Garmin Approach S4 - Hvid

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: GARMIN
Produkt nr.: 010-01212-01
EAN: 753759113476

Approach S4 GPS golfuret er den naturlige udvikling af Garmins golfursteknologi med touchscreen-display. Indeholder mere end 30.000 baner internationale og gratis opdateringer i produktets levetid, og det stilfulde S4 er let, komfortabelt og præcist og har en GPS-modtager med høj følsomhed. En dedikeret GreenView knap giver dig hurtig adgang til greenen med manuel placering af flag, når du er der, og en bedre batteriydeevne giver mulighed for runde efter runde af præcisionsgolf.
Approach S4 golfuret er robust og vandtæt til 10 meters dybde, og det er fyldt med mere end 30.000 baner fra hele verden. Det viser afstande til greenens forkant, center og bagkant på et handskevenligt touchscreen-display med høj opløsning. Du har også mulighed for manuelt at placere flag, få afstande til doglegs og layups, tilpasse afstandspunkter (markere fælder og farer) og udskrive digitale scorekort til Stroke Play.
S4 indeholder en dedikeret GreenView knap, der fører dig til GreenView-skærmbilledet med 1 tryk, uden at du skal rulle gennem menuen. GreenView viser den faktisk udformning og layoutet for greenen, også selv om du er bag den.
GreenView viser den faktisk udformning og layoutet for greenen, også selv om du er bag den. På skærmen kan du bruge touchscreen-displayet til manuelt at flytte flaget til dagens position. Dette er især nyttigt på par 3-baner, hvor du kan indtaste den afstand, du skal bruge, og derefter kan du slå løs uden problemer.
Gå aldrig glip af en sms, e-mail eller RSS-besked, blot fordi din smartphone er i golfvognen (eller dybt nede i din taske). S4 fungerer som en trådløs udvidelse af din iPhone enhed, og den viser alt, hvad din telefon viser, direkte på dit ur. Nu kan du læse den e-mail eller sms, du har ventet på, trådløst - selv midt på fairwayen.
S4 har længere batterilevetid, så du kan spille længere eller gå flere runder. Få op til 10 timer med fuld GPS og 6 uger i urtilstand, inden lithiumion-batteriet skal genoplades.
S4 er muligvis på størrelse med et typisk sportsur, men Garmin har forudindlæst mere end 30.000 baner fra hele verden - uden ekstra gebyrer eller betalte abonnementer. Derudover kan du downloade gratis baneopdateringer, når de bliver tilgængelige.
Approach S4 viser dig afstanden til greenens forkant, center og bagkant, samt afstande til doglegs. Den giver dig også mulighed for at indtaste og gemme tilpassede afstandspunkter - f.eks. vandforhindringer eller bunkere - fra vilkårlige steder på banen.
S4 har digitale scorekortfunktioner til hver enkelt spiller. Scoringsfunktioner indeholder Stroke Play og du kan gemme, gennemse og udskrive scorekort fra din computer. Og hvis du laver et superslag, kan du se, hvor langt det nåede med funktionen Mål slag.
S4 fungerer som et hverdagsur med en tæller, der viser, hvor langt du går. Desuden er der en rundetimer i uret, så du kan se, hvor lang tid du har brugt på at spille 18 huller.

Tilføj til kurv

DKK 2.308,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 2/11 2016


Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseGarmin Approach S4 - GPS-ur
ProdukttypeGPS-ur
Billedskærm1 tommer monokrom - 128 x 128
TouchscreenJa
Anbefalet brugGolf
BeskyttelseVandtæt
Udstyr inkluderetData/opladerklemme
Dimensioner (B x D x H)4.6 cm x 1.48 cm x 6.13 cm
Vægt58.4 g
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeGPS-ur
Anbefalet brugGolf
AntenneIndbygget
TypeGenopladelig - Litiumion
Diagonal størrelse1 tommer
Bredde4.6 cm
Højde6.13 cm
Opløsning128 x 128
Spor30000
Driftstid (op til)10 timer
FarveHvid
BeskyttelseVandtæt
Udstyr inkluderetData/opladerklemme
Dybde1.48 cm
Vægt58.4 g
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x