ROCCAT Isku+ Force FX tastatur

Producent: ROCCAT
Produktnummer: ROC-12-354-GY
EAN: 4250288131668
Varenummer: F5392893
tastatur
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
  1 stk. Fjernlager
Leveringstid: 2-3 hverdage
Mere leveringsinfo
Gratis fragt med GLS til PakkeShop eller erhvervsadresse.
750,- DKK
(600,00 ekskl. moms)
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
  1 stk. Fjernlager
Leveringstid: 2-3 hverdage
Mere leveringsinfo
Gratis fragt med GLS til PakkeShop eller erhvervsadresse.
Producent: ROCCAT
Produktnummer: ROC-12-354-GY
EAN: 4250288131668
Varenummer: F5392893
Produktbeskrivelse ROCCAT Isku+ Force FX - tastatur
Enhedstype Tastatur
Enhedstype Tastatur

Isku+ Force FX er det første produkt med Force-teknologi, der omfatter trykfølsomme QWEASD-taster, som kan konfigureres i tre forskellige funktionstilstande. Det repræsenterer komplet spildominans med kombinationen af utrolig teknologi og et moderne, opdateret design. Isku+ Force FX giver dig overlegen kvalitet, præcisionsstyring og en dristig, helt unik ROCCAT-æstetik. Isku+ Force FX er intens kontrol.
Isku+ Force FX har trykfølsomme QWEASD-taster, som kan konfigureres i tre forskellige funktionstilstande. Standardtilstanden er standard, hvor tasterne fungerer som normalt. Tilstanden Smooth er der, hvor det blive interessant. I denne tilstand reagerer tasterne på den kraft, der trykkes med, så inputtet øges i trin. Den sidste tilstand giver dig mulighed for at tilknytte op til tre taster eller genveje til én enkelt tast i den trykfølsomme zone.
Takket være de UV-belagte taster i knækket hvid og dit valg af bagbelysning i 16,8 millioner farver og seks justerbare lysstyrkeniveauer gør Isku+ Force FX det nemt at ramme den rigtige tast hver gang, selv ved lavt lys. Den optimerede belysning i Isku+ Force FX betyder også, at det er perfekt til lange spilsessioner, fordi øjnene ikke trættes.
ROCCATs banebrydende Easy-Shift[+]-teknologi betyder, at hver knap har mere værdi pga. af den programmerbare funktion, som giver en lang række muligheder i kampens hede. Easy-Shift[+] er intuitiv og nem at programmere - med mulighed for enkeltkommandoer eller komplekse makroer - og udvider dit arsenal, så du kan reagere hurtigt og effektivt under slaget.
Med ROCCAT TALK kan du få dine ROCCAT-spilenheder til at arbejde sammen. ROCCAT Talk giver dig mulighed for at bruge den eksklusive Easy-Shift[+]-teknologi som aldrig før. Nu kan du bruge Easy-Shift[+]-tasten på dit Isku+ Force FX til at aktivere makroer for både tastatur og mus - en effektiv genvej til at udstede ordrer hurtigt og let.
Er alle fingre med? Nu kan dine tommelfingre endelig udrette noget stort. ROCCATs designere og ingeniører har placeret tre individuelt programmérbare TOMMELFINGERMAKROTASTER lige under mellemrumstasten på Isku+ Force FX, der let aktiveres med et hurtigt tryk med tommelfingeren.
Swarm er softwareinkarnationen af ROCCATs fremtidssikrede filosofi. Du bliver dækket ind for alle relevante spilplatforme og -enheder. Det er et avanceret system, som holder styr på alle spil, apps og ROCCAT-produkter på ét sted. Du får avanceret integration, der fungerer som en samlet driverpakke med et overblik over alle dine ROCCAT-enheder. Sig farvel til flere bakkeikoner - med Swarm har du et sandt gaminghovedkvarter for hvert eneste våben i arsenalet.