Garmin DriveSmart 60LM

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: GARMIN
Produkt nr.: 010-01540-2C
EAN: 753759155957

Garmin DriveSmart bilnavigator leverer chaufføradvarsler for at fremme sikker kørsel og øge opmærksomheden i forskellige situationer. Advarslerne er bl.a. om skarpe sving, hastighedsændringer, jernbaneoverskæringer og steder, hvor dyr krydser vejen m.m. Garmin DriveSmart giver dig også besked, hvis du kører i den forkerte retning på en ensrettet vej. Modtag advarsler om rødt lys og fartkameraer, og vær forberedt på pludselige stop i trafikken med advarsler om kommende trafikpropper. På længere køreture foreslår en træthedsadvarsel hvilepauser og potentielle rastepladser efter flere timers kørsel. Med funktionen Up Ahead kan du nemt se steder længere fremme og milepæle langs ruten, f.eks. grænser, uden at forlade kortvisningen.
Synkroniser en Bluetooth-aktiveret enhed, f.eks. din smartphone, med Garmin DriveSmart, så du kan foretage håndfri opkald og modtage smart Notifications på Garmin DriveSmart-skærmen. Modtag opkaldsbeskeder, sms'er og kalenderpåmindelser uden at flytte hænderne fra rattet for at tage telefonen. Hold fokus på køreturen, og hold forbindelsen med smart-meddelelser, som bekvemt vises direkte på navigationsskærmbilledet.
Aktiv vognbaneanvisning med stemmemeddelelser forbereder dig, så du er sikker på, at du tager den rigtige frakørsel eller den rigtige vej i et kryds. Når du nærmer dig, viser en animeret model ved hjælp af pile med stærke farver den korrekte vognbane til din rute. Bird's Eye vejkryds-info giver en detaljeret visning af vejkryds, som de ser ud set fra oven. Og photoReal vejkryds-info viser et realistisk billede af vejkryds langs din rute, inklusive det omgivende landskab.
Med Garmin Live Traffic via SmartphoneLink kan du få forbedret trafikdækning, uanset hvor du har brug for det. Nu er der ingen undskyldning for at blive fanget i trafikken - uanset om det er vejarbejde, en ulykke, myldretidstrafik eller alvorlige farer såsom spøgelsesbilister. Med en opdateringstid så ofte som hvert 60. sekund ved du, hvor og hvor langvarige forsinkelserne er, og tilbydes en alternativ rute - så du altid kan føle dig afslappet og i kontrol. Live Traffic er stemmeaktiveret, så systemet reagerer på talte kommandoer (kun model med hele Europa). Du skal bare parre din kompatible Garmin bilnavigator og din telefon via Bluetooth.
Garmin DriveSmart omdefinerer "talte sving-for-sving-anvisninger" med Garmin Real Directions, der er letforståelige kørselsanvisninger, der guider dig som en ven ved hjælp af genkendelige landemærker, bygninger og trafiklys (f.eks., "Drej til højre ved trafiklyset" eller "Drej til venstre efter McDonalds"). Den er forudinstalleret med endnu flere millioner nye og populære steder, takket være Foursquare -interessepunkter (POI'er).
Funktionen Direct Access gør det enkelt at navigere til udvalgte komplekse destinationer som indkøbscentre, ved at finde et sted i et større område. Når du navigerer til indkøbscenteret, giver Direct Access yderligere oplysninger om specifikke butikker i centeret. F.eks. "Ankommer til indkøbscenteret. Butikken er indenfor på øverste niveau".
Garmin DriveSmart har et søgefelt, som gør det nemt at finde adresser og millioner af interessepunkter. Du skal blot indtaste en kategori (f.eks. "pizza"), en adresse eller et navn ("Starbucks"), så viser Garmin DriveSmart hurtigt dine resultater. Hvis du staver forkert, viser Garmin DriveSmart flere søgeresultater, som minder om det, du har indtastet.
Brug Garmin Express til at holde Garmin DriveSmart opdateret. Garmin Express gør det nemt at opdatere kort og software, overføre favoritter til og fra enheder samt installere gratis brugertilpassede køretøjer og stemmer.

Tilføj til kurv

DKK 2.073,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Leveringstid: 2-3 dage


Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseGarmin DriveSmart 60LM - GPS navigator
ProdukttypeGPS navigator
Billedskærm6.1 tommer farve - 800 x 480 pixels - widescreen
InputBerøringsfølsom skærm
Anbefalet brugAutomotiv
Forudindlæste kortStorbritannien
GrænsefladeUSB, Bluetooth
TrafikGarmin Live Traffic via SmartphoneLink
StemmeNavigationsinstruktioner, vejnavn bekendtgørelse, stemme komando genkendelse
Inkluderet softwarenüMaps Guarantee, HERE Maps, Foursquare, Lane Assistant
KortlæsermicroSD
Udstyr inkluderetUSB-kabel, sugekop montering, strømkabel til bil
Dimensioner (B x D x H)17 cm x 1.9 cm x 9.4 cm
Vægt241 g
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeGPS navigator
Anbefalet brugAutomotiv
Forudindlæste kortStorbritannien
KortlæsermicroSD
GrænsefladeUSB, Bluetooth
TrafikGarmin Live Traffic via SmartphoneLink
StemmeNavigationsinstruktioner, vejnavn bekendtgørelse, stemme komando genkendelse
Inkluderet softwarenüMaps Guarantee, HERE Maps, Foursquare, Lane Assistant
AntenneIndbygget
EgenskaberHandsfree opkald via Bluetooth, indbygget mikrofon, indbygget højttaler, fartgrænseadvarsel, Brugerdefineret POI, forudinstalleret POIs, krydsudsigt, livslange kortopdateringer, Garmin Real Directions, smarte notifikationer, Garmin Smartphone Link, Point Of Interest (POI)
TypeGenopladelig - Litiumion
Diagonal størrelse6.1 tommer - widescreen
Displaybredde13.6 cm
Displayhøjde7.2 cm
Display opløsning800 x 480 pixels
Waypoints1000
Trip-computerUndgå motorveje, undgå veje med bomafgift
InterfaceUSB
Bluetooth
Køretid (op til)1 time
Udstyr inkluderetUSB-kabel, sugekop montering, strømkabel til bil
Bredde17 cm
Dybde1.9 cm
Højde9.4 cm
Vægt241 g
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x