Acronis har haft stor succes med deres mange anerkendte produkter og her hos Føniks Computer, er vi derfor glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg fra den populære fabrikant. Står du og mangler noget særligt hardware, som for eksempel en specifik harddisk, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi tilføjer løbende nye produkter fra Acronis, så du har de bedste produkter at vælge mellem, når du handler her hos os. Skulle du have spørgsmål angående vores sortiment, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os. Se hele udvalget herunder og find det, du skal bruge.

Resultater:
Resultater: 3


loader

Acronis - Data Backup And Recovery Solutions For Businesses

Acronis er en global leverandør af databackup- og recovery-løsninger til small business ejere og store virksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 2003 og har hovedkontor i Schweiz med kontorer over hele verden.

Acronis tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester, herunder backup, cyberbeskyttelse og disaster recovery. Med deres innovative teknologi kan virksomhederne sikre deres data, uanset om det er på en lokal server, i skyen eller på mobile enheder.

Sikre og Beskytte

Acronis sikrer, at alle data er krypterede og beskyttede mod ondsindede angreb. Deres løsninger giver øjeblikkelig genskabning af filer, hvis en computer eller server bryder ned, således at data ikke mistes og virksomheden kan fortsætte.

Kosteffektivt

Med priser og licenser, der er skræddersyet til forskellige virksomheder, er Acronis en meget overkommelig løsning for small business-ejere, freelancere og store virksomheder. Virksomheden yder også en række forskellige betalingsmuligheder for at imødekomme forskellige budgetter.

Fleksibilitet

Acronis 'produkter giver virksomhederne en stor fleksibilitet i form af valg af backup og recovery-muligheder, herunder fysiske servere, virtuelle miljøer og cloud-baserede applikationer. De tilbyder også muligheden for databackup og kloning på tværs af forskellige platforme.

Support og Rådgivning

Acronis 'løsninger er kendetegnet ved at have en førsteklasses kundesupport, som er tilgængelig 24/7. Det professionelle team hjælper brugerne med eventuelle tekniske problemer og yder kvalificeret rådgivning til alle kunder.

Global Dækning

Med mere end 150.000 virksomheder i over 180 lande, er Acronis en udbredt og velrenommeret løsning i branchen. Virksomheden indgår også partnerskaber med førende teknologileverandører for at yde en banebrydende service og support.

Beskyt dine data med en af ​​de mest velrenommerede databackup- og recovery-løsninger på markedet – Acronis.