Garmin fenix 3 - Grå, sort

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: GARMIN
Produkt nr.: 010-01338-01
EAN: 753759131678

fēnix 3 er et robust og intelligent GPS-ur i et eksklusivt design til en bred vifte af aktiviteter. Med funktioner til avanceret træning og outdoor-navigation er fēnix 3 forberedt på alle former for eventyr. Adgang til platformen Connect IQ giver mulighed for brugertilpasning af urskiver, datafelter, widgets og aktiviteter. fēnix 3 er samtidig et slankt, let GPS-ur til træning eller hverdagsbrug.
fēnix 3 er fyldt med træningsfunktioner, som kan give dig oplysninger om din form og din kondition.
fēnix 3 er kompatibelt med sensorer, f.eks. til hastighed, kadence og puls, så du får avancerede funktioner til din cykeltræning.
fēnix 3 er ikke kun velegnet til løb, særlige funktionsindstillinger hjælper også med svømmetræning og skiløb. fēnix 3 låner fra Garmin Swim og registrerer distance, tempo, antal svømmetag m.m. Du skal blot fortælle fēnix 3 størrelsen på det bassin, du svømmer i, og begynde træningen.
I snowboarding-tilstand har du direkte adgang til hastighed, distance, vertikalt fald og en automatisk løbstæller (med Auto Pause ved liftkøen) med mere lige ved hånden.
Intet andet outdoor-ur med GPS og ABC (trykhøjdemåler, barometer og kompas) tilbyder kombinerede træningsfunktioner og førende navigationsteknologi. fēnix 3 leverer omfattende navigationsfunktioner, som kan hjælpe dig både på og uden for stierne. De indbyggede sensorer giver oplysninger om retning, højde og vejret. Den registrerer en GPS-sporlog og danner et "brødkrummespor" i takt med, at du bevæger dig. Uret giver dig også mulighed for at markere lokationer som f.eks. en start/mållinje, et kontrolpunkt for kurs eller en campingplads, et køretøj eller andre interessepunkter. Med fēnix 3 kan du oprette og følge ruter, markere op til 1.000 lokationer og lagre op til 10.000 sporpunkter og navigere til dem. Planlæg ture, og del oplevelser med venner og familie med BaseCamp. fēnix 3 er kompatibel med ANT+ og Bluetooth Smart til trådløst at dele lokationer, ruter og geocacher.
fēnix 3 er udstyret med ABC-sensorer til at give relevante oplysninger i realtid. Den indbyggede trykhøjdemåler angiver højdedata, så du præcist kan overvåge opstigning og nedstigning, mens barometeret anvendes til at forudsige vejrforandringer ved at vise kortvarige udsving i lufttrykket. Det treaksede, elektroniske kompas holder din kurs, uanset om du bevæger dig eller ej. fēnix 3 kalibrerer automatisk sine ABC-sensorer ved hjælp af GPS-modtageren og indstiller samtidig tiden automatisk på baggrund af placeringen. For at opnå en ekstremt præcis temperaturaflæsning kan du parre det med Garmin tempe ekstern temperatursensor.
fēnix 3 anvender Connect IQ-platformen til tredjeparts-udviklere, så du kan gøre uret personligt med brugertilpassede apps, widgets, datafelter og unikke urskiver, der gør dit Garmin Smartwatch endnu smartere.
Smart Notifications giver dig mulighed for at modtage e-mails, sms'er, e-mails og påmindelser direkte på håndleddet, selv når du er ude i felten. fēnix 3 modtager det trådløse signal fra en kompatibel iPhone 4s eller nyere eller Android smartphone og giver dig besked om, at du har fået en sms, og viser teksten på sin egen skærm, når du er klar til at læse den.

Tilføj til kurv

DKK 3.040,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 2/5 2017


Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseGarmin fenix 3 - GPS/GLONASS-ur
ProdukttypeGPS/GLONASS-ur
Billedskærm1.2 tommer farve - 218 x 218 pixler
Anbefalet brugCykel, løbende, svømning
GrænsefladeUSB, Bluetooth, Wi-Fi
Intern hukommelse32 MB
EgenskaberAccelerationsmåler, digitalkompas, barometrisk højdemåler
BeskyttelseVandtæt
Udstyr inkluderetVekselstrømsadapter, USB-kabel
Dimensioner (B x D x H)5.1 cm x 1.6 cm x 5.1 cm
Vægt82 g
LokaliseringTyskland
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeGPS/GLONASS-ur
Anbefalet brugCykel, løbende, svømning
GrænsefladeUSB, Bluetooth, Wi-Fi
AntenneIndbygget
Intern hukommelse32 MB
EgenskaberAlarm, kalender, AutoPause, Virtual Partner, ANT+Sport trådløs teknologi, Garmin Connect kompatibel, Virtual Racer, vibrationsalarm, kalorieberegning, Virtual Pacer, slagtæller, trintæller, find min telefon, musikkontrol, Garmin VIRB-kontrol, smarte notifikationer, accelerationsmåler, digitalkompas, barometrisk højdemåler
TypeGenopladelig - Litiumion
Diagonal størrelse1.2 tommer
Display opløsning218 x 218 pixler
FunktionerTransflektiv, solllys-læsbar, negativ tilstand, Chroma display
Waypoints1000
Spor100
Tracklog-punkter10000
Router50
Trip-computerTracBack, rejseafstand
Køretid (op til)50 timer
FarveGrå, sort
Design-udseendeArmbåndsur
BeskyttelseVandtæt
Udstyr inkluderetVekselstrømsadapter, USB-kabel
LokaliseringTyskland
Bredde5.1 cm
Dybde1.6 cm
Højde5.1 cm
Vægt82 g
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x