Er du på udkig efter en iPhone eller anden smartphone, men tillader dit budget dig ikke frit slag på alle hylder, er dette udvalget for dig. Nedenfor kan du se nærmere på vores refurbished mobiltelefoner og tilbehør, der giver dig mulighed for at spare mange penge på din næste telefon. Refurbished smartphones kan have genbrugte dele, opgraderede komponenter og mindre brugstegn, som du sjældent lægger mærke til. Ofte er det derfor som at få en helt ny telefon, til trods for de lave priser. Skulle der er i særlige tilfælde være tydelige tegn på slitage, vil dette naturligvis altid fremgå af beskrivelsen. I vores upcycle it kategori, har vi altid et godt udvalg af især brugte iPhones i forskellige modeller, så der er helt sikkert også en god brugt telefon til dig. Så hvis du er interesseret i en brugt iPhone, så kan du være sikker på at kunne finde det hos Føniks Computer. Udover brugte mobiltelefoner, så finder du også et udvalg af vores tilbehør til telefoner. Det kan være opladere med kabel, covers eller lign. 

Tag et kig på dine muligheder og gør en god handel, allerede i dag.

Resultater: 13
Resultater: 13

loader

Stort udvalg af refurbished mobiltelefoner og brugte iPhones hos Føniks Computer

Er du interesseret i at være mere miljøbevidst og bæredygtig? Så kan et godt sted at starte være at investere i en refurbished mobiltelefon fra vores upcycle it kategori. Her finder du refurbished mobiltelefoner i enhver prisklasse, hvor du kan være sikker på at finde en af vores mange smarte brugte iPhones. Disse er i altid god kvalitet og fuldt funktionsdygtige, så når du vælger en brugt iPhone, så ved du at du får en iPhone der stadig fungerer helt fint. Udvalget af vores refurbished produkter skifter hele tiden, idet de indkøbes og opgraderes løbende, så hvis du ser en brugt iPhone du mener passer perfekt til dig, så er det bare med at slå til. 

Vi fører rigtig mange refurbished produkter fra Apple, og det er også en af de brands som ryger allerførst i vores upcycle kategori da de ofte kan findes til en virkelig fordelagtig pris. iPhones er, for mange, prismæssigt i den højere ende af skalaen for mobiltelefoner og derfor er det også blevet mere populært at købe en brugt iPhone frem for helt fra nyt. Derfor har vi også et større udvalg for at være sikker på alle kan tage et bæredygtigt valg når det kommer til en “ny” mobiltelefon. 

Når det kommer til vores udvalg af brugte mobiltelefoner og brugte iPhones, så fører vi både nye modeller og de lidt ældre modeller. Altid alt efter hvilke der indkøbes og upcycles. Men fælles for dem alle er dog at de er testet af eksperter så de er garanteret at virke. Derfor skal du aldrig være bekymret når du køber en brugt iPhone hos Føniks Computer da de ikke kun er testet af eksperter, de har også garanti som almindelige nye produkter. Du kan derfor handle i fred og ro uden bekymringer.

Når du køber en brugt iPhone hos Føniks Computer så vil du altid kunne se i vores upcycle it kategori hvilken stand mobiltelefonen er i. Her vil der nemlig være tilkendegivet hvilken Grade den brugte iPhone er i: A, B eller C. Hvilket fortæller om mobiltelefonens stand og hvilke brugsspor den har. Der vil derfor ikke være nogle overraskelser da der er fuldt gennemsigtighed når det kommer til standen og kvaliteten af den brugte mobiltelefon. 

Er du mest til en telefon hvor der ingen brugsspor er, så skal du gå efter en Grade A. Må der gerne være brugsspor, så skal du vælge en B eller C. C har naturligvis flest tydelige tegn på brug, men til gengæld er de så også ofte billigere end ved de andre grades. 

Køb en brugt iPhone billigt og spar penge

Køb din nye brugte iPhone hos Føniks Computer og spar mange penge imens du tager et bæredygtigt valg der positivt påvirker dine omgivelser. Er du interesseret i at være mere bevidst med dine valg af elektronik og vil du gerne spare mange penge, så køb en brugt iPhone hos Føniks Computer. Her behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten, når du vælger en brugt iPhone. Vores refurbished mobiltelefoner er i rigtig god stand, og du kan naturligvis altid finde de samme velkendte produkter, som du altid finder, når du handler hos os. 

Vi kan ofte tilbyde refurbished iphones og smartphones, der praktisk talt er lige så gode som nye, og vi tilføjer løbende nye produkter til samlingen. Da udvalget ofte opdateres, tages der forbehold for udskiftninger i vores sortiment. Hold derfor øje med siden her, hvis du ikke vil gå glip af de seneste deals. Hver vare er unik og udvalgt fordi vores eksperter mener, at det er en god brugt telefon - derfor skal du nogle gange hver hurtigt på tasterne når du ser en brugt iPhone du kunne tænke dig. 

Brugt iPhone og mobiltelefoner – det miljøvenlige valg

I en tid med stigende befolkningsvækst, klimaforandringer og fokus på bæredygtige løsninger, er brugt elektronik en del af den globale løsning. Derfor er vi hos Føniks Computer glade for at kunne tilbyde brugt it udstyr og elektronik i rigtig god kvalitet. I den forbindelse er vores refurbished mobiltelefoner og refurbished mobil tilbehør naturligvis ingen undtagelse. Vi forhandler ofte adskillige billige smartphones fra mærker som Apple og Samsung, så uanset om du er ude efter en brugt iPhone eller en Samsung Galaxy, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores udvalg. Har du et specifikt prisleje eller et bestemt mærke i tankerne, kan du med fordel benytte dig af vores søgefunktion til højre på siden. Vi er altid glade for at hjælpe dig med at finde det, du skal bruge..

Hver gang du køber en brugt iPhone eller smartphone, så sparer du verden for unødig brug af ressourcer. Og det kan vi godt lide. Jo færre ressourcer vi benytter, jo bedre er det. Det kan nogle gange være lidt af en jungle, når man skal købe bæredygtigt. Med upcycle it, håber vi at du oplever, at det bliver lidt lettere at leve bæredytigt når du har det lette valg tæt på dig. 

Derfor skal du købe din brugte mobiltelefon fra upcycle it 

Når du er på udkig efter en ny mobiltelefon, om det er en iPhone eller andet mærke, så kan du med fordel kigge udvalget af refurbished mobiltelefoner igennem i upcycle it kategorien. Her finder du flere refurbished produkter i forskellige kategorier, men det er også her du har muligheden for at finde en brugt iPhone hvis dette lyster - og til en virkelig stærk pris. 

Grunden til at man bør overveje at købe en brugt iPhone fra upcycle it er at hver gang du køber bæredygtigt, så gør du også noget godt for miljøet. Hvilket i sidste ende også gør noget godt for dig selv og dine kære. Det er vidst heller ingen hemmelighed at flere og flere begynder at købe brugte, om det er på grund af besparelsen hver enkelte menneske får ud af det, eller om man gør det fordi man samfundsmæssigt føler et stort ansvar, er egentlig underordnet. Det vigtigste er, at du gør noget godt for dine omgivelser gennem handling. 

Hvis du gerne vil starte et sted, så er det også let at starte med en brugt iPhone fra upcycle it. Dette er ikke noget du videre kan mærke på din person, som hvis du skulle spare på varmen, men det er noget der kan mærkes på miljøet på længere sigt - især hvis alle begynder at tænke bæredygtigheden ind i de handlinger vi alle foretager os i vores hverdag.

Konceptet upcycle it er et bæredygtigt tiltag, hvor elektroniske produkter købt fra virksomheder, får nyt liv gennem smarte opgraderinger. De sælges derefter videre til virkelig billige penge, så enhver kan lave en god handel, samtidig med at man har en god samvittighed. Du kan altid regne med refurbished mobiltelefoner der er af god kvalitet, idet de produkter der indkøbes ofte er blevet brugt til virksomhedsbrug og derfor ikke har lidt for meget last, hvilket gør at de nemmere bliver refurbished men samtidig formår at se relativt nye ud. Udover det, så er der eksperter der går de brugte mobiltelefoner igennem for fejl og mangler, fikser det der skal fikses, pudser den op og opgraderer den. Det vil altså sige at, er der nogle komponenter der ikke fungerer så godt, så bliver det skiftet ud. Du får derfor en brugt iPhone der er blevet sat i stand og derfor er fuld funktionsdygtig.

Ikke nok med at du får en brugt iPhone der essentielt virker som en ny mobiltelefon og at du hjælper miljøet ved at være mere bæredygtig, så ved du altså også at dit produkt virker når du køber den gennem upcycle it. Du skal ikke bekymre dig for at få en telefon der ikke virker, som er normen når der købes brugt over Marketplace eller DBA, i stedet får du en gennemtestet brugt iPhone med garanti. Ligesom hvis du har købt en ny iPhone. 

Køb refurbished mobil tilbehør hos Føniks Computer

Mangler du tilbehør til din iPhone eller anden smartphone? Så kan du også købe det hos Føniks Computer. Betyder det ikke noget for dig, at det tidligere har været brugt men nu er opgraderet, så kan vi kun anbefale at du køber refurbished mobil tilbehør her hos os. Så hvis du leder efter noget bestemt tilbehør, til virkelig billige priser, så kan du være heldig at finde det i vores udvalg af upcycle it. Du finder et godt udvalg og varieret udvalg af refurbished tilbehør til iPhones og smartphones her. 

Hvorfor er upcycle it bæredygtigt? 

Nu om dage snakker vi alle rigtig meget om bæredygtighed, miljø og klima, og dette kan nogle gange være lidt af en jungle at finde rundt i. Hvornår er man bæredygtig? Hvad er klimavenligt? Hvordan kan man være miljøbevidst? Vi vil alle gerne gøre en indsats for at være mere bæredygtigt og gøre noget godt for miljøet, hvilket er rigtig fedt, men det kan være svært at tage det første step. Derfor kan du nemt starte med at være mere bæredygtig med upcycle it - hvor du får refurbished elektronikprodukter. Her hjælper du både med at sprede det bæredygtige budskab og du bidrager selv til et bedre miljø. 

Men hvorfor er upcycle it så bæredygtigt? Det er bæredygtigt fordi ressourcer bliver genbrugt når de refurbished produkter bliver opgraderet eller forbedret. Der bliver ikke produceret nyt til produktet, i stedet bliver en eller flere dele af produktet genbrugt. Så i stedet for at den gamle og brugte iPhone bliver smidt, så bliver der givet nyt liv til den, så den kan bruges i mange år endnu. 

Har du spørgsmål til dit køb?

Har du spørgsmål i forbindelse med vores refurbished mobiltelefoner, eller vil du vide mere om andre upcycle it produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Der sidder altid eksperter klar på vores mail, benyt dig af vores chatfunktion eller ring til vores kundeservice på telefon: 70 60 60 64. Vi ved en masse om telefoner, uanset om det er nye eller brugte iPhones, eller om du er mere til et andet mærke. 

Hos Føniks samler vi i vores upcycle it kategori alle de refurbished telefoner vi har, så hold altid godt øje så du kan gøre et kup imens du tager et miljøvenligt valg.