Er du kæmpe fanatiker, når det kommer til lydkvalitet? Skal lyden fra dine højtalere og dit headset være perfekt og af højeste kvalitet? Så er Bose den rigtige producent for dig. Lige siden 1964 har Bose arbejdet med og innoveret teknologi indenfor lyd, og for Bose er intet mindre end det bedste godt nok. Derfor har de lavet støjreducerende hovedtelefoner til den helt store medalje, samt har soundbars der laver dit hjem om til en reel hjemmebiograf. Du får, kort sagt, ikke bedre lydkvalitet end med produkter fra Bose. Så se dig om her på siden. Hvis du finder noget, du gerne vil have, skal du bare bestille det – så sender vi det fragtfrit til dig med GLS.

Resultater:
Resultater: 24


loader

Bose – passion for lyd

Hvis der er noget firma, der har en passion for lyd og lydkvalitet, så er det amerikanske Bose. Firmaet blev startet af dr. Amar Gopal Bose i 1964, og lige siden da er det kun gået fremad. Hans årsag til at forske indenfor lyd, og derefter starte et firma hvor de konstant innoverede og sigtede efter bedre produkter, er på mange måder enkel, men giver også rigtig god mening. Da dr. Bose fik sin doktorgrad og fejrede det ved at købe et stereoanlæg, var han intet mindre end skuffet over lydkvaliteten. Han tænkte, at det kunne han gøre bedre. Så det gjorde han.

Bose som firma blev stiftet, og lige siden har de været drevet af nysgerrighed og en passion for innovation. På denne vis har Bose opnået et bredt sortiment af maskineri, der på den ene eller anden måde har at gøre med lyd. Tilfældes for alle deres produkter er, at de er i høj kvalitet – for Bose bruger ikke deres tid på at lave andenrangsprodukter. De laver produkter, som dr. Amar Gopal Bose kan være stolt af.

Værdier og tro hos Bose

Bose, som så mange andre stærke virksomheder, har et sæt værdier, der er med til at drive dem fremad i verden. De tror på lydens kraft, og de går stærkt op i at innovere og udvikle på den hele tiden. Hos Bose påstår de, at innovation ikke bare er noget de gør, det er det, de er. Det er nok på grund af denne tilgang, at de er så store spillere på markedet, og deres værdier er derfor værd at se på, hvis man gerne vil forstå, hvem man har med at gøre.

De går efter vækst, så de kan nå ud til flest mulige kunder og berige deres liv med den teknologi de skaber. Teamwork er også et styrende princip for Bose, så de får et godt arbejdsmiljø, der giver folk lyst til at blive der, samt får nye kræfter til. Derudover er økonomisk bæredygtighed, så de selv kan stå for finansiering af research, noget de går stærkt op i, og selvfølgelig er innovation og teknologi, der giver påviselige fordele for deres kunder, kernen i det, de laver.

Bose går stærkt op i integritet som virksomhed. Det bliver man som stor spiller på markedet også nødt til, for både kunder, forretninger og leverandører skal kunne stole på dem, for at det giver mening at handle med dem. En stærk virksomhedsetik er derfor nødvendig. De går selvfølgelig også i minutiøs detalje op i kvaliteten af deres produkter. Når hele firmaets eksistens baseres på skaberens lyst om at lave noget bedre, så skal kvaliteten være i top, og det opnår Bose i den grad også. Dertil hører innovationen endnu en gang hjemme, for hvis de ikke forsker og innoverer, så er det ikke muligt at blive ved med fortsat at yde produkter i topkvalitet.

For at kunne opnå dette, er det nødvendigt, at dem der arbejder hos Bose har en brændende passion for det, de laver. Innovation og mål om høje standarder når ikke bare sig selv, fordi man sætter en deadline. Det kræver, at man vil noget, og at man vil det, man laver. Desuden går firmaet meget op i respekt, både internt og eksternt, da de ser det som en nødvendighed med respekt, hvis der skal skabes gode relationer og et fornuftigt arbejdsmiljø. Det bunder alt sammen ud i, at Bose gerne vil skabe værdi for kunderne. Ved at have det bedste firma med de bedste produkter, så er de i stand til at bringe værdi til alle i verden, der sætter pris på god lyd fra gode produkter.

Hovedtelefoner – lydkvalitet direkte i dine ører

Når Boses passion er indenfor lyd, så er det ikke så underligt, at de har et bredt udvalg af headsets. Der kan være mange grunde til, at man gerne vil have hovedtelefoner på, men én ting gør sig gældende for alle grundende: det handler om en stærk lydkvalitet, der er strømlinet til lige den situation, du befinder dig i. Derfor har Bose sørget for at lave headphones til absolut hvad som helst.

Om du har brug for et headset med kabel eller et trådløst et af slagsen, så har Bose selvfølgelig lige det, du mangler. Det er efterhånden en industristandard i vores moderne samfund, og det er derfor ingen overraskelse. Men vidste du, at Bose har lavet trådløse hovedtelefoner speciallavede til sport? De sidder praktisk og komfortabelt i ens ører, og selvom du løber og udøver til den helt store medalje, så bliver de bare siddende.

Et af de steder hvor Bose og deres passion virkelig slår igennem, er ved deres støjreducerende headsets. For mange folk er støj i hverdagen et stort problem – om det så er på arbejdet, i hjemmet eller bare fordi du gerne vil nyde musik eller lignende i perfekt kvalitet. Det er ikke nemt reelt at eliminere hverdagens støj, men det er nemt at holde den ude. Derfor har Bose sørget for virkelig at hamre designet på deres støjreducerende hovedtelefoner hjem. Og det er ikke bare til hverdagsbrug, de har endda speciallavede headphones til piloter!

Hvis du er interesseret i at se på hovedtelefoner fra Bose, så kan du se vores udvalg her. Det giver dig også mulighed for, at du kan tjekke det resterende af vores sortiment ud, hvis du gerne vil se på andre producenters produkter.

Højtalere – intet mindre end det bedste fra Bose

Man kan ikke snakke om at arbejde med lyd uden at snakke om højtalere. Her har Bose også et hav af forskellige muligheder og udstyr, der er med til at berige dit livs lydkvalitet. Om det er bærbare bluetooth højtalere eller smarte højtalere til dit hjem, så ligger det i deres sortiment. Du kan også få soundbars, der elegant giver dig adgang til at lave egen hjemmebiograf, og højtalere til computer med mere.

Kort sagt, så er der en Bose højtaler til dig derude. Du skal bare have fundet ud af, hvad det er, du skal bruge. Hvis du har nogen tvivl eller spørgsmål, så kan du altid kontakte vores kundeservice på telefon, mail eller i chatten her på siden.