Mangler du en ny højttaler? Køb Sonos højttaler hos Føniks. Så er du sikker på altid at få et topkvalitets produkt, som du kan høre fantastisk lyd på, i mange timer. Du kan vælge at købe trådløse højttalere, du kan tage med dig rundt, hvad end du skal til strandfest eller vil slappe af i haven til noget godt musik. Når du skal vælge et par gode højttalere, så skal du helt sikkert købe Sonos. Du får integrerbare Sonos højtalere, som du kan styre fra din telefon, og du kan koble dem sammen med alle Sonos enheder i dit hjem. Så kan du vælge om du skal høre musik i alle rum samtidig, eller om du kun vil have musik i køkkenet eller på badeværelset. Det er godt nok smart.

Hos Føniks kan du se de fantastiske højttalere fra Sonos, så tag gerne et kig på siden her.

Resultater:
Resultater: 13


Hvad er Sonos?

Sonos er en amerikansk virksomhed, grundlagt i 2002 af John MacFarlane, der specialiserer sig i innovative lydsystemer til private hjem. Med et lydsystem fra Sonos, får du topklasse lyd, som er integrerbart med dit TV, du kan nemt og enkelt styre lyden med en Sonos App, du kan lytte til millioner af sange, høre podcast og meget meget mere. Er du interesseret i innovativ lyd, lydsystemer der snakker sammen på tværs af dit hjem og trådløse højtalere du kan tage med i haven? Så skal du tage et kig på Føniks’ sortiment af Sonos. Vi udvider altid vores sortiment med nye modeller, og vi er altid super skarpe på priserne. Så vælg en Sonos højtaler, hvis du også er træt af dårlig lyd i dit hjem. 

Køb Sonos til billige priser hos Føniks

Hvis du er på udkig efter kvalitetshøjtalere fra Sonos, så skal du kigge nærmere på siden her. Føniks har et stort udvalg af alt fra integrerbar højttalere, Subwoofere, transportable højtalere og lydbar. Du kan derfor finde præcis det Sonos produkt, du leder efter. Er du interesseret i de bedste priser, så skal du købe Sonos fra Føniks. Vi har altid et godt sortiment til billige priser, og derfor kan du trygt og sikkert købe din nye Sonos højtaler hos Føniks. 

Er Sonos pengene værd?

Ja! Det er det korte svar. Med Sonos får du lyd, der kan spille hele rummet op, og som du kan synkronisere eller adskille i hele dit hjem, rum for rum. Når du skal vælge en ny musikafspiller til hjem, er Sonos vejen frem. Der findes efterhånden en del innovative og lydsystemer som Sonos, men der skal du huske på, at Sonos var de første spillere på markedet, og derfor dem som har patent på mange forskellige dele, og derfor kan de give dig de ultimative bedste højtalere. Så ingen tvivl om, at hvis du skal fylde dit hjem med et lydsystem, et surroundsound anlæg eller have en enkelt transportabel højtaler, så skal du gå efter Sonos. 

Stort udvalg af Sonos’ produkter

Hos Føniks kan du vælge mellem flere forskellige modeller af Sonos højtalere. Vil du gerne kunne tage din højtaler med udenfor i haven eller på stranden til fest med vennerne, så skal du vælge en transportabel højtaler. 

Elsker du at se film med høj lyd, så du kan få indlevelsesrige filmoplevelser derhjemme, så skal du vælge en soundbar med tilkoblet subwoofer og højtalere. Er du til hjemmebiografoplevelser, hvor du får 3D lyd, så skal du vælge et samlet lyd setup fra Sonos. 

Du kan vælge mellem de fedeste kvalitetshøjtalere fra Sonos her hos Føniks, så garanterer vi fantastisk lyd. 

Sonos højttaler 

Er du til en enkelt højtaler, som skal kunne spille musik til hjemmebehov? Så er der naturligvis også en højttaler fra Sonos til dig. Du kan vælge Sonos Five, som har indbyggede subwoofer og har fantastisk lyd, der kan bruges til streaming, podcast, musikafspilning og meget mere. 

Sonos vægbeslag

Vil du gerne hænge dine højtalere op på væggen, så kan du her hos Føniks købe et Sonos vægbeslag, så du nemt og enkelt kan benytte. 

Du kan med et vægbeslag hænge din lydbar op, hvis du ikke vil have den stående på dit tv-møbel. Du kan også vælge en super smart og funktionel hylde fra Sonos, hvor du kan placere dine højtalere i sikkerhed for børn og dyr. 

Køb indbyggede højtalere fra Sonos og få et smart hjem

Den her type højttaler er for smart. Hvis du ikke er til højtalere der samler støv, så skal du helt sikkert gå efter en indbygget højttaler fra Sonos. Hvem vil ikke gerne have et smart hjem med Sonos højtalere?

Skal du renovere dit hus, eller måske er du ved at bygge et topmoderne nyt hus, med indbygget tabletstyring og smarthome løsninger? Gå ikke på kompromis med lyden.

Hvilke indbyggede højttalere kan man få fra Sonos?

Du kan få to forskellige slags indbyggede højtalere fra Sonos. Vælg mellem loft-integrerede højtalere, som du sætter op i loftet. Du kan også vælge en væghøjtaler, som bliver monteret i væggen. 

Ved at vælge de smarte indbyggede højtalere, får du altid let adgang til fantastisk musikafspilning, som kan spille hele huset op. Du slipper for støvet og ledninger der ligger og roder. 

Kan man bruge sin Sonos uden internet?

Sonos højtalere kræver internet. Du kan både koble dem på wifi eller på kablet internet, hvis du kobler den sammen med en PC. 

Sonossystemet styres via en App, og derfor er det vigtigt at have højtalerne tilkoblet en stabil internetforbindelse. Så er du sikker på, at få den bedste oplevelse med dine nye højttalere. 

Kan Sonos spille via Bluetooth?

Sonos transportable højtalere kan virke via Bluetooth, hvis du sætter den i Bluetooth tilstand. Du kan nemt indstille dine Sonos højtalere via Sonos app'en, og det er også her du kan afspille musik og podcasts fra. 

Hvad koster en Sonos højtaler?

Du kan få en Sonos højtaler fra en pris a 1.439 kr og op til en pris a 7.999. Der er naturligvis forskel på funktionerne i de forskellige højttalere, og derfor er priserne naturligvis fastsat efter de forskellige features, som højtalerne har. 

Spørgsmål til Sonos produkter? 

Brænder du inde med spørgsmål omhandlende Sonos? Måske er du i tvivl om, hvordan du kobler din telefon sammen med højtalerne, eller du er i tvivl om, hvilken højttaler der dækker dine behvov. 

Hos Føniks kan du altid komme med alle dine spørgsmål, så svarer vores fantastiske kundeservice gerne. Du kan som altid kontakte os på tlf: 70 60 60 64. Du skal også være meget velkommen til at sende os en mail eller chatte med os direkte over chatten. Er du mere til en god fysisk snak ansigt-til-ansigt, så må du hellere end gerne besøge os i vores fysiske butikker i Aarhus og i København. 

Vores personale er uddannet til at vejlede dig bedst muligt, og du kan derfor trygt og sikkert spørge os til råds. Vi forsøger ikke at pådutte dig et produkt, du ikke har brug for - så når du kontakter Føniks for råd, så får du altid det ærlige svar.