Glemt adgangskode?
Opret konto

Blu-Ray Afspillere

Er du på udkig efter en krystalklar billedkvalitet og en høj opløsning så du får den bedst mulige filmoplevelse, er du kommet til det rette sted. Her finder du vores sortiment af Blu-Ray afspiller, der kan fås til aldeles fordelagtige priser. Vi fører nogle af de bedste og mest anerkendte mærker på markedet så du altid får kvalitet i verdensklasse når du handler hos Føniks Computer. Er du interesseret i en ny og lækker Blu-Ray afspiller til en ordentlig pris så se nærmere på vores udvalg af Blu-Ray nedenfor og find den model der passer bedst til dine specifikke behov og ønsker.

Resultater: 0
Visning:
Ingen produkter fundet

Krystalklar billedkvalitet og høj opløsning med Blue-Ray afspillere

Få ting kan gøre filmen bedre og mere medrivende end en lækker billedkvalitet. Med en høj opløsning, en ordentlig farvedybde, samt selvfølgelig en lækker lydkvalitet, bliver det nærmest som at befinde sig midt i filmscenen.

Hos Føniks Computer har vi derfor gjort vores bedste for at kunne tilbyde vores kunder udstyr, der kan være med til at give en endnu bedre oplevelse. I den forbindelse er intet udvalg komplet uden Blu-Ray afspillere og vi har et varieret udvalg af de bedste Blu-Ray afspillere på markedet. For at opnå dette udvalg, har vi allieret os med branchens bedste producenter og du kan derfor få Blu-Ray afspillere fra eksempelvis Samsung og Sony, når du handler med os. Vi kan byde på Blu-Ray afspillere i både den meget billige og i den mere avancerede ende af skalaen. I den avancerede ende kan du blandt andet finde Blu-Ray afspillere med indbygget Wi-Fi så du nemt kan streame og surfe i Fuld HD.

Vi kan også tilbyde modeller med 3D teknologi og med 4K opløsning, der giver en fire gange højere opløsning end traditionel Fuld HD. Har du særlige krav, kan du gøre søgningen mere overkommelig ved at benytte vores søgefilter til højre på siden. Her kan du for eksempel søge specifikt på producenter og prisklasser. Vi holder os regelmæssigt opdaterede vedrørende de seneste udviklinger fra producenterne og tilføjer jævnligt nye produkter til vores udvalg. Har du spørgsmål, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, eller kigge forbi en af vores butikker rundt omkring i landet.