteripakningstypeIntegreret
Driftstid (op til)8 time(r)
Genopladningstid1.5 time(r)
Yderligere kravUSB-port
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x